2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gunaydin canim ruyan guzelmis hayirlara ciksin insallah bu bir isaret olmasin bebis gelirse cok sevinirim hadi onden sen arkandanda biz gelelim insallah topik bsenlensin

İnşalalh tatlım benım inşallah bana da acaba bir işaretmı dedim ve içimden test yapmak geldi ama ben yapmayacagım en erken pazartesı yapacagım direniyorum ne kadar gec ogrensem o kadar ıyı

ne guzel canim sana bir haber var hamisliginedir insallah kuzenimde beni sisman gormus sen niye boyle kilo aldin demis bana bende gamileyim o yuzden kilo aldim abla demisim

ne guzel canim sana bir haber var hamisliginedir insallah kuzenimde beni sisman gormus sen niye boyle kilo aldin demis bana bende gamileyim o yuzden kilo aldim abla demisim

hayırlara olsun benimde bebeğimin haberini dedem vermişti biliyorsun inşallah seninde ananen vermiştir :)

İnşalalh tatlım benım inşallah bana da acaba bir işaretmı dedim ve içimden test yapmak geldi ama ben yapmayacagım en erken pazartesı yapacagım direniyorum ne kadar gec ogrensem o kadar ıyı
Evet canim bencede batin gecmesini bekle insallah guzel haberler verirsin hayirlisiyla bebisin gobusundedir insallah

Günaydın canım , hayırlara çıksın inşallah...

Evet canim bencede batin gecmesini bekle insallah guzel haberler verirsin hayirlisiyla bebisin gobusundedir insallah

Evet canım o konuda kesın kararlıyım bat gecmeden yapmayı duusnmuyorum dedıgım gıbı en erken pazartesı canm ama ınsallah bebısım gobusumdedır bırde dun elbıse dolabınn en arkasına uzanmaya calıstım sankı kasıgım gerılır gıbı oldu degısık oldu bende uzanmaktan vazgectım

günaydın hanımlar nasılsınız bugun ben çok mutsuzum korkuyorum cuma gunu dr gitcem ama ya kalp atıslarını duyamassam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…