2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Al bendende o kadar kendisinden çok başkalarını düşünü benimkide şükür bu sene biraz akıllandı araba ev aldık şükür darısı başına inşallah canm
Hayirlisi olsun ne diyim esime kiziyorum iste birikim yapmitor diye baskalarini dusunuyor

Al bendende o kadar kendisinden çok başkalarını düşünü benimkide şükür bu sene biraz akıllandı araba ev aldık şükür darısı başına inşallah canm
İnsallah canim krediye basvurdu insallah olurda aliriz en azindan kredi cekerse saga sola dagitamaz borcum var der

@MogamiCnm adet oldum bugün 8 ekim 20 . Deneme diyelim. Artık gün asiri da yapmicam istedim zmn yapcm kendimizi sartlasakta Allah ol demedi ten sonra hergün yapsanda olmuyir vakti zamanı var hayırlısı
Tamam kuzum eklerim şimdi... hayırlısı diyelim çalışmalara devam edelim

Canm ya inşallah duyarsın kalp atışını yinede umutlu ol allah herşeyin hayırlısını versin

Aynen öyle biz de öyle yaptık kredi olmasaydı kendimizi skmazdık gerçekten eşine güvrniyorsan işi iyise kredi mantıklı 9bür türlü para yetmiyor insana ama borç olursa ona göre kendini sıkıyorsun canm
İnsallah canim krediye basvurdu insallah olurda aliriz en azindan kredi cekerse saga sola dagitamaz borcum var der

canım benim çok üzüldüm ama sana şunu söyliyim en az 8 hafta bitene kadar bekle benim son kaybım doş gebelik yüzünden olmuştu biz de kalp atışı duyamadık ama ben 8 haftayı bitirmeden kürtaj olmadım bekledim aklımda bişey kalmasın diye çünkü öyle çok kişi var doktorun kürtaj demesini dinlemeyip bekleyip kalp atışı duyan benim olumsuz sonuçlanmıştı ama bu senin öyle olucağı anlamına gelmiyor olumsuz da olsa aklında bişey kalmaz en azından herşeyin hayırlısı diye dua et canım iyi düşün iyi olsun

böyle bi sorumluluğun altına girme derim bence... sen çalışmak istesen kendi mesleğini yaparsın değil mi kuzum... o yaşta bi çocuğun sağı solu belli olmaz...

Canım bir dr daha mı baksa bilemedim ayyy çok üzüldüm tatlım,umudunu yitirme dua ederiz hep birlikte, Allahım hayırlısını versin inşallah, canımın içi üzülmemeye çalış,dirayetli ol nolur

Kızlar çok mutluyum tam umudu yetirmiştimki 22 günde yani bügün yumurtluyorum galiba çok mutluyum çoook
hah bak gördün mü... neymiş yumoş vakti değişebilirmiş umudu yitirmiyormuşuz... bu arada bat kesin değişecektir canım

ahhh kuzum yaaa... İnşallah minik naz yapıyordur... İnşallah kötü bişey olmaz... Çarşambayı bekle ... Dualarım seninle

Maasi iyi babasida destek cikacak biraz odeyebilir krediyi

cnm uzme kendini sakin insallah guzel haberler alirsin umudunu yitirme Allahim yardimcin olsun

Ya mogiş ben geç yumurtluyorumya hamile kalma şansım azalıyormu bu şekilde çünkü rahim adete hazırlanır ve yumoş olur aklım karıştı
hah bak gördün mü... neymiş yumoş vakti değişebilirmiş umudu yitirmiyormuşuz... bu arada bat kesin değişecektir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…