Gunaydin canim ruyan guzelmis hayirlara ciksin insallah bu bir isaret olmasin bebis gelirse cok sevinirim hadi onden sen arkandanda biz gelelim insallah topik bsenlensin
ne guzel canim sana bir haber var hamisliginedir insallah kuzenimde beni sisman gormus sen niye boyle kilo aldin demis bana bende gamileyim o yuzden kilo aldim abla demisimGünadın kızlar nasılsınız
size rüyamı anlatmak istiyorum
teyzemı gordum bır evde oturuyoruz odun sobası yanan bır evde kuzenımde var teyzem telefonla konusuyor dıyorkı sana torun gelıyor yola cıkmıs hazırlanmıs dıyır ( ama bız teyzemle hıc bebek konusu konusmadık kendılıgınden arayıp soyluyor )
bende sasırıyorum dıyorum nerden anladıkı sonra yere sofra serıyoruz yemek yapılacakmıs ben elımde kıyma getırıyorum yarısını falan kaba koyuyorum böyle bır uya gordum ama benım hatırladıgım torun gelıyor dıye haber verdıgı rahmetlı annannem cok severım kendılerını yasamasını Allah'ın uzun omurler vermesını o kadar cok ısterdımkı
ne guzel canim sana bir haber var hamisliginedir insallah kuzenimde beni sisman gormus sen niye boyle kilo aldin demis bana bende gamileyim o yuzden kilo aldim abla demisimGünadın kızlar nasılsınız
teyzemı gordum bır evde oturuyoruz odun sobası yanan bır evde kuzenımde var teyzem telefonla konusuyor dıyorkı sana torun gelıyor yola cıkmıs hazırlanmıs dıyır ( ama bız teyzemle hıc bebek konusu konusmadık kendılıgınden arayıp soyluyor )
bende sasırıyorum dıyorum nerden anladıkı sonra yere sofra serıyoruz yemek yapılacakmıs ben elımde kıyma getırıyorum yarısını falan kaba koyuyorum böyle bır uya gordum ama benım hatırladıgım torun gelıyor dıye haber verdıgı rahmetlı annannem cok severım kendılerını yasamasını Allah'ın uzun omurler vermesını o kadar cok ısterdımkı
ne guzel canim sana bir haber var hamisliginedir insallah kuzenimde beni sisman gormus sen niye boyle kilo aldin demis bana bende gamileyim o yuzden kilo aldim abla demisim
Günadın kızlar nasılsınız
Evet canim bencede batin gecmesini bekle insallah guzel haberler verirsin hayirlisiyla bebisin gobusundedir insallahİnşalalh tatlım benım inşallah bana da acaba bir işaretmı dedim ve içimden test yapmak geldi ama ben yapmayacagım en erken pazartesı yapacagım direniyorum ne kadar gec ogrensem o kadar ıyı
Günadın kızlar nasılsınız
hayırlara olsun benimde bebeğimin haberini dedem vermişti biliyorsun inşallah seninde ananen vermiştir :)
Evet canim bencede batin gecmesini bekle insallah guzel haberler verirsin hayirlisiyla bebisin gobusundedir insallah
Kizlar bende bugun ruyamda kiz bebek gordum 3 4 aylik bisey ayy o kadar tatliydi ki seve seve bi hal oldum surekli gulumsuyordu
Günaydın canım , hayırlara çıksın inşallah...
Aaa bende ogrendim renkli yazmayi
İnsallah canim once sen arkandan biz gelelim topik senlesin bu ara pek bi durgun bebisler gelsin artikİnşallah senınkıde bebısıne ısarettır canım bu ay gelır bebısın
Ben telefondan giriyorm canim ustte sagdan 4. Sirada alti cizili A ya basiyorum istedigin rengiseciyorsunBANA DAN ÖĞRETİN RENKLİ YAZMAYI :)
hmm günlerini iyi değerlendirdiysen belki bebişin yerleşiyodur :) azcık daha sabret13 gün var canim bata
İnsallah canim once sen arkandan biz gelelim topik senlesin bu ara pek bi durgun bebisler gelsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?