2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Slm kızlar yanılmıyorsam hamileyim. 4 tane gebelik testi yaptım hepside çift çizgi çıktı. Dr. Randevu aldım bugün kesin sonuç belli olur. Inşallah bir sorun çıkmaz.
hayırlı olsun tatlım nazar nefes değmesin :) sağlıkla kucakla inşallah bizide haberdar et gelişmelerden :)

Slm kızlar yanılmıyorsam hamileyim. 4 tane gebelik testi yaptım hepside çift çizgi çıktı. Dr. Randevu aldım bugün kesin sonuç belli olur. Inşallah bir sorun çıkmaz.

Tebrık ederım Allah sağ salım kucagın almayı nasıp etsın guzel haberlerını beklıyoruz

0

Cok korkunc pihti nasil oluyordu hani ciger gibi bir parca demi...allahim sen esirge...

canım bende kimyasal yaptım eğer ben aceleci davranmasaydım adetim gecikti diyecektim ve hiç anlamayacaktım ciğer vs görmedim pedde ama lavoboya düştüyse bilemiyorum bir de ağrım anormal olmuştu herkeste öyle olur mu onu da bilemiyorum . rabbim kimseye vermesin ama sağlıksız oluşan bi bebeği vücut direk atıyor bunun için hayırlısı buydu rabbim sağlıksız bir evlatta vermesin sağlıklı aklı vücudu sağlıklı bir bebiş versin inşallah ::)

kaygılım kırmızlar geldi mi gitti mi ne oldu bu ara eşinle tadını çıkardınız onu biliyorum da

canım bende kırmızılar henüz yok ni 20 25 güne kadar bekliyorum bakalım ama tatile gidicez o zamana kadar olmazsam geciktirici almayı düşünüyorum . seninde eşin gelr gelmez değerlendirin ve gitmeden önce olan ilişkinin spermleri iki üç gün yaşadıysa şans vardır veee kısmet tabi :)

Bilmiyorum ya adama bu gidisle ben saldircam

saldırma şu ayda sabret ben bebeği öğrendikten sonra doktor ilişki serbest dedi ilişkiye girdik ama çok pişman oldum arkadaşımın annesi üstüne basa basa bi şey yapmayın ilk zamanlar demişti

saldırma şu ayda sabret ben bebeği öğrendikten sonra doktor ilişki serbest dedi ilişkiye girdik ama çok pişman oldum arkadaşımın annesi üstüne basa basa bi şey yapmayın ilk zamanlar demişti
aman diyim kızlar önce kalp atışı ve hatta 3 ay dolana kadar sabır, sonra uygun pozisyonlarda slow slow

öyle düşünüp kendini üzme canım benım arkadasımda ılıskıye gırdı halada devam edıyorlar ama bırsey olmadı kısmet degılmıs ona baglayıp kendıne pısmanlık duygusu yaratma lutfen

Kusura bakma canim sana hatirlattim ..en kisa zamanda anne olmayi nasib eder insallh..

kızlar ben dun dr a gittim izmirde tahir beye.muayene ettı hiç bir sorun yok gayet saglıklısın bu bos gebelık degılmıs sadece sansszılık olmus dedi ailede özürlü cocugu olan ya da dusuk yapan var mı dedı hyr yok deyınce bunun genetık bi sorun olmayacagını söyledı o yuzden suan için kan pıhtılasma testını yaptırmanın gereksız oldugunu söyledi cok iyi bi dr izmirdekilere tavsıye ederım cok acıklayıcı bi dr.esımden sperm testı istedi onuda tedbır amaclı kontrol edelım dedı.ve hiç paracı bi dr degıl

eeeee nasılsınjız kızlar hamiş haberı var mı kızlar gecmıse bakmaya calıstım ama göremedım.

Yapmayalim o zaman biraz daha sabrederiz bebis icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…