2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet haklısın aslında, belirtiyle uğraşmamak lazım da işte insan duramıyo. Senin gebeliğin hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin

Çok zormuş Allah sabır versin ama sığamıyorum şu eve saatler geçmiyo desteğin için sağol canım

Evet haklısın aslında, belirtiyle uğraşmamak lazım da işte insan duramıyo. Senin gebeliğin hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin
amin amin bak 23 temmuzda adet olmuştum aslında 6 haftalık olması lazım ama yumurtta geç oluşmuş adet belirtim olmadı hiç bu gun 15 gündür adet günüm geçiyor hiç üzülmeyin 3 yıl bekledim ve oldu sonunda

İnşallah canım dua et rabbim yavrumu bağışlasın yerdeki karıncaya gökteki kuşa can veren mevlam karnımdaki yavrumada can versin Allahım yeterki ol desin tüm mucizeler rabbimden amin

İnşallah canım dua et rabbim yavrumu bağışlasın yerdeki karıncaya gökteki kuşa can veren mevlam karnımdaki yavrumada can versin Allahım yeterki ol desin tüm mucizeler rabbimden amin
aminnn canımm benim sen yeterki ümitsizliğe kapılma ama daha yeni duydum herşey iyiyken nasıl böyle oldu aklıma hemen nazar geliyor bol bol oku kendine ben anneme falan okuturum böyle olduğu zman felak nas ayetel kürsi okusun sen de oku

Tamam canım Allah razı olsun senden hepinizden

Alttan bakmanın zararı olur mu dedim yok dedi bekliycem inş duyarım inş
Zarari yol tabiki alttan bakmanin benim doktotum bayandi izne cikmisti yerine erkek doktor bakiyordu utandim alttsn bakitamadim o da anlayis gosterdo sagolsun 2 hafta sonra ustten goruruz insaAllah dedi bide ultrason makinesini gorsen yil 1900 lerden kalma :) seninkide daha kucukmus yengemde 2 aylik olunca duymustm kalp atisini diyo uzulme tatlim tamam mi

Canımmmm Rabbim herkesin evladına karnındaki ine yanındakine sağlık sıhhat versin inşallah, Dualar hep bunun için, sizlerde eminim bol bol dua ediyorsunuz, endişe yerine sakinlik sükunet önemli, olacak Allah ın izniyle büyüyecektir,Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Annelik daha rahme düştüğü andan dirayetli ve güçlü olmayı gerektiriyor,siz iyi onunki bebişlerde iyi sağlıklı olsun Allahın izniyle

Kuzum inan vaktimiz olmuyor bizim bebek istediğimizden beri bir düzene girmişti. Çünkü çok yorgun olup uyumak istiyoruz hemen o nedenle bize leylekler getirse iyi olacak.

aaa aaaa duymıyım en verimli yaşlarr iş güç yorgunluk tamam ama bi yarım saatlik enerji bırakın kendinize sonra bebişte bol bol dinlenirsiniz :)

ben ne dersem diyeyim rabbim o bebişi sana verecekse olacaktır içini ferah tut olumsuzlukları başımıza gelirse düşünürüz allah korusun sen şimdi ye iç vitamin al dua et bizde ediyoruz rabbim hayırlısıyla versin bebişimizi sonra pazartesi doktora git içine sinmezse mutlaka başka doktora da git canım :)

öyle olur şimdi bebiş oluncaa da mumla ararsınız birbirinizi geceleriii hareketlendir lovely yorulduğuna değecek emin ol
vuhu çalışan kadının işi zor azizim zor çok zor kadınlar hem çocuk yapıyor hem çalışıyor hem kariyer yapıyor hem yemek yapıyor ev bakıyor dinlenmek istiyor tatil planlıyor felanlar filanalr

üç buçuk aylı evli insandan bu incileri diziyorum size belli şeler tabi yaşanıyor ama ev aksıyor bilesiniz

Benim dr umun cihazı yeniymiş inş canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…