2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

6+2 yazıyor usg kagıdında hesaplarıma gorede aynı kese 9.6 mm bılmıyorum ya

o zaman satla kesen uyumlu demek ki dr 9,6 mm ye göre 6+2 demiş sana neye göre bakıyolar bilmiyorum ki ya bana kesen 11 mm dedi dr beşbuçuk haftalıksın dedi gerçekten de beşbuçuk haftalıktım kalbi durmuş mesela 8+2 de falan gittim bana dediki 7+5 te durmuş nasıl o kadar anlıyolar bilmiyorum inanki bence kalbi duyacaksın sıkma canını ama dediğim gibi çok dert ediyosan da git bir dr a baktır hatta kendi dr unu ara de ki ben duramıyorum stres yapıyorum de

CANIM AYNI SORUNLARI TEMMUZ AYINDA YAŞADIM İNAN

doktor kese şeklin bozuk herhalde boş gebelik dedi 6 . haftada bunu dedi beklicem dedim 7. hafta oldu 2 doktora gittim biri hemen kürtaj dedi diğeri 2 3 gün daha bekleyelim dedi hep dua ettim rabbime tekrar gittim kalp atışı var ama seviye 80 normal bir yetişkinin kalp atışı gibi dedi yahep ya hiç dedi

inan o 2 3 hafta ne gönül yorgunlukları ne gözyaşlarıyla geçti anlatamam ya hep ya hiç ortası yok ortası allah göstermesin hasta olacaktı

doktor bebeğin sana zararı yok kanaman yada bişeyin yok dedi ama gözleirmin içine bakarak yüzde 1 ihtimale tutun umut kötü değildir mucizeler vardır kalbi atarken ben kürtaj yapamam doktor arkadaşıma yönlendirebilirim kese şekli bozuk problemli olabilir herşey dedi

yıkıldım tarifi yok kim ne derse desin duymuyordum günlerce evime kapanmak istiyordum ama işim gücüm vardı işe geldim ama inan naısl geldim anlatamam ama ben biliyordum ilk hamileliğimde böle bir problem olacağnı kötü düşündüm kötü oldu

en son kadir gecesi allaha yalvardım ben kıymayayım sen sağlıksızsa yanına melek al ne olur dedim nasıl ağladım anlatamam , çünkü doktor kanama bekliyor düşüceğini bekliyor bişi olmuıyordu o günden sonra azcık kanmam oldu doktoru aradım sabaha gel dedi ve bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum

bunlar kolay şeyler değil ama hep biz kendimize yapıyoruz vesvese bunlar inan kendiniz doldurmayın ben böyle birşey yaşadım ama inan insan güçleniyor

Günaydın sevgili bayanlar biz bu ay çalışmasız nasıl kalıcaz acep? Napayım benim artık çabalamak içimden gelmiyor kendi geliversin istiyorum.

günaydın lovely :) siz ilişkiyi bebek için mi yapıyorsunuz yani normalde bebek istemesekte iki günde üç günde bir zaten yaşanmıyor mu :) bu durumda olacağı varsa olur ki iki üç günde birle şans vardır :) ama leyleklerde getirmez ki artık

Ya tatlim friendly arkadasimizin uzuntusunj gordugumden beri icim aciyor korkuyorum insaAllah o da bizde bebislerimizi pitpitlarini duyariz Allah'in izniyle:)

İnşallah o da çarşamba günü duyar, sen de kendi doktorun geldiğinde duyarsın canım.

canm hafta hafta anlıyolar kesenin mm gelişiminden heralde.. benm de keseye bakıp 5 haftalık dedi ama benm hesabıma göre 6 haftalıktı bu normal bi durum mudur ki?

canm hafta hafta anlıyolar kesenin mm gelişiminden heralde.. benm de keseye bakıp 5 haftalık dedi ama benm hesabıma göre 6 haftalıktı bu normal bi durum mudur ki?

bu durum normal mi dr da bilemez bunu şu anda kalbi duymak lazım eğer kalp duyulursa normal sanırım geç döllenme diyecek dr un sana kalbini ferah tutmaya çalış Allah yardımcınız olsun şunu söyleyeyim herşey normal olsa bile kayıplar oluyo malesef benim herşeyim normaldi kesem kalp atışı beta artışları ama kayıp yaşadım rabbim biliyo işte kimseye yaşatmasın sürekli dua başka çaremiz yok.

banada geç döllenme demişti kalbide 1 hafta sonra duymuşttum

öyle canm nasipten öteye köy yok derler ben de düşürdüm zaten bebeğimi nasip olmadı kucağıma almak..

canım korkma ve kötü şeyler getirme aklına lütfen.İnşallah sağlıcakla alacaksın kucağına...
Hayırlı olsun..

Kızlar biliyorsunuz cuma günü akıntım gelmişti ve eşim hastaydı o gece çalışamadık.
cumarteside arkadaşımın ölüm haberi psikolojim berbat hiç çalışmadık
bugünde karnım çok ağrıyor , sol kasığımın ağrısına zor dayanıyorum.Akıntıdan 5 gün sonra yumurtluyor olabilirmiyim acaba,bu gece ve yarın gece deneyeceğim.Bu ay umudum yok ama belki tutar diyorum.

Allah rahmet etsin , haberim yoktu benim , dün aklımdan geçtin gelmedi dedim...
Geride kalanların başı sağ olsun tatlım..
Rabbim hayırlı zamanda versin her şeyi..
oğlu varmış küçük çok üzüldüm

sağol canım , çok gençti 28 yaşında... 8 .kat balkondan düştü.içim çok acıyor atamadım valla.
Yüce rabbim hepimize hayırlı , sağlıklı , evlatlarımızla geçireceğimiz huzurlu ömürler nasip etsin...

Allah-u Ekber..
Çok üzüldüm... ne denir ki...

iyi değilim canım , kendime gelemedim halen..mutsuzum , 3 gecedir uykusuzum arkadaşım hiç gitmiyor aklımdan , hele o 3 yaşındaki masum oğlu
Allah sabir versin cok zor gencecik kadin mekani cennet olsun bebegine bende cok uzuldum cok kucuk daha rabbim kalanlara uzun omurler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…