Yarın radyoloji dr gelicekmiş o görsün dedi pazarteside kendi tekrar bakıcak göremezse başka dr.a daha gidicem
anladım bekle bakalım duyarsın inş bende daha duymadım hayırlısı artık çok kafaya takmıcam ben olursa olur artık cok yoruldum yıprandım olmassada nasıp dıcem kafaya takarak daha cok yıpranıyorum oyuzden hakkımda ben rabbıme teslim oldun dua edıyorum bol bol sen hayırlısnı verdıye hayırlısı artık nezaman gıdıcen drYok duymadım canım 4+5 günlükken karından ultrasonla keseyi gördü kese 6mm dedi dış gebelik değil herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi ama yok
kızlaaaar bu gün benim doğum günüm :)
en güzel hediye teyze oluyorsun müjdesi hadi bakiim çalışın ay sonuna kadar zaman size
Canim hakkında hayirlisi olsun. Bu sene çok mu böyle şeyler oldu ne. Artık çok zorlaştı hersey. Rabbim kolaylik versin sana ve hepimize
Cok korkunc pihti nasil oluyordu hani ciger gibi bir parca demi...allahim sen esirge...ben doktordan bizzat duydum canım kadınların %85 i farkına bile varmadan düşük yapıyormuş adet kanamasıyla pıhtı şeklinde atılıyormuş diye biliyorum
dr un renklı dooper usg yollanmadımı senı buyuk usg yeYok duymadım canım 4+5 günlükken karından ultrasonla keseyi gördü kese 6mm dedi dış gebelik değil herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi ama yokHatta bak şimdi farkediyorum 2 haftada kese sadece 7mm büyümüş sıkıntı burda sanırım
Allahım seninde benimde olsun inşallah radyoloji dru görsün dedi yarın öğlen gidicem sonra pazartesi gidicem bu arada yarın belki başka dra da giderim radyoloji dr ne dicek bakalımanladım bekle bakalım duyarsın inş bende daha duymadım hayırlısı artık çok kafaya takmıcam ben olursa olur artık cok yoruldum yıprandım olmassada nasıp dıcem kafaya takarak daha cok yıpranıyorum oyuzden hakkında hayırlısı artık nezaman gıdıcen dr
Musmutlu sağlıklı sevdiceklerinle beraber nice yaşlar dilerim
Canim uzme kendini guclu olur insllh duyarsin kalbinin atisini..İnş canım az önce 6 haftalık ultrason görüntülerine baktım kese içinde nokta var ama benim görüntümde simsiyah karartı var fakat dr kesede var bebekte var ama kalp atışı yok dedi kafam çok karışık madem bebek var niye sadece kese gözüküyo
Bilen yok muu??
Insllh cnmKızzzlar içimbir tuhaf korku heyecan merak hersey mevcut gogsum hala devam edıyor ozellıkle sag gogsum ucu bole ınceden ınceye sızlıyor sankı sıslık aynı devam ama korkuyorum ya cıkmazsa dıye su hafta sonu bır gelseydı bugun daha salı kendımede dıyorum bazen böyle yapma dıye ama ne bılım canım mesela dun söyle bırsey oldu saat 5 5.30 gıbı cok acıktım mıdem kazındı mıdem bulanıyor gıbı oldu soylemesı ayıp ıs yerınde gıttım bır tane domates yedım eve gecıtıgımde yıne mıdem kazınıyor mıdem bulanıyor gıı oldu bırseyler yedım ve gece yataken sankı kalbım hızlı hızlı carpıyor bılmıyorum kızlar ınsallah pozıtıfı gorurum bu ay ıcım rahat ama bır yandanda korkuyorum
Akşama randevulaştık kocamla inşallah bir mani çıkmazsa.
Bilmiyorum ki sordum cihazla alakalı mı diye son teknoloji bnm cihazım dedi zaten kese çevresine bakarken burada kan akışı göremiyorum dedi yanlarıma tuttu oralarda bak kan akışı var dedi yanlarımda hakkaten kırmızı bişeyleri bende gördüm kan akışı yok derken ne demek istedi bilmiyorum nutkum tutuldu ağlamaktan konuşamadımkidr un renklı dooper usg yollanmadımı senı buyuk usg ye
kızlaaaar bu gün benim doğum günüm :)
en güzel hediye teyze oluyorsun müjdesi hadi bakiim çalışın ay sonuna kadar zaman size
evet canım kan pıhtısı ama bu sorun değilmiş yani herhalde emin olamıyorum bende duydum ama0
Cok korkunc pihti nasil oluyordu hani ciger gibi bir parca demi...allahim sen esirge...
kaygılım kırmızlar geldi mi gitti mi ne oldu bu ara eşinle tadını çıkardınız onu biliyorum dademinossss nice mutlu senelereee yeni yaşın pırıl cıvılll sağlıklı bir evlat versin sana inşallah :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?