2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim girdigim makinenin oyle bir ozelligi yok ya bende en iyisi iyi bir makinaya giriyim banada su kagittan versinler
güldürdün benı cok yaşa emi hatta duavrda kocaman tv var ordada gösteriyor bana benım şimdi 1 tane usg kagıdım var kagım var kesemız görünüyor

Slm

Slm gülen yüz yanıp sönüyomuydu sabitmiydi bir ayda iki defa gülenyüz niye çıksın hayret
bir gün önce boş surat vardı bi gün sonra direk gülen yüz vardı. ikinci uyguladığımdada direk gülen yüz çıktı hiç yanıp sönmedi ikisinde de. belkide bozuktur.bi dahaki ay laboquicten devam edicem. sevmedim ben bu gülen yüz kitini

İnş canım az önce 6 haftalık ultrason görüntülerine baktım kese içinde nokta var ama benim görüntümde simsiyah karartı var fakat dr kesede var bebekte var ama kalp atışı yok dedi kafam çok karışık madem bebek var niye sadece kese gözüküyo

İlk gülenyüzü gösteren çubuga bak bakalım çift çizgi varmı
bakmıştım cnm çizgi vardı ama ilki kadar koyu değildi. ikinci gülen yüzü gördüğümde baktım onda biraz daha koyuydu ama gene ikinci kadar değildi. ben sevmedim bu clearblue yu laboquick daha iyi

güldürdün benı cok yaşa emi hatta duavrda kocaman tv var ordada gösteriyor bana benım şimdi 1 tane usg kagıdım var kagım var kesemız görünüyor
Ama kiz gorsen makineyi ekrani 7 inc tablet kadar ilk gordugumde baya gulmustum sonra herhalde normaldir dedim megee normal degilmisdur resmini bulayim netten paylasayim

anlamadınkı cnm benımde kese var yolk sac var bebege ait organlar olusmaya baslamıs dedı banada cuma gel dedı moral bozmak yok cnm baska dr git bence kalp atısları 8 . haftalarda duyulabılıyormus sen daha once duymusmuydun kalp atısnı

Yok duymadım canım 4+5 günlükken karından ultrasonla keseyi gördü kese 6mm dedi dış gebelik değil herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi ama yok Hatta bak şimdi farkediyorum 2 haftada kese sadece 7mm büyümüş sıkıntı burda sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…