- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
13mm benimbılmıyorum cnm senınkı kac acaba en usg de kac yazıyor
Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahcanım hiç belirtiyle uğraşma benim yok olmadı ne adet ne gebelik hiç bakma daha kötü olrsun inanırmısın cuma dr gebelik yok dedi dün silik çizgi görünce kan verdim bu sabah öğrendim hamiş olduğumu ve adetim geçeli 15 gün oldu
Ya ama daha kucuk senin minnosu 8 haftasini doldurmadan gitme bence :)Benim dr umun cihazı yeniymişinş canım sağol
Yarın radyoloji dr gelicekmiş o görsün dedi pazarteside kendi tekrar bakıcak göremezse başka dr.a daha gidicemben ne dersem diyeyim rabbim o bebişi sana verecekse olacaktır içini ferah tut olumsuzlukları başımıza gelirse düşünürüz allah korusun sen şimdi ye iç vitamin al dua et bizde ediyoruz rabbim hayırlısıyla versin bebişimizi sonra pazartesi doktora git içine sinmezse mutlaka başka doktora da git canım :)
Çok güzel canım maşallah inşallah duyarsınız kalp atışlarını.Canim daha 5+4 gunluk sata gore o yuzden ustten gorulmedi ama kese guzel buyumus dedi alttan bakarsak bebegide goruruz dedi.. ben istemedim doktorda bencede en guzeli 2 hafta sonra ustten bakmak dedi.. testlerimde gayet iyi cikmis 2 hafta sonra goruselim dedi doktorcan
amin amin allah isteyen herkese verir inşallah çok güzel bi duyguHayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah
Canim hakkında hayirlisi olsun. Bu sene çok mu böyle şeyler oldu ne. Artık çok zorlaştı hersey. Rabbim kolaylik versin sana ve hepimizeYarın radyoloji dr gelicekmiş o görsün dedi pazarteside kendi tekrar bakıcak göremezse başka dr.a daha gidicem
en son nezamn ölçüldü bugun kac haftalıksın13mm benim
amin amin allah isteyen herkese verir inşallah çok güzel bi duygu
evt dr bana gebelık kartı verdı kullandıgım ilaçlar kılom kan grubum yaıyor usg kagıtlarınıda zımbalıyor karttaCanim size usg kagidi veriyor mu doktor demek ultrason makinesi gelismis benim girdgm makine milattan kalma bisey ya bende mi ozele gitsem:)
tatlım çarşamba akşam burda olacak bi de tam yum yum günlerimTutunur insaAllah kuzummm...yanlız misin şimdi sen...kaç gün yok koçan tatlim..?
Evet 8 hafta olmadan kürtaj olmayı düşünmüyorumYa ama daha kucuk senin minnosu 8 haftasini doldurmadan gitme bence :)
evet hep duyar olduk yaşar olduk malesef rabbim tekrar yaşatmasın bu duygularıCanim hakkında hayirlisi olsun. Bu sene çok mu böyle şeyler oldu ne. Artık çok zorlaştı hersey. Rabbim kolaylik versin sana ve hepimize
pazartesi 4 te bi denedik en son tutunur mu acaba merak ediyorumTutunur insaAllah kuzummm...yanlız misin şimdi sen...kaç gün yok koçan tatlim..?
Dün ölçüldü bugün 6+6yım canım sat 23 temmuz senin sat kaçtıen son nezamn ölçüldü bugun kac haftalıksın
ozamn normal cnm benım cumartesı ölçüldü korkMA hersey bızım için bol bol dua et sat 24 temmuzDün ölçüldü bugün 6+6yım canım sat 23 temmuz senin sat kaçtı
Benim girdigim makinenin oyle bir ozelligi yok ya bende en iyisi iyi bir makinaya giriyim banada su kagittan versinlerevt dr bana gebelık kartı verdı kullandıgım ilaçlar kılom kan grubum yaıyor usg kagıtlarınıda zımbalıyor kartta
Bilen yok muu??Kizlar 1-2 haftalikkken annenin haberi dahi olmadan olan dusukler çok mudur acaba?? Ama boyle olunca kahverengi leke felan gelir dimi???
vuhu çalışan kadının işi zor azizim zor çok zor kadınlar hem çocuk yapıyor hem çalışıyor hem kariyer yapıyor hem yemek yapıyor ev bakıyor dinlenmek istiyor tatil planlıyor felanlar filanalr
üç buçuk aylı evli insandan bu incileri diziyorum size belli şeler tabi yaşanıyor ama ev aksıyor bilesiniz
öyle olur şimdi bebiş oluncaa da mumla ararsınız birbirinizi geceleriii hareketlendir lovely yorulduğuna değecek emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?