Dr kontrolünde yim canım adetler ya geç ya erken olu yor esimde ve bende bir sorun yok hayırlısı vakti var20. dedın sanırım adetlerın duzenlı mi dr a gıttın mı hiç canım
aha da ranza camdan birinin üstüne su falan mı atsakBende sinirliyim m ev alacaktik olmayacak galiba
Bende sinirliyim m ev alacaktik olmayacak galiba
OlurYi
aha da ranza camdan birinin üstüne su falan mı atsak
Ne guzel canim degerlendir bugunuKızlar çok mutluyum tam umudu yetirmiştimki 22 günde yani bügün yumurtluyorum galiba çok mutluyum çoook
Olur atalim raahatlarizYi
aha da ranza camdan birinin üstüne su falan mı atsak
Kız o ne masumiyet seni de yoldan çıkardım
Hayirlisi olsun ne diyim esime kiziyorum iste birikim yapmitor diye baskalarini dusunuyorNasip de canım inşallah alırsınz
Bak benim kalemimOlur atalim raahatlariz
EvetBak benim kalemim
elbettetsk ederim alsam bana yardimci olursunuz dimi nasil kullanildigini hic bilmiyorum
Ne denir çok üzgünüm sabır geçmiş olsunÇok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
Ayy gercekten yazik ya
Yazık kııııız
Canim ne diyeyim bilemedim gecmis olsun insallah carsamba gittiginde duyarsin belki erkendir duymak icin hayirlisi olsun canimÇok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
kuzum ilaçla hemencik düşer bunu halledince gelsin bebişkızlar şimdi geldim doktordan tahmin ettiğim gibi prolaktin yüksek çıktı 38miş. doktoru görmeliydiniz nasıl iyi davrandı sabah gereksiz bulmuştu şimdi dostinex verdi bakalım onu kullanacağım yumurtalıkların gayet iyi çalışıyor onda sıkıntı yok dedi yumurtlamanın geç olmasına sevineceğim aklıma gelmezdi şimdi diyorum yum geç olduğu için yuma kadar düşer inşaallah prolaktin bu döngüde olmazsa diğerine olur inşaallah Rabbim çözümsüz dert vermesin
Canim ya çok üzüldüm gerçekten ama belki geç duyulacaktir olamaz mıÇok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?