Sevindim canım inşallah yakın zamanda kavuşursun goca diye bi arkadas hamile başka bilmiyorum benkızlar ben dun dr a gittim izmirde tahir beye.muayene ettı hiç bir sorun yok gayet saglıklısın bu bos gebelık degılmıs sadece sansszılık olmus dedi ailede özürlü cocugu olan ya da dusuk yapan var mı dedı hyr yok deyınce bunun genetık bi sorun olmayacagını söyledı o yuzden suan için kan pıhtılasma testını yaptırmanın gereksız oldugunu söyledi cok iyi bi dr izmirdekilere tavsıye ederım cok acıklayıcı bi dr.esımden sperm testı istedi onuda tedbır amaclı kontrol edelım dedı.ve hiç paracı bi dr degıl
eeeee nasılsınjız kızlar hamiş haberı var mı kızlar gecmıse bakmaya calıstım ama göremedım.
aman diyim kızlar önce kalp atışı ve hatta 3 ay dolana kadar sabır, sonra uygun pozisyonlarda slow slow
öyle düşünüp kendini üzme canım benım arkadasımda ılıskıye gırdı halada devam edıyorlar ama bırsey olmadı kısmet degılmıs ona baglayıp kendıne pısmanlık duygusu yaratma lutfen
Slm kızlar Nasılsıniz
Kusura bakma canim sana hatirlattim ..en kisa zamanda anne olmayi nasib eder insallh..
dr bıze yasak koydu yapmıyoruz ve zaten ben istemiyorum
İyiyim canım bugün bat günü aslında dündü ama garanti olsun diye bugünü söyledim şu ana kadar gelen giden yok ama feci kasık ağrısı var bekliyorum bi kaç saate başlar galiba sen nasılsıniyiyiz esra sen nasılsın nasıl gidiyor ?
cnm bende yasadım bılıyosun ama bahane bulmaya kalsam yüzlerce bahane bulurum bebgım dusmesıyle ılgılı ama takdırı ilahi cnm saglıksızdı ve gıttıbencede bi süre dikkat etmek lazım :) o zaman yasak olmasada dikkat etmedim ama aynı şeyi bir dha yapmayacağım
kızlar ben dun dr a gittim izmirde tahir beye.muayene ettı hiç bir sorun yok gayet saglıklısın bu bos gebelık degılmıs sadece sansszılık olmus dedi ailede özürlü cocugu olan ya da dusuk yapan var mı dedı hyr yok deyınce bunun genetık bi sorun olmayacagını söyledı o yuzden suan için kan pıhtılasma testını yaptırmanın gereksız oldugunu söyledi cok iyi bi dr izmirdekilere tavsıye ederım cok acıklayıcı bi dr.esımden sperm testı istedi onuda tedbır amaclı kontrol edelım dedı.ve hiç paracı bi dr degıl
eeeee nasılsınjız kızlar hamiş haberