canım hiç belirtiyle uğraşma benim yok olmadı ne adet ne gebelik hiç bakma daha kötü olrsun inanırmısın cuma dr gebelik yok dedi dün silik çizgi görünce kan verdim bu sabah öğrendim hamiş olduğumu ve adetim geçeli 15 gün oldu
Çok zormuş Allah sabır versin ama sığamıyorum şu eve saatler geçmiyo desteğin için sağol canımCANIM AYNI SORUNLARI TEMMUZ AYINDA YAŞADIM İNAN
doktor kese şeklin bozuk herhalde boş gebelik dedi 6 . haftada bunu dedi beklicem dedim 7. hafta oldu 2 doktora gittim biri hemen kürtaj dedi diğeri 2 3 gün daha bekleyelim dedi hep dua ettim rabbime tekrar gittim kalp atışı var ama seviye 80 normal bir yetişkinin kalp atışı gibi dedi yahep ya hiç dedi
inan o 2 3 hafta ne gönül yorgunlukları ne gözyaşlarıyla geçti anlatamam ya hep ya hiç ortası yok ortası allah göstermesin hasta olacaktı
doktor bebeğin sana zararı yok kanaman yada bişeyin yok dedi ama gözleirmin içine bakarak yüzde 1 ihtimale tutun umut kötü değildir mucizeler vardır kalbi atarken ben kürtaj yapamam doktor arkadaşıma yönlendirebilirim kese şekli bozuk problemli olabilir herşey dedi
yıkıldım tarifi yok kim ne derse desin duymuyordum günlerce evime kapanmak istiyordum ama işim gücüm vardı işe geldim ama inan naısl geldim anlatamam ama ben biliyordum ilk hamileliğimde böle bir problem olacağnı kötü düşündüm kötü oldu
en son kadir gecesi allaha yalvardım ben kıymayayım sen sağlıksızsa yanına melek al ne olur dedim nasıl ağladım anlatamam , çünkü doktor kanama bekliyor düşüceğini bekliyor bişi olmuıyordu o günden sonra azcık kanmam oldu doktoru aradım sabaha gel dedi ve bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum
bunlar kolay şeyler değil ama hep biz kendimize yapıyoruz vesvese bunlar inan kendiniz doldurmayın ben böyle birşey yaşadım ama inan insan güçleniyor
cumartesı gıttım dr 6+2 dım kese boyu 9.6 mm cnm ozele gıdıyorumBende bugün 6+6 yım senin kese kaç mm? Benim sat 23 temmuz senin? Bu arada devlete mi gidiyosun
amin amin bak 23 temmuzda adet olmuştum aslında 6 haftalık olması lazım ama yumurtta geç oluşmuş adet belirtim olmadı hiç bu gun 15 gündür adet günüm geçiyor hiç üzülmeyin 3 yıl bekledim ve oldu sonundaEvet haklısın aslında, belirtiyle uğraşmamak lazım da işte insan duramıyo. Senin gebeliğin hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin
İnşallah canım dua et rabbim yavrumu bağışlasın yerdeki karıncaya gökteki kuşa can veren mevlam karnımdaki yavrumada can versin Allahım yeterki ol desin tüm mucizeler rabbimden aminarkadaşımm inan çook üzüldüm seni ovülasyon topikinden tanıyorum ve hamilelik haberin beni çok mutlu etmişti. Ama şuan bebeğine en kötü gelecek olan şey huzursuzluk, belkide nazar değdi bebek ilk üç ayında kötü enerjiden çok etkilenirmiş dikkat etmek lazım çok da dile getirmemek lazım hamileliği inşaallah güzel olacak herşey aklına kötü birşey getirmeden bekle tatlım bebeğine destek ol bu yolda
Amin canım inşCanım lütfen bekle...Allah büyük..Dua edelim ve duyalım pıtpıtları...
