2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar 1-2 haftalikkken annenin haberi dahi olmadan olan dusukler çok mudur acaba?? Ama boyle olunca kahverengi leke felan gelir dimi???

Sen yinede dene canim kasik agrisi yumurtlama olduguna isaret benim oylee oluyor

6+2 yazıyor usg kagıdında hesaplarıma gorede aynı kese 9.6 mm bılmıyorum ya
herkesin bünyesi çok farklı böyle şeyler kıyaslamaya gelmezki yani, bunu biz burda o kdar net görüyoruz ki , bak senin üzüntün bizi nasıl üzüyor etkiliyor birbirimizi yüz yüze bile görmemişken bebeğinin sana ihtiyacı var ona yardım et tutunması için huzurlu bir ortam hazırla ona, ben yaşamadım bu duyguları belki seni tam anlayamam bir kaybın da var anladığım kadarıyla ondan daha da artıyor sıkıntın, ama elinini karnına koy bebeğin orda ve senden destek istiyor, ayrıca doktorun organları oluşuyor demişti kötü birşey dememişti ki bol bol dua et bebeğinin yanında olduğunu ona hissettir, inşaallah duyacaksın pıt pıt atmalarını hepimiz duacı olacağız sana inşaallah

Kuzum inan vaktimiz olmuyor bizim bebek istediğimizden beri bir düzene girmişti. Çünkü çok yorgun olup uyumak istiyoruz hemen o nedenle bize leylekler getirse iyi olacak.

İnşallah kaygılı internetteki yazılanları okuyunca umutlandım ama dr alttan bakınca geçen hafta dahi gözükmesi gerekirdi ultrason cihazıda son teknolojiymiş pazartesi duyulmazsa müdahale ederiz deyince dağıldım inş dediğin gibi olur

kızlar geç bir günaydın oluyor ama işten vakit bulamadım, pek güzel haberler yok friendly e ve asi ye çok üzüldüm ama inşaallah Rabbim kucaklarına almayı nasip etsin eylüllüm arkadaşını kaybetmiş hem de balkondan düşmüş çok anii ölüm Rabbim yardıma muhtaç tüm kullarının yardımcısı olsun inşaallah...

Sağol arkadaşım amin.

asi ve friendly ne oldu ? geçmişe bakamadım ki ben

arkadaşımm inan çook üzüldüm seni ovülasyon topikinden tanıyorum ve hamilelik haberin beni çok mutlu etmişti. Ama şuan bebeğine en kötü gelecek olan şey huzursuzluk, belkide nazar değdi bebek ilk üç ayında kötü enerjiden çok etkilenirmiş dikkat etmek lazım çok da dile getirmemek lazım hamileliği inşaallah güzel olacak herşey aklına kötü birşey getirmeden bekle tatlım bebeğine destek ol bu yolda

Bende bugün 6+6 yım senin kese kaç mm? Benim sat 23 temmuz senin? Bu arada devlete mi gidiyosun

Kıslar benim göğüsler acıyo bugün de, ara ara kasıklarda batma da var. Bel ağrım düne göre daha az. Bakalım bata 1 hafta var. Eşime gidip gidip kutumda büyük hissediyorum diyorum
canım hiç belirtiyle uğraşma benim yok olmadı ne adet ne gebelik hiç bakma daha kötü olrsun inanırmısın cuma dr gebelik yok dedi dün silik çizgi görünce kan verdim bu sabah öğrendim hamiş olduğumu ve adetim geçeli 15 gün oldu

Canım lütfen bekle...Allah büyük..Dua edelim ve duyalım pıtpıtları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…