2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yok duymadım canım 4+5 günlükken karından ultrasonla keseyi gördü kese 6mm dedi dış gebelik değil herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi ama yok
anladım bekle bakalım duyarsın inş bende daha duymadım hayırlısı artık çok kafaya takmıcam ben olursa olur artık cok yoruldum yıprandım olmassada nasıp dıcem kafaya takarak daha cok yıpranıyorum oyuzden hakkımda ben rabbıme teslim oldun dua edıyorum bol bol sen hayırlısnı verdıye hayırlısı artık nezaman gıdıcen dr

Canim hakkında hayirlisi olsun. Bu sene çok mu böyle şeyler oldu ne. Artık çok zorlaştı hersey. Rabbim kolaylik versin sana ve hepimize

o kadar çok duyuyorum ki artık her şey sağlıksız stresli oksijensiz hayatlar bebek nasıl olacakta gelişecek en güzeli bahçe ürünleri ama öyle ki ilaçlarla asit vitamin alıyoruzz yaşadığımız dünya insana uygun olmamaya başladı bahçeli evlerimiz olmalı o kimyasallar katkılı ürünler tamamen kaldırılmalı

0
ben doktordan bizzat duydum canım kadınların %85 i farkına bile varmadan düşük yapıyormuş adet kanamasıyla pıhtı şeklinde atılıyormuş diye biliyorum
Cok korkunc pihti nasil oluyordu hani ciger gibi bir parca demi...allahim sen esirge...

dr un renklı dooper usg yollanmadımı senı buyuk usg ye

Allahım seninde benimde olsun inşallah radyoloji dru görsün dedi yarın öğlen gidicem sonra pazartesi gidicem bu arada yarın belki başka dra da giderim radyoloji dr ne dicek bakalım

Kızzzlar içimbir tuhaf korku heyecan merak hersey mevcut gogsum hala devam edıyor ozellıkle sag gogsum ucu bole ınceden ınceye sızlıyor sankı sıslık aynı devam ama korkuyorum ya cıkmazsa dıye su hafta sonu bır gelseydı bugun daha salı kendımede dıyorum bazen böyle yapma dıye ama ne bılım canım mesela dun söyle bırsey oldu saat 5 5.30 gıbı cok acıktım mıdem kazındı mıdem bulanıyor gıbı oldu soylemesı ayıp ıs yerınde gıttım bır tane domates yedım eve gecıtıgımde yıne mıdem kazınıyor mıdem bulanıyor gıı oldu bırseyler yedım ve gece yataken sankı kalbım hızlı hızlı carpıyor bılmıyorum kızlar ınsallah pozıtıfı gorurum bu ay ıcım rahat ama bır yandanda korkuyorum

Canim uzme kendini guclu olur insllh duyarsin kalbinin atisini..

Insllh cnm

Akşama randevulaştık kocamla inşallah bir mani çıkmazsa.

wuhuuuuuuu işte bu bende yeni aldığım baby doll u giyinmeyi planlıyorum şirin bi şey öyle çok seksi değil :) tabi ütü yemek tv den sonra uykumuzda çok ama olsun

dr un renklı dooper usg yollanmadımı senı buyuk usg ye
Bilmiyorum ki sordum cihazla alakalı mı diye son teknoloji bnm cihazım dedi zaten kese çevresine bakarken burada kan akışı göremiyorum dedi yanlarıma tuttu oralarda bak kan akışı var dedi yanlarımda hakkaten kırmızı bişeyleri bende gördüm kan akışı yok derken ne demek istedi bilmiyorum nutkum tutuldu ağlamaktan konuşamadımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…