Kese boyumuz normalmi acaba şimdi aklıma o takıldıcumartesı gıttım dr 6+2 dım kese boyu 9.6 mm cnm ozele gıdıyorum
aminnn canımm benim sen yeterki ümitsizliğe kapılma ama daha yeni duydum herşey iyiyken nasıl böyle oldu aklıma hemen nazar geliyor bol bol oku kendine ben anneme falan okuturum böyle olduğu zman felak nas ayetel kürsi okusun sen de okuİnşallah canım dua et rabbim yavrumu bağışlasın yerdeki karıncaya gökteki kuşa can veren mevlam karnımdaki yavrumada can versin Allahım yeterki ol desin tüm mucizeler rabbimden amin
Tamam canım Allah razı olsun senden hepinizdenaminnn canımm benim sen yeterki ümitsizliğe kapılma ama daha yeni duydum herşey iyiyken nasıl böyle oldu aklıma hemen nazar geliyor bol bol oku kendine ben anneme falan okuturum böyle olduğu zman felak nas ayetel kürsi okusun sen de oku
Zarari yol tabiki alttan bakmanin benim doktotum bayandi izne cikmisti yerine erkek doktor bakiyordu utandim alttsn bakitamadim o da anlayis gosterdo sagolsun 2 hafta sonra ustten goruruz insaAllah dedi bide ultrason makinesini gorsen yil 1900 lerden kalma :) seninkide daha kucukmus yengemde 2 aylik olunca duymustm kalp atisini diyo uzulme tatlim tamam miAlttan bakmanın zararı olur mu dedim yok dedi bekliycem inş duyarım inş
bılmıyorum cnm senınkı kac acaba en usg de kac yazıyorKese boyumuz normalmi acaba şimdi aklıma o takıldı
Kuzum inan vaktimiz olmuyor bizim bebek istediğimizden beri bir düzene girmişti. Çünkü çok yorgun olup uyumak istiyoruz hemen o nedenle bize leylekler getirse iyi olacak.
aaa aaaa duymıyım en verimli yaşlarr iş güç yorgunluk tamam ama bi yarım saatlik enerji bırakın kendinizesonra bebişte bol bol dinlenirsiniz :)
İnşallah kaygılı internetteki yazılanları okuyunca umutlandım ama dr alttan bakınca geçen hafta dahi gözükmesi gerekirdi ultrason cihazıda son teknolojiymiş pazartesi duyulmazsa müdahale ederiz deyince dağıldım inş dediğin gibi olur
Yok kuzum bizim şimdiden içimiz geçmiş.
vuhu çalışan kadının işi zor azizim zor çok zor kadınlar hem çocuk yapıyor hem çalışıyor hem kariyer yapıyor hem yemek yapıyor ev bakıyor dinlenmek istiyor tatil planlıyor felanlar filanalröyle olur şimdi bebiş oluncaa da mumla ararsınız birbirinizi geceleriii hareketlendir lovely yorulduğuna değecek emin ol
Canim size usg kagidi veriyor mu doktor demek ultrason makinesi gelismis benim girdgm makine milattan kalma bisey ya bende mi ozele gitsem:)bılmıyorum cnm senınkı kac acaba en usg de kac yazıyor
Kiz ayiptir soylemesi bebek oldugundan beri yapmadik adam artik ruyama giriyoöyle olur şimdi bebiş oluncaa da mumla ararsınız birbirinizi geceleriii hareketlendir lovely yorulduğuna değecek emin ol
Benim dr umun cihazı yeniymişZarari yol tabiki alttan bakmanin benim doktotum bayandi izne cikmisti yerine erkek doktor bakiyordu utandim alttsn bakitamadim o da anlayis gosterdo sagolsun 2 hafta sonra ustten goruruz insaAllah dedi bide ultrason makinesini gorsen yil 1900 lerden kalma :) seninkide daha kucukmus yengemde 2 aylik olunca duymustm kalp atisini diyo uzulme tatlim tamam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?