- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
6+2 yazıyor usg kagıdında hesaplarıma gorede aynı kese 9.6 mm bılmıyorum ya
anladım canm benm en son baktığında doktor 5+5 demişti ama sata göre 6+5ti kesem de 12.5 mmdi 5+6da kalp atışını duydu doktor..sata göre aynı keseye görede
Bekliycem canım haftaya pazartesi 7+5 olucak hatta 1 hafta daha bekliycem 9da duyulan oluyomuş 10.haftadan sonra anneyi zehirleme ihtimali varmış. Haftaya pazartesi gözükmezse başka dr gidicem. İnternetten okuduğum kadarıyla canlılık yoksa zaten bikaç gün içinde kanamayla düşük başlıyomuş bilmem doğrumu
Günaydın sevgili bayanlar biz bu ay çalışmasız nasıl kalıcaz acep? Napayım benim artık çabalamak içimden gelmiyor kendi geliversin istiyorum.
Ya tatlim friendly arkadasimizin uzuntusunj gordugumden beri icim aciyor korkuyorum insaAllah o da bizde bebislerimizi pitpitlarini duyariz Allah'in izniyle:)
canm hafta hafta anlıyolar kesenin mm gelişiminden heralde.. benm de keseye bakıp 5 haftalık dedi ama benm hesabıma göre 6 haftalıktı bu normal bi durum mudur ki?o zaman satla kesen uyumlu demek ki dr 9,6 mm ye göre 6+2 demiş sana neye göre bakıyolar bilmiyorum ki ya bana kesen 11 mm dedi dr beşbuçuk haftalıksın dedi gerçekten de beşbuçuk haftalıktım kalbi durmuş mesela 8+2 de falan gittim bana dediki 7+5 te durmuş nasıl o kadar anlıyolar bilmiyorum inanki bence kalbi duyacaksın sıkma canını ama dediğim gibi çok dert ediyosan da git bir dr a baktır hatta kendi dr unu ara de ki ben duramıyorum stres yapıyorum de
canm hafta hafta anlıyolar kesenin mm gelişiminden heralde.. benm de keseye bakıp 5 haftalık dedi ama benm hesabıma göre 6 haftalıktı bu normal bi durum mudur ki?
banada geç döllenme demişti kalbide 1 hafta sonra duymuşttumbu durum normal mi dr da bilemez bunu şu anda kalbi duymak lazım eğer kalp duyulursa normal sanırım geç döllenme diyecek dr un sana kalbini ferah tutmaya çalış Allah yardımcınız olsun şunu söyleyeyim herşey normal olsa bile kayıplar oluyo malesef benim herşeyim normaldi kesem kalp atışı beta artışları ama kayıp yaşadım rabbim biliyo işte kimseye yaşatmasın sürekli dua başka çaremiz yok.
öyle canm nasipten öteye köy yok derler ben de düşürdüm zaten bebeğimi nasip olmadı kucağıma almak..bu durum normal mi dr da bilemez bunu şu anda kalbi duymak lazım eğer kalp duyulursa normal sanırım geç döllenme diyecek dr un sana kalbini ferah tutmaya çalış Allah yardımcınız olsun şunu söyleyeyim herşey normal olsa bile kayıplar oluyo malesef benim herşeyim normaldi kesem kalp atışı beta artışları ama kayıp yaşadım rabbim biliyo işte kimseye yaşatmasın sürekli dua başka çaremiz yok.
inşallah canımGünaydın canım inşallah hayırlara vesıle olur bebısım benımledır
Gunaydin canim nasilsin
cnm cok üzüldüm bende seninle aynı durumdayım cumartesı gıttım dr alttan baktı kalp atısnı göremedik keseyı gördük sadece dr bebege ait organlar olusmusmaya baslamıs dedı 6+6 gunlugum bugun cok korkuyorum bende ya kalp atısları duyulmassa diye
öyle canm nasipten öteye köy yok derler ben de düşürdüm zaten bebeğimi nasip olmadı kucağıma almak..
bun 6+6 gunlugum kalp atısları olusmusmudur acaba
Allah rahmet etsin , haberim yoktu benim , dün aklımdan geçtin gelmedi dedim...Kızlar biliyorsunuz cuma günü akıntım gelmişti ve eşim hastaydı o gece çalışamadık.
cumarteside arkadaşımın ölüm haberi psikolojim berbat hiç çalışmadık
bugünde karnım çok ağrıyor , sol kasığımın ağrısına zor dayanıyorum.Akıntıdan 5 gün sonra yumurtluyor olabilirmiyim acaba,bu gece ve yarın gece deneyeceğim.Bu ay umudum yok ama belki tutar diyorum.
sağol canım , çok gençti 28 yaşında... 8 .kat balkondan düştü.içim çok acıyor atamadım valla.Allah rahmet etsin , haberim yoktu benim , dün aklımdan geçtin gelmedi dedim...
Geride kalanların başı sağ olsun tatlım..
Rabbim hayırlı zamanda versin her şeyi..
oğlu varmış küçük çok üzüldüm
Allah-u Ekber..sağol canım , çok gençti 28 yaşında... 8 .kat balkondan düştü.içim çok acıyor atamadım valla.
Yüce rabbim hepimize hayırlı , sağlıklı , evlatlarımızla geçireceğimiz huzurlu ömürler nasip etsin...
Allah-u Ekber..
Çok üzüldüm... ne denir ki...
Allah sabir versin cok zor gencecik kadin mekani cennet olsun bebegine bende cok uzuldum cok kucuk daha rabbim kalanlara uzun omurler versiniyi değilim canım , kendime gelemedim halen..mutsuzum , 3 gecedir uykusuzum arkadaşım hiç gitmiyor aklımdan , hele o 3 yaşındaki masum oğlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?