2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah

Yarın radyoloji dr gelicekmiş o görsün dedi pazarteside kendi tekrar bakıcak göremezse başka dr.a daha gidicem

Çok güzel canım maşallah inşallah duyarsınız kalp atışlarını.

Yarın radyoloji dr gelicekmiş o görsün dedi pazarteside kendi tekrar bakıcak göremezse başka dr.a daha gidicem
Canim hakkında hayirlisi olsun. Bu sene çok mu böyle şeyler oldu ne. Artık çok zorlaştı hersey. Rabbim kolaylik versin sana ve hepimize

Canim size usg kagidi veriyor mu doktor demek ultrason makinesi gelismis benim girdgm makine milattan kalma bisey ya bende mi ozele gitsem:)
evt dr bana gebelık kartı verdı kullandıgım ilaçlar kılom kan grubum yaıyor usg kagıtlarınıda zımbalıyor kartta

Ya ama daha kucuk senin minnosu 8 haftasini doldurmadan gitme bence :)
Evet 8 hafta olmadan kürtaj olmayı düşünmüyorum
Canim hakkında hayirlisi olsun. Bu sene çok mu böyle şeyler oldu ne. Artık çok zorlaştı hersey. Rabbim kolaylik versin sana ve hepimize
evet hep duyar olduk yaşar olduk malesef rabbim tekrar yaşatmasın bu duyguları

evt dr bana gebelık kartı verdı kullandıgım ilaçlar kılom kan grubum yaıyor usg kagıtlarınıda zımbalıyor kartta
Benim girdigim makinenin oyle bir ozelligi yok ya bende en iyisi iyi bir makinaya giriyim banada su kagittan versinler

Aynen öyle kuzum dün o trafikte eve gittim saat 21:00'du fırında makarna yaptım, piramit pasta yaptım elektrik süpürgesi bile tutmak zorunda kaldım. Çok yoruldum çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…