2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

rüyan güzelmiş canm ben de yaklaşık 15 gün ya hamile gördüm kendimi ya doğum yapaken ya yapmış gördüm inşallah senin de rüyaların bebiş habercisidir.. hatta düşükten bir gün sonra da kucağımda bi erkek bebek döndü bana gülümsedi oda benm düşen bebeğimdi ağlayarak kalktım.. bn hep kız bebek olsun dedim dedim bazen diyorum allahı gücendirdim o da aldı benden bebeğimi rüyamda bana gülümsediği hala gözümün önünde hatırladıkça ağlarım.. sağlıklısını dileyin rabbim zamanı gelince nasip etsin inşallah..

Friendly bu ay kötü haber kotamızı doldurduk mutluyum hiç yerimiz yok o yüzden sen yoluna bebişinle güzel güzel devam ediyorsun :) canım benim rabbim size bir kader yazdı inşallah her şey iyi olacak lütfen iyi haberleri stres yaparak kötüye çevirme biz tüm topic rabbimize dua ediyoruz hayırlısı olsun tabiki ama bebeğimizz iyi olsun bu sana küçük bir heyecan olsun geçip gitsin mutlu mutlu devam etsin inşallah . hani bebek zor durumda kalıyor annesinin koynuna konulunca normale dönüyor ya işte sende bebeğine destek ol bol ye iç dua et sev umutlu ol ki kocaman bir kalbi olsun bebişin ...

İnşallah canım benım bebısımın habercısıdır bu haftanın bıtmesını sabırsızlıkla beklıyorum hayırlısı böyleymıs canım bundan sonra Allah'ım saglıklı sıhatlı bır bebıs nasıp etsın cınsıyetının bır onemı yok yeterkı saglıcakla kucagımıza alalım üzme kendını moralını yuksek tut canım yenıden gelecek dunyalar tatlısı bır bebıs

günaydın hanımlar nasılsınız bugun ben çok mutsuzum korkuyorum cuma gunu dr gitcem ama ya kalp atıslarını duyamassam

ama siz her olumsuz düşünceyi üstünüze alınırsanız E elf te öyle ben size çok kızarım siz benim yeğenlerimi hangi hakla stres yaparsınız onlar oluşmaya çalışırken iliklerine sevgi verin pozitiflik verin ! bir bebek için kese olmaması kalp atışı olmaması 8.ayda anne karnında kötü olması her risk var mı var ama hepsi allahtan böyle düşünüp kendinizi strese sokmak çok yanlış... sağlıklı olacak güzelce doğacak bebişler rabbim belirlemiştir onu o yüzden güzelce yiyin için dua edin ama olumsuz asllaaa düşünmeyin başımıza gelirse olumsuz bir şey o zaman düşünür araştırır çare ararız allah korusun rabbim topicimizin tüm hamişlerini korusun bebişlerine sağlık uzuuuunnn ömürler versin inşallahhh hadi anneler birbirinizden iyi şeyleri alın olumsuz düşünmek yok

@friendly8584
canım merhaba hemen uzulme daha dur kesınlesen bırsey yok kendını strese koyma bebeıgınde strese gırmesın sev bebısnı sıkı sıkı tutunun bırbırnıze Allah'ın ıznıyle hıcbırsey olmayacak sen yeterkı ıcını ferah tut dualarımız senınle canım belkı bıraz daha buyumesı lazım boyle dusun kotu bırsey olsa sımdıye kadar senı rahatsız etmezmıydı ıyıolacak canım ıyı olacak Allah'ımkımseye yasatmasın boyle bır acı bebıslerımızı bıze bagıslasın

Amin canım inşallah
cnm cok üzüldüm bende seninle aynı durumdayım cumartesı gıttım dr alttan baktı kalp atısnı göremedik keseyı gördük sadece dr bebege ait organlar olusmusmaya baslamıs dedı 6+6 gunlugum bugun cok korkuyorum bende ya kalp atısları duyulmassa diye

Çok dogru soyluyorsun canım benım hadı taze anneler lutfen su olumsuz dusuncelerı atın kafanızdan yuregınızı feahlatın Rabbım bebıslerımızı koruyacaktır pozıtıf olmak rahat olmak cok önemlı kotuyu cagırmayın lutfen bebıslerınızı sıkıntıya sokmayın sız uzuldukce bebısınızde uzulur cunku

günaydın hanımlar nasılsınız bugun ben çok mutsuzum korkuyorum cuma gunu dr gitcem ama ya kalp atıslarını duyamassam
Gunaydin canim korkma hersey yolunda olacak insallah iyi dusun iyi olsun tatlim bebisine bisey olmayacak ben inaniyorum kendini strese sokma lutfen

Gunaydin canim korkma hersey yolunda olacak insallah iyi dusun iyi olsun tatlim bebisine bisey olmayacak ben inaniyorum kendini strese sokma lutfen
ah bende inanabilsem acaba cumayı beklemeyıp baska dr gıtsemmı

Günaydın canım inan gune pozıtıf basladım ruyamdan sonra ıcımde ayrı bır umut oldu ama burda sızın bu yazdıklarınızı okuyunca sızı boyle gorunce bende mutsuz oldum korktum bunu yapmayalım canım benım Rabbım bıze bahsettıgı mucızelerı mutlu etmek lazım bıze emanetler emanete ıyı bakmak lazım kuzularım ıyı dusunuyoruz bu topıkteolumsuz dusunceye uzulmeye yer yok kızlar

ah bende inanabilsem acaba cumayı beklemeyıp baska dr gıtsemmı
Canim anliyorum endiselerini icin rahat etmeyecekse baska bir doktora gorunebilirsin ama kalp atislarini duymak icin biraz erken gibi geldi bol bol dua et canim bizlerde burda size dua ediyoruz bi terslik olsa dr soylerdi canim sen icini rahat tut uzulme sen uzulunce hepimiz uzuluyoruz

bun 6+6 gunlugum kalp atısları olusmusmudur acaba

bun 6+6 gunlugum kalp atısları olusmusmudur acaba

oluşmuş olması lazım satla kese uyumlu mu bu arada benim 6+5 te kalp atışı duyulmuştu 5+5 te kesem 11 mm di çok net hatırlıyorum hepsini.sende duyacaksın inşallah eğer çok kafan takıldıysa git tatlım ya kendi dr una da dersin ben duydum gelmeyeyim diye anlar seni heralde

Günaydın sevgili bayanlar biz bu ay çalışmasız nasıl kalıcaz acep? Napayım benim artık çabalamak içimden gelmiyor kendi geliversin istiyorum.

6+2 yazıyor usg kagıdında hesaplarıma gorede aynı kese 9.6 mm bılmıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…