- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Maasi iyi babasida destek cikacak biraz odeyebilir krediyi
ewet canım dememkkı vaktı var benım bı arkımda hiç bı problem yoktu olmadı 3 yıl sonra tup bebek yaptı oldu ondan sonra da korunurken ıkı defa daha hamıle kaldı şimdi napcanı şaşırmıs nasıl koruncam dıyeDr kontrolünde yim canım adetler ya geç ya erken olu yor esimde ve bende bir sorun yok hayırlısı vakti var
Tatlim sansin niye azalsin ki azalmaz sen onu dusunme bugunleri iyi degerlendi gec yumurtladigin icin adetinde ona gore olur gec gelir yani insallah kirmizilar gelmezde hamis olursunYa mogiş ben geç yumurtluyorumya hamile kalma şansım azalıyormu bu şekilde çünkü rahim adete hazırlanır ve yumoş olur aklım karıştı
Tatlim sansin niye azalsin ki azalmaz sen onu dusunme bugunleri iyi degerlendi gec yumurtladigin icin adetinde ona gore olur gec gelir yani insallah kirmizilar gelmezde hamis olursun
hayır kuzum olmaz öyle bişey hem rahimdeki kalınlık bi günde atılır o güne kadarda kendisini heran gebeliğe hazır tutar... ateş düştüğü an rahim iç tabaka da dökülür... son güne kadar hazır nazır bebişi bekler... sıkma canınıYa mogiş ben geç yumurtluyorumya hamile kalma şansım azalıyormu bu şekilde çünkü rahim adete hazırlanır ve yumoş olur aklım karıştı
hayır kuzum olmaz öyle bişey hem rahimdeki kalınlık bi günde atılır o güne kadarda kendisini heran gebeliğe hazır tutar... ateş düştüğü an rahim iç tabaka da dökülür... son güne kadar hazır nazır bebişi bekler... sıkma canını
öyle kuzum benim hiiiç merak etme sen... hem bu ay olacak bak görÖylemi mogîş ya çok heyecanlıyım inşallah bu ay tutar
Çok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
allah bı daha yasatmasın cnm allah sabır versınÇok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
İnsallah canim bende gecen ay sogan kuru yaptim gercekten ise yaradigini dusunuyorum rahimde idrar yollarinda enfeksiyon varsa temizliyor bide yumurtanin kalitesini arttiriyormusAyy inşallah dediğin gibi olur canm ya bu ay soğan kürüde yaptım işe yaramıştır umarım
Hosgeldin canim afiyet olsunRengarenk arkadaşınız Tospaaa geldi kıslar, öptüm hepinizi
Annemlere gitmiştik yemeğe, doyurduk geldik karnımızı şükür :)
Çok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
ooohhh afiyet olsun kuşumRengarenk arkadaşınız Tospaaa geldi kıslar, öptüm hepinizi
Annemlere gitmiştik yemeğe, doyurduk geldik karnımızı şükür :)
aynı bende öyle düşündüm canım...umarım kırılma darılma olmaz arkadaşla malum bu şehirdeki arkadaşlarım zaten az bitanesinden olmak istememböyle bi sorumluluğun altına girme derim bence... sen çalışmak istesen kendi mesleğini yaparsın değil mi kuzum... o yaşta bi çocuğun sağı solu belli olmaz...
Hosgeldin canim afiyet olsun
sen yapamayacağını makul bi dille anlatırsan anlayacaktır.. yok anlayışsızsa o zaman arkadaşlığını sorgula o kişinin kuzum benim... kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz insanlara hayır demeyi bilmek lazım... sıkma canını karar senin :):)aynı bende öyle düşündüm canım...umarım kırılma darılma olmaz arkadaşla malum bu şehirdeki arkadaşlarım zaten az bitanesinden olmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?