rüyan güzelmiş canm ben de yaklaşık 15 gün ya hamile gördüm kendimi ya doğum yapaken ya yapmış gördüm inşallah senin de rüyaların bebiş habercisidir.. hatta düşükten bir gün sonra da kucağımda bi erkek bebek döndü bana gülümsedi oda benm düşen bebeğimdi ağlayarak kalktım.. bn hep kız bebek olsun dedim dedim bazen diyorum allahı gücendirdim o da aldı benden bebeğimi rüyamda bana gülümsediği hala gözümün önünde hatırladıkça ağlarım.. sağlıklısını dileyin rabbim zamanı gelince nasip etsin inşallah..Günadın kızlar nasılsınız
size rüyamı anlatmak istiyorum
teyzemı gordum bır evde oturuyoruz odun sobası yanan bır evde kuzenımde var teyzem telefonla konusuyor dıyorkı sana torun gelıyor yola cıkmıs hazırlanmıs dıyır ( ama bız teyzemle hıc bebek konusu konusmadık kendılıgınden arayıp soyluyor )
bende sasırıyorum dıyorum nerden anladıkı sonra yere sofra serıyoruz yemek yapılacakmıs ben elımde kıyma getırıyorum yarısını falan kaba koyuyorum böyle bır uya gordum ama benım hatırladıgım torun gelıyor dıye haber verdıgı rahmetlı annannem cok severım kendılerını yasamasını Allah'ın uzun omurler vermesını o kadar cok ısterdımkı
Çok kötüyüm kalp atışı yok bebeğimin kese 13mm ama normal ultrasonda da alttan ultrasonda da duyulmadı çarşamba radyoloji dr bakıcak yine gözükmezse pazartesi kürtaj dedi ben napayım şimdi çok alışmıştım yavruma ben napayım nolur bişey deyin
rüyan güzelmiş canm ben de yaklaşık 15 gün ya hamile gördüm kendimi ya doğum yapaken ya yapmış gördüm inşallah senin de rüyaların bebiş habercisidir.. hatta düşükten bir gün sonra da kucağımda bi erkek bebek döndü bana gülümsedi oda benm düşen bebeğimdi ağlayarak kalktım.. bn hep kız bebek olsun dedim dedim bazen diyorum allahı gücendirdim o da aldı benden bebeğimi rüyamda bana gülümsediği hala gözümün önünde haırladıkça ağlarım.. sağlıklısını dileyin rabbim zamanı gelince nasip etsin inşallah..
Gunaydin canim nasilsinGünaydın kızlar
günaydın hanımlar nasılsınız bugun ben çok mutsuzum korkuyorum cuma gunu dr gitcem ama ya kalp atıslarını duyamassam
cnm cok üzüldüm bende seninle aynı durumdayım cumartesı gıttım dr alttan baktı kalp atısnı göremedik keseyı gördük sadece dr bebege ait organlar olusmusmaya baslamıs dedı 6+6 gunlugum bugun cok korkuyorum bende ya kalp atısları duyulmassa diyeAmin canım inşallah
ama siz her olumsuz düşünceyi üstünüze alınırsanız E elf te öyle ben size çok kızarım siz benim yeğenlerimi hangi hakla stres yaparsınız onlar oluşmaya çalışırken iliklerine sevgi verin pozitiflik verin ! bir bebek için kese olmaması kalp atışı olmaması 8.ayda anne karnında kötü olması her risk var mı var ama hepsi allahtan böyle düşünüp kendinizi strese sokmak çok yanlış... sağlıklı olacak güzelce doğacak bebişler rabbim belirlemiştir onu o yüzden güzelce yiyin için dua edin ama olumsuz asllaaa düşünmeyin başımıza gelirse olumsuz bir şey o zaman düşünür araştırır çare ararız allah korusun rabbim topicimizin tüm hamişlerini korusun bebişlerine sağlık uzuuuunnn ömürler versin inşallahhh hadi anneler birbirinizden iyi şeyleri alın olumsuz düşünmek yok
Gunaydin canim korkma hersey yolunda olacak insallah iyi dusun iyi olsun tatlim bebisine bisey olmayacak ben inaniyorum kendini strese sokma lutfengünaydın hanımlar nasılsınız bugun ben çok mutsuzum korkuyorum cuma gunu dr gitcem ama ya kalp atıslarını duyamassam
ah bende inanabilsem acaba cumayı beklemeyıp baska dr gıtsemmıGunaydin canim korkma hersey yolunda olacak insallah iyi dusun iyi olsun tatlim bebisine bisey olmayacak ben inaniyorum kendini strese sokma lutfen
günaydın hanımlar nasılsınız bugun ben çok mutsuzum korkuyorum cuma gunu dr gitcem ama ya kalp atıslarını duyamassam
Canim anliyorum endiselerini icin rahat etmeyecekse baska bir doktora gorunebilirsin ama kalp atislarini duymak icin biraz erken gibi geldi bol bol dua et canim bizlerde burda size dua ediyoruz bi terslik olsa dr soylerdi canim sen icini rahat tut uzulme sen uzulunce hepimiz uzuluyoruzah bende inanabilsem acaba cumayı beklemeyıp baska dr gıtsemmı
bun 6+6 gunlugum kalp atısları olusmusmudur acabaCanim anliyorum endiselerini icin rahat etmeyecekse baska bir doktora gorunebilirsin ama kalp atislarini duymak icin biraz erken gibi geldi bol bol dua et canim bizlerde burda size dua ediyoruz bi terslik olsa dr soylerdi canim sen icini rahat tut uzulme sen uzulunce hepimiz uzuluyoruz
tatlım 6+6 sata göre mi öyle yoksa keseye göre mi ?bun 6+6 gunlugum kalp atısları olusmusmudur acaba
CANIM BENİMDE O TARİHTE OLUŞMAMIŞTI 7 4 TE OLDU DİYE HATIRLIYORUM PANİKLEMEbun 6+6 gunlugum kalp atısları olusmusmudur acaba
bun 6+6 gunlugum kalp atısları olusmusmudur acaba
sata göre aynı keseye göredetatlım 6+6 sata göre mi öyle yoksa keseye göre mi ?
6+2 yazıyor usg kagıdında hesaplarıma gorede aynı kese 9.6 mm bılmıyorum yaoluşmuş olması lazım satla kese uyumlu mu bu arada benim 6+5 te kalp atışı duyulmuştu 5+5 te kesem 11 mm di çok net hatırlıyorum hepsini.sende duyacaksın inşallah eğer çok kafan takıldıysa git tatlım ya kendi dr una da dersin ben duydum gelmeyeyim diye anlar seni heralde
Daha kucuk gibi geldi tatlim 8. Haftada falan olabilir bazilari 10. Haftada oluyormus oyle duydum ben canimbun 6+6 gunlugum kalp atısları olusmusmudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?