- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Hayirlisi olsun ne diyim esime kiziyorum iste birikim yapmitor diye baskalarini dusunuyor
Yazık kııııız[z/QUOTE]
Olmaz olsun böyle evlat
İnsallah canim krediye basvurdu insallah olurda aliriz en azindan kredi cekerse saga sola dagitamaz borcum var derAl bendende o kadar kendisinden çok başkalarını düşünü benimkide şükür bu sene biraz akıllandı araba ev aldık şükür darısı başına inşallah canm
Tamam kuzum eklerim şimdi... hayırlısı diyelim çalışmalara devam edelim@MogamiCnm adet oldum bugün 8 ekim 20 . Deneme diyelim. Artık gün asiri da yapmicam istedim zmn yapcm kendimizi sartlasakta Allah ol demedi ten sonra hergün yapsanda olmuyir vakti zamanı var hayırlısı
Çok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
İnsallah canim krediye basvurdu insallah olurda aliriz en azindan kredi cekerse saga sola dagitamaz borcum var der
Neden canımcım beğenmedinizmiBende sinirliyim m ev alacaktik olmayacak galiba
böyle bi sorumluluğun altına girme derim bence... sen çalışmak istesen kendi mesleğini yaparsın değil mi kuzum... o yaşta bi çocuğun sağı solu belli olmaz...off ya cok sıkıldım kızlar bişi sorim evdeyim çalışmıyorum bi arkadaşımın oğlu var 3 yaşlarında falan belki 2 bucuk kendi çalışıyoda cocuğuma bakarmısın dedi parayla yani samimi değiliz ama cokda uzak da değiliz aslında benim açımdan para söz konusu değil hani para iç,in olsa gider başka bi iş yaparım en azından mesleğimi yaparım hani ona da iyiliilk yapmak istiyorum ama çoçuğa bişi olur diye korkuyorum o sorumluluğu almak istemiyorum galiba o da sanırsam naz yaptığımı düşündü hem eşimin beni çalıştırmak istememesinin nedeni serbest olmam eşim fırsat buldukça bana ayak bağı olan bişi olmadığından istediğimiz yere gidebiliyoruz ama böle bişi herşeye engel demek hepsini gectim ya evin balkonları alcak ne bilim ünite duvara monteli değil cocuğun bu yaşı tam yaramazlık yaşı evde bebeğimiz olmadığı için henüz hazırlığımız yok ona göre cocuğa bişi olur dedim arkadaşa ondan kabul etmediğimi söyledim sanki bahane yaptığımı düşündü geldi bana darlandım yaaa of ne yapsam
Canım bir dr daha mı baksa bilemedim ayyy çok üzüldüm tatlım,umudunu yitirme dua ederiz hep birlikte, Allahım hayırlısını versin inşallah, canımın içi üzülmemeye çalış,dirayetli ol nolurÇok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
sıkma canını kuzum şartlarınızı en uygun hale getirdiğinizde mutlaka alacaksınızdır... umarım çok uzun sürmezBende sinirliyim m ev alacaktik olmayacak galiba
hah bak gördün mü... neymiş yumoş vakti değişebilirmiş umudu yitirmiyormuşuz... bu arada bat kesin değişecektir canımKızlar çok mutluyum tam umudu yetirmiştimki 22 günde yani bügün yumurtluyorum galiba çok mutluyum çoook
ahhh kuzum yaaa... İnşallah minik naz yapıyordur... İnşallah kötü bişey olmaz... Çarşambayı bekle ... Dualarım seninleÇok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
Maasi iyi babasida destek cikacak biraz odeyebilir krediyiAynen öyle biz de öyle yaptık kredi olmasaydı kendimizi skmazdık gerçekten eşine güvrniyorsan işi iyise kredi mantıklı 9bür türlü para yetmiyor insana ama borç olursa ona göre kendini sıkıyorsun canm
O zaman inşallah hayırlısı ile alırsınız aşk yuvanızı,belki bebişte orada doğar, sıkma canını herşey olacağına varırMaasi iyi babasida destek cikacak biraz odeyebilir krediyi
Yok daha bakamadik ki esim ailesine yakin olsun istiyor bende biraz mesafe onlar istiyorum sehir merkezine yakin olsun diye yoksa ailesiyle bi sorunum yok cok severim onlariNeden canımcım beğenmedinizmi
İnsallah canim hayirlisi olsun tabiisıkma canını kuzum şartlarınızı en uygun hale getirdiğinizde mutlaka alacaksınızdır... umarım çok uzun sürmez
cnm uzme kendini sakin insallah guzel haberler alirsin umudunu yitirme Allahim yardimcin olsunÇok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
İnsallah canim herseyin hayirlisi olsunO zaman inşallah hayırlısı ile alırsınız aşk yuvanızı,belki bebişte orada doğar, sıkma canını herşey olacağına varır
hah bak gördün mü... neymiş yumoş vakti değişebilirmiş umudu yitirmiyormuşuz... bu arada bat kesin değişecektir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?