2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sevindim canım inşallah yakın zamanda kavuşursun goca diye bi arkadas hamile başka bilmiyorum ben

aman diyim kızlar önce kalp atışı ve hatta 3 ay dolana kadar sabır, sonra uygun pozisyonlarda slow slow

Doktorlar ne derse desin bencede dikkat etmeli :) yalnız o slow slow işe yarar mı bilmem adamlar hiç yapmasaydık iyiydi derlerse

öyle düşünüp kendini üzme canım benım arkadasımda ılıskıye gırdı halada devam edıyorlar ama bırsey olmadı kısmet degılmıs ona baglayıp kendıne pısmanlık duygusu yaratma lutfen

öyle olmasa doktor dikkat edin derdi kaldı ki hiç farkında olmayıp devam edenler çok var dediğin gibi kısmet :)

Kusura bakma canim sana hatirlattim ..en kisa zamanda anne olmayi nasib eder insallh..

yok hiç unutmam ki :) ama öyle üzüntülü değilim eskisi gibi çünkü hayırlı olmayacağı için rabbim nasip etmedi şükrediyorum inşallah yeniden sağlıklı bir bebiş gelir hepimiz kavuşalım yavyularımıza :)

iyiyiz esra sen nasılsın nasıl gidiyor ?
İyiyim canım bugün bat günü aslında dündü ama garanti olsun diye bugünü söyledim şu ana kadar gelen giden yok ama feci kasık ağrısı var bekliyorum bi kaç saate başlar galiba sen nasılsın

bencede bi süre dikkat etmek lazım :) o zaman yasak olmasada dikkat etmedim ama aynı şeyi bir dha yapmayacağım
cnm bende yasadım bılıyosun ama bahane bulmaya kalsam yüzlerce bahane bulurum bebgım dusmesıyle ılgılı ama takdırı ilahi cnm saglıksızdı ve gıttı

çok güzell gözümüzaydın canımm çok sevindim çok iyi olmuş gittiğin bak bir sorun yok çok şükür zaten allah bir daha vermesin ilk seferde neden aramıyorlar :) çalışmalara ne zaman başlıyorsun :)

İyiyim canım bugün bat günü aslında dündü ama garanti olsun diye bugünü söyledim şu ana kadar gelen giden yok ama feci kasık ağrısı var bekliyorum bi kaç saate başlar galiba sen nasılsın

inşallah başlamaz :) bende iyiyim ben bu ay heyecanla kırmızıları bekliyorum gelsinler ki çalışmalar başlasın diye

cnm bende yasadım bılıyosun ama bahane bulmaya kalsam yüzlerce bahane bulurum bebgım dusmesıyle ılgılı ama takdırı ilahi cnm saglıksızdı ve gıttı

yok yok kesinlikle ne olursa olsun olacağı buymuş rabbim böyle uygun gördü neden bulamam ama dikkat ederim yine de bi süre :)

inşallah bugün gelmezse yarın test yapacak mısın?
Yok canım dört beş gün geçmeden yapmam geçen ay gecikti umutlandim olmadı beklerim ama bugun gelir çalışmadk eşimin spermi sıkıntılı bide antibiyotik kullandı yumurtlama döneminde hiç umudum yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…