- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Elimde olsa keşke inş canımCanim uzme kendini guclu olur insllh duyarsin kalbinin atisini..
hayırlı olsun tatlım nazar nefes değmesin :) sağlıkla kucakla inşallah bizide haberdar et gelişmelerden :)Slm kızlar yanılmıyorsam hamileyim. 4 tane gebelik testi yaptım hepside çift çizgi çıktı. Dr. Randevu aldım bugün kesin sonuç belli olur. Inşallah bir sorun çıkmaz.
Bilmiyorum ya adama bu gidisle ben saldircamAyıp değil çok normal hadi erkekler bekarlıktan alışık idare ederler biz ne yapıcaz insançocuğundan da utanıyo ama ne yapıciiizzzz elf :)
m.ö kullanılımıs herhaldeEki Görüntüle 1238133 Bu resimdeki bile daha gelismis hali benimkinin resmi yok sen dusun artik
canım elde değil tabii ama olumlu düşünelim Rabbim hayırlısını nasip etsinElimde olsa keşke inş canım
Slm kızlar yanılmıyorsam hamileyim. 4 tane gebelik testi yaptım hepside çift çizgi çıktı. Dr. Randevu aldım bugün kesin sonuç belli olur. Inşallah bir sorun çıkmaz.
anladım cnm herseyın hayırlısı cnm üzme kendiniAllahım seninde benimde olsun inşallah radyoloji dru görsün dedi yarın öğlen gidicem sonra pazartesi gidicem bu arada yarın belki başka dra da giderim radyoloji dr ne dicek bakalım
sağol tatlım yaşım bereketiyle gelsin sizede bulaşsın bebekler dolsun taşsın :)Sende başak burcusun demekAilen ve sevdiklerinle birlikte musmutlu yıllar olsun
0
Cok korkunc pihti nasil oluyordu hani ciger gibi bir parca demi...allahim sen esirge...
kaygılım kırmızlar geldi mi gitti mi ne oldu bu ara eşinle tadını çıkardınız onu biliyorum da
amin tatlım her birimize en yakın zaman da hayırlı birer evlat diliyorum peş peşe patlatalım topiği müjdelerleeeedeminossss nice mutlu senelereee yeni yaşın pırıl cıvılll sağlıklı bir evlat versin sana inşallah :):):)
Bilmiyorum ya adama bu gidisle ben saldircam
aman diyim kızlar önce kalp atışı ve hatta 3 ay dolana kadar sabır, sonra uygun pozisyonlarda slow slowsaldırma şu ayda sabret ben bebeği öğrendikten sonra doktor ilişki serbest dedi ilişkiye girdik ama çok pişman oldum arkadaşımın annesi üstüne basa basa bi şey yapmayın ilk zamanlar demişti
saldırma şu ayda sabret ben bebeği öğrendikten sonra doktor ilişki serbest dedi ilişkiye girdik ama çok pişman oldum arkadaşımın annesi üstüne basa basa bi şey yapmayın ilk zamanlar demişti
Kusura bakma canim sana hatirlattim ..en kisa zamanda anne olmayi nasib eder insallh..canım bende kimyasal yaptım eğer ben aceleci davranmasaydım adetim gecikti diyecektim ve hiç anlamayacaktım ciğer vs görmedim pedde ama lavoboya düştüyse bilemiyorum bir de ağrım anormal olmuştu herkeste öyle olur mu onu da bilemiyorum . rabbim kimseye vermesin ama sağlıksız oluşan bi bebeği vücut direk atıyor bunun için hayırlısı buydu rabbim sağlıksız bir evlatta vermesin sağlıklı aklı vücudu sağlıklı bir bebiş versin inşallah ::)
dr bıze yasak koydu yapmıyoruz ve zaten ben istemiyorumsaldırma şu ayda sabret ben bebeği öğrendikten sonra doktor ilişki serbest dedi ilişkiye girdik ama çok pişman oldum arkadaşımın annesi üstüne basa basa bi şey yapmayın ilk zamanlar demişti
Yapmayalim o zaman biraz daha sabrederiz bebis icin :)saldırma şu ayda sabret ben bebeği öğrendikten sonra doktor ilişki serbest dedi ilişkiye girdik ama çok pişman oldum arkadaşımın annesi üstüne basa basa bi şey yapmayın ilk zamanlar demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?