Allah razi olsun senden canim benim boyle dusunmen bile yetti agrinin gecmesine cok sagol:)
Senide aramizda gormek isteriz tatlim:)bu topicdeki arkadaslik ne guzelmis yazilanlari hayranlikla okuyorum ne guzel samimi sicak merhametli ben henuz yaabanci sayilirim cok fazla araniza katilamiyorum ama samimiyetinize gercekten hayran kaldim
Iyi yapmissin canimsöyledim canım eşim de istemedi çocuk yorar seni kabul etme dedi bende arkadaşa sorumluluk almak dan korkuyorum çocuğa bişi olur falan dedim artık gerisini o. Bilir
Hala sinirliyiz tatlim ya biraz burnunu surt anlasin ne oldugunu:)ilk gün bayağı zor geçti kendimi kocacığım olacak heriften uzak tutmak için çaba harcadım.....oda sanki dün akşam hiç bişi olmamış gibi geldi dişlerini fırçaladı sarı papatyam boncuk gözüm bilmem ne hiç sırnaşma dün akşam söylediklerini unutmadım dedim...tabi herzamanki gibi o öyle demek istememiş ben yalnış anlamışmışım...tobe tobe...dedim bu sefer öyle kolay değil bu iş...gıcık ya
Ya tatlim friendly arkadasimizin uzuntusunj gordugumden beri icim aciyor korkuyorum insaAllah o da bizde bebislerimizi pitpitlarini duyariz Allah'in izniyle:)Senden de razı olsun canım, geçmiş olsun çok çok.
yok hiç öle havalar da da değil hani..sen bana kıyamazsın diyor adam karısını tanıyor..ama görür o inat ettim bu sefer sizin de desteğinizle karşı koymayı öğreneyim birazHala sinirliyiz tatlim ya biraz burnunu surt anlasin ne oldugunu:)
Tatlım sakın ihmal etme doktorunda konuş o seni yönlendirir zaten Allah korusun diş bu hamilelikte kötü şeylere neden olabilir demişti doktorum bana dişçin gerekli görürse sana göre bi tedavi uygular demişti mutlaka öğren canmYa canim benim dolgu olan disim zaten arada agri yapardi simdi durmadan agiriyor ilac kullanamamda
Burdayım datlım :)
YaaaTatlım sakın ihmal etme doktorunda konuş o seni yönlendirir zaten Allah korusun diş bu hamilelikte kötü şeylere neden olabilir demişti doktorum bana dişçin gerekli görürse sana göre bi tedavi uygular demişti mutlaka öğren canm
Bu tatli surtusmeler cok daha saglam bir evlilik olusturur emin ol:)yok hiç öle havalar da da değil hani..sen bana kıyamazsın diyor adam karısını tanıyor..ama görür o inat ettim bu sefer sizin de desteğinizle karşı koymayı öğreneyim biraz
friendly ne oldu ki kaçırmışım...dişini ihmal etme canım geçmiş olsunYa tatlim friendly arkadasimizin uzuntusunj gordugumden beri icim aciyor korkuyorum insaAllah o da bizde bebislerimizi pitpitlarini duyariz Allah'in izniyle:)
Canim bugun doktora gittim doktor hanim izne cikmid yerine erkek doktor vardi alttan bakmasini istemedim sagolsun anlayisla karsiladi ustten bakti kesen guzel buyumus dedi bebegi bu haftada ustten goremeyiz dedi daha 5+4 gunluksun dedi 2 hafta sonra Allah'in izniyle goruruz dedi insaAllah:)Burdayım datlım :)
Canim bebegin kalp atisini duyamamislarfriendly ne oldu ki kaçırmışım...dişini ihmal etme canım geçmiş olsun
çok da komik ya sevgili olduğumuz yıllara donduk bi gecede ...opme..dokunma...sırnaşma..yasak olunca daha tatlı oluyo galibaBu tatli surtusmeler cok daha saglam bir evlilik olusturur emin ol:)
Inşallah görürsün tatlımCanim bugun doktora gittim doktor hanim izne cikmid yerine erkek doktor vardi alttan bakmasini istemedim sagolsun anlayisla karsiladi ustten bakti kesen guzel buyumus dedi bebegi bu haftada ustten goremeyiz dedi daha 5+4 gunluksun dedi 2 hafta sonra Allah'in izniyle goruruz dedi insaAllah:)
InsaAllah tatlim insaAllah dua edin bana:)Inşallah görürsün tatlım
çok da komik ya sevgili olduğumuz yıllara donduk bi gecede ...opme..dokunma...sırnaşma..yasak olunca daha tatlı oluyo galiba
hımmm üzüldüm şimdi Allah sağlıklı etsin inşallahCanim bebegin kalp atisini duyamamislarama bence normal bazilari 10.haftada bile duyulabiliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?