Kalp atışını duydun mu canim. Merakla bekliyorum bende senin güzel haberleriniGeldim kizlar doktorum izne cikmis erkek doktor vardi alttan bakitmak istemedim o da anlayisla karsiladi ustten bakti kese boyu buyumus cok guzel gorunuyor dedi bebegi ustten gormem zor dedi tahlillerim icinde guzel dedi umarim bebisim guzel guzel duruyordur orda
Canim bugun bende doktora gittim alttan bakmasina izin vermedim o da bana zaten en sagliklisi 8.haftada normal ultrasonda gormek dedi beni 8 haftama girdigimde gel dedi yani 7+4 gunlukken gel dedi insaAllah o zmn duyacagiz.. demem o ki gelecek p.tesiye kadar bekle oyle git Allah'in izniyle duyarsin insaAllah kalp atisini..uzme kendini dua et baskada bisey elinden gelmez tatlimÇok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
Canim daha 5+4 gunluk sata gore o yuzden ustten gorulmedi ama kese guzel buyumus dedi alttan bakarsak bebegide goruruz dedi.. ben istemedim doktorda bencede en guzeli 2 hafta sonra ustten bakmak dedi.. testlerimde gayet iyi cikmis 2 hafta sonra goruselim dedi doktorcanKalp atışını duydun mu canim. Merakla bekliyorum bende senin güzel haberlerini
İçim çok acıdı... Sadece şunu düşün bunu bir tek sen yaşamıyorsun tamam mi tatlim... Ama tarifi imkansız hisler seninkisi... Senden kötü durumda olanları düşün... Biz ne desek boş... Rabbim sabır versin Friendly. Dualarim seninle...Çok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
Kızlar 2 gün önce yumurtlama günümdü dünden beri kasıklarım ve belim agrıyo bide bana tuhaf geldi göbek deliğimin oldugu yer agrıyo kasıklarımda bi şişlik var aşırı sert acaba tutmuşmudur kızlar bi fikri olan var mı acebaaa????
Canım tutmuştur belki ama bu kadar çabuk belirti vermez maalesef. Yani 2 gün önce yumurtladıysan belirtiler en erken 10 gün sonra ortaya çıkar.
Kizlar cok kötü sekilde disim agiriyor napacagimi bilmiyorum
Ya canim benim dolgu olan disim zaten arada agri yapardi simdi durmadan agiriyor ilac kullanamamdaAhh kuzummmm, gebelikte oluyo işte, bebişler annenin kalsiyumunu alıyo çünkü. Tüh tüh ilaç da içilmez, napsak ki ? Acaba ağrı kesiciyi iğne olarak vurdursan onun da zararı olur mu ki???
Ya canim benim dolgu olan disim zaten arada agri yapardi simdi durmadan agiriyor ilac kullanamamda
inş çok saol güzel duaların için sabahı sabırsızlıkla bekliyorum bi taraaftanda hayırlıysa olsun diyorum çünki tekrar bi kayıp daha yaşamak istemiyorum rabbim herkezin gönlüne göre versin inş yarın güzel sonuç alırım çok saol cnmOLUR TABİKİ NEDEN OLMASIN RABBİM İSTEDİKTEN SONRA EVET İKİSİ OLMAMIŞ KISMET DEĞİLMİŞ AMA BU OLUR ALLAH İZİN VERİRSE VE ALLAH KORUSUN OLMAZSA NEDENLERİNE BAKILIR ARAŞTIRILIR ÖNLEM ALINIR İÇİNİ FERAH TUT İNŞALLAH ŞU AN BEBİŞİN İÇİNDEDİR VE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ OLUR :)
http://www.hthayat.com/saglikli-hay...7038-dis-agrisina-bitkisel-ve-pratik-cozumler
Canım bak bi, burda en azından ağrıyı azaltacak çözümler var. Bazıları evinde şu an bile vardır.
Allah razi olsun senden canim benim boyle dusunmen bile yetti agrinin gecmesine cok sagol:)Bi de bu var Elifcim
http://www.onikibilgi.com/gebelikte-dis-tedavisi/
söyledim canım eşim de istemedi çocuk yorar seni kabul etme dedi bende arkadaşa sorumluluk almak dan korkuyorum çocuğa bişi olur falan dedim artık gerisini o. Bilirsen yapamayacağını makul bi dille anlatırsan anlayacaktır.. yok anlayışsızsa o zaman arkadaşlığını sorgula o kişinin kuzum benim... kimse kimseye zorla bişey yaptıramaz insanlara hayır demeyi bilmek lazım... sıkma canını karar senin :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?