Ben bilmiyorum canim bilmeden kimyasal olan cok varmis oyle duymustumBilen yok muu??
Mutlu yillar canim seneye bebisinle kutlarsin insallahkızlaaaar bu gün benim doğum günüm :)
en güzel hediye teyze oluyorsun müjdesi hadi bakiim çalışın ay sonuna kadar zaman size
kızlaaaar bu gün benim doğum günüm :)
en güzel hediye teyze oluyorsun müjdesi hadi bakiim çalışın ay sonuna kadar zaman size
Nice hayirli yaslar dilerim tatlimkızlaaaar bu gün benim doğum günüm :)
güldürdün benı cok yaşa emi hatta duavrda kocaman tv var ordada gösteriyor bana benım şimdi 1 tane usg kagıdım var kagım var kesemız görünüyorBenim girdigim makinenin oyle bir ozelligi yok ya bende en iyisi iyi bir makinaya giriyim banada su kagittan versinler
ben doktordan bizzat duydum canım kadınların %85 i farkına bile varmadan düşük yapıyormuş adet kanamasıyla pıhtı şeklinde atılıyormuş diye biliyorumBilen yok muu??
nice senelere canım musmutlu yıllar sana
bir gün önce boş surat vardı bi gün sonra direk gülen yüz vardı. ikinci uyguladığımdada direk gülen yüz çıktı hiç yanıp sönmedi ikisinde de. belkide bozuktur.bi dahaki ay laboquicten devam edicem. sevmedim ben bu gülen yüz kitiniSlm
Slm gülen yüz yanıp sönüyomuydu sabitmiydi bir ayda iki defa gülenyüz niye çıksın hayret
bakmıştım cnm çizgi vardı ama ilki kadar koyu değildi. ikinci gülen yüzü gördüğümde baktım onda biraz daha koyuydu ama gene ikinci kadar değildi. ben sevmedim bu clearblue yu laboquick daha iyiİlk gülenyüzü gösteren çubuga bak bakalım çift çizgi varmı
Ama kiz gorsen makineyi ekrani 7 inc tablet kadar ilk gordugumde baya gulmustum sonra herhalde normaldir dedim megee normal degilmisgüldürdün benı cok yaşa emi hatta duavrda kocaman tv var ordada gösteriyor bana benım şimdi 1 tane usg kagıdım var kagım var kesemız görünüyor
anlamadınkı cnm benımde kese var yolk sac var bebege ait organlar olusmaya baslamıs dedı banada cuma gel dedı moral bozmak yok cnm baska dr git bence kalp atısları 8 . haftalarda duyulabılıyormus sen daha once duymusmuydun kalp atısnıİnş canım az önce 6 haftalık ultrason görüntülerine baktım kese içinde nokta var ama benim görüntümde simsiyah karartı var fakat dr kesede var bebekte var ama kalp atışı yok dedi kafam çok karışık madem bebek var niye sadece kese gözüküyo
ahahahaah ıyımıs kendıme bıtane ve tıpı usg alıvam boyle baklemk cok zormusAma kiz gorsen makineyi ekrani 7 inc tablet kadar ilk gordugumde baya gulmustum sonra herhalde normaldir dedim megee normal degilmisdur resmini bulayim netten paylasayim
Katıl bize fıstıkbu topicdeki arkadaslik ne guzelmis yazilanlari hayranlikla okuyorum ne guzel samimi sicak merhametli ben henuz yaabanci sayilirim cok fazla araniza katilamiyorum ama samimiyetinize gercekten hayran kaldim
Kiz ayiptir soylemesi bebek oldugundan beri yapmadik adam artik ruyama giriyo
Yok duymadım canım 4+5 günlükken karından ultrasonla keseyi gördü kese 6mm dedi dış gebelik değil herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi ama yokanlamadınkı cnm benımde kese var yolk sac var bebege ait organlar olusmaya baslamıs dedı banada cuma gel dedı moral bozmak yok cnm baska dr git bence kalp atısları 8 . haftalarda duyulabılıyormus sen daha once duymusmuydun kalp atısnı
ahahahaah ıyımıs kendıme bıtane ve tıpı usg alıvam boyle baklemk cok zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?