2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayy
InsaAllah tatlim insaAllah dua edin bana:)
Kız ne zormuş telden yorum yapmak göbeğim çatladı hee ben yazıyorum sandım meğer gitmiş bile yazım. Ederim tabi canm siz bana tesellisinin inşallah friendly de duyar bebişini daha erken kimi geç duyulurmuş

Slm
Slm gülen yüz yanıp sönüyomuydu sabitmiydi bir ayda iki defa gülenyüz niye çıksın hayret

İlk gülenyüzü gösteren çubuga bak bakalım çift çizgi varmı

Amin canım amin dua edin bana

Alttan bakmanın zararı olur mu dedim yok dedi bekliycem inş duyarım inş

Allah razı olsun çok çok kötü anlarmış bunlar gözlerim şiş ağlamaktan uyuyamadım doğru düzgün hafif daldığımda da hayır olsun rüyamda kürtaj oluyodum anestezi yapın diyodum sabaha karşıda yine rüyamda kürtaj olmuşum bebeğimin kesesini göstriyolar balon gibi kocamanmış aslında diyorum of of

Son düzenleme:
canm ya üzülme hiç inşallah duyulacak kalp atışları sen bilirsin ama ben hemen kürtaj olmazdm geç canlanan bebek de oluyo çok duydum en yakınım yengemde yasadık biz hatta sen bilirsin ama ..

Günaydın güzel sayfanın güzel bayanları. Dün eşim evdeydi hiç yazamadım ABCDEFCD çok sevindim canım hsg nin acısız olmasına ve temiz çıkmasına. Kızlar dün yine pembe, kahverengi leke geldi yarına kadar tekrar olursa doktora gideceğim.

canm ya üzülme hiç inşallah duyulacak kalp atışları sen bilirsin ama ben hemen kürtaj olmazdm geç canlanan bebek de oluyo çok duydum en yakınım yengemde yasadık biz hatta sen bilirsin ama ..
Bekliycem canım haftaya pazartesi 7+5 olucak hatta 1 hafta daha bekliycem 9da duyulan oluyomuş 10.haftadan sonra anneyi zehirleme ihtimali varmış. Haftaya pazartesi gözükmezse başka dr gidicem. İnternetten okuduğum kadarıyla canlılık yoksa zaten bikaç gün içinde kanamayla düşük başlıyomuş bilmem doğrumu

aynen canm bebekte bi sorun olduktan sonra zaten kendini vücuttan atıyo benm de ööyle oldu işte kendiliğinden düştü inşallah gerek kalmaz canm sakin ol sen emi:)

gunaydin kizlarrrr bugun bata 7 gun kaldi ama hicbir belirti yok bende hatta ates bile yok umudum azaldi bu yuzden insallah sizlerde vardir bebis

günaydın canm bat ne zamandı senn

gunaydin kizlarrrr bugun bata 7 gun kaldi ama hicbir belirti yok bende hatta ates bile yok umudum azaldi bu yuzden insallah sizlerde vardir bebis
canm valla ben ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne ateş bilmedim hamilelik öğrenmeden öncesi o yüzden belirtilere fazla takılma nasibinde varsa olur..

Günadın kızlar nasılsınız
size rüyamı anlatmak istiyorum
teyzemı gordum bır evde oturuyoruz odun sobası yanan bır evde kuzenımde var teyzem telefonla konusuyor dıyorkı sana torun gelıyor yola cıkmıs hazırlanmıs dıyır ( ama bız teyzemle hıc bebek konusu konusmadık kendılıgınden arayıp soyluyor )
bende sasırıyorum dıyorum nerden anladıkı sonra yere sofra serıyoruz yemek yapılacakmıs ben elımde kıyma getırıyorum yarısını falan kaba koyuyorum böyle bır uya gordum ama benım hatırladıgım torun gelıyor dıye haber verdıgı rahmetlı annannem cok severım kendılerını yasamasını Allah'ın uzun omurler vermesını o kadar cok ısterdımkı

canm valla ben ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı ne ateş bilmedim hamilelik öğrenmeden öncesi o yüzden belirtilere fazla takılma nasibinde varsa olur..
insallah canim yaa bendede oyledir dogru soyluyorsun aslinda gecen aylar kasik agrisi atea basmmasi oluyordu da noluyordu negatif ins bu defa tersi ollur.

Gunaydin canim ruyan guzelmis hayirlara ciksin insallah bu bir isaret olmasin bebis gelirse cok sevinirim hadi onden sen arkandanda biz gelelim insallah topik bsenlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…