2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bu topicdeki arkadaslik ne guzelmis yazilanlari hayranlikla okuyorum ne guzel samimi sicak merhametli ben henuz yaabanci sayilirim cok fazla araniza katilamiyorum ama samimiyetinize gercekten hayran kaldim
Senide aramizda gormek isteriz tatlim:)

ilk gün bayağı zor geçti kendimi kocacığım olacak heriften uzak tutmak için çaba harcadım.....oda sanki dün akşam hiç bişi olmamış gibi geldi dişlerini fırçaladı sarı papatyam boncuk gözüm bilmem ne hiç sırnaşma dün akşam söylediklerini unutmadım dedim...tabi herzamanki gibi o öyle demek istememiş ben yalnış anlamışmışım...tobe tobe...dedim bu sefer öyle kolay değil bu iş...gıcık ya

Hala sinirliyiz tatlim ya biraz burnunu surt anlasin ne oldugunu:)

Hala sinirliyiz tatlim ya biraz burnunu surt anlasin ne oldugunu:)
yok hiç öle havalar da da değil hani..sen bana kıyamazsın diyor adam karısını tanıyor..ama görür o inat ettim bu sefer sizin de desteğinizle karşı koymayı öğreneyim biraz

Ya canim benim dolgu olan disim zaten arada agri yapardi simdi durmadan agiriyor ilac kullanamamda
Tatlım sakın ihmal etme doktorunda konuş o seni yönlendirir zaten Allah korusun diş bu hamilelikte kötü şeylere neden olabilir demişti doktorum bana dişçin gerekli görürse sana göre bi tedavi uygular demişti mutlaka öğren canm

Yaaa o zaman hemen yarin doktora gidim

yok hiç öle havalar da da değil hani..sen bana kıyamazsın diyor adam karısını tanıyor..ama görür o inat ettim bu sefer sizin de desteğinizle karşı koymayı öğreneyim biraz
Bu tatli surtusmeler cok daha saglam bir evlilik olusturur emin ol:)

Ya tatlim friendly arkadasimizin uzuntusunj gordugumden beri icim aciyor korkuyorum insaAllah o da bizde bebislerimizi pitpitlarini duyariz Allah'in izniyle:)
friendly ne oldu ki kaçırmışım...dişini ihmal etme canım geçmiş olsun

Burdayım datlım :)
Canim bugun doktora gittim doktor hanim izne cikmid yerine erkek doktor vardi alttan bakmasini istemedim sagolsun anlayisla karsiladi ustten bakti kesen guzel buyumus dedi bebegi bu haftada ustten goremeyiz dedi daha 5+4 gunluksun dedi 2 hafta sonra Allah'in izniyle goruruz dedi insaAllah:)

Inşallah görürsün tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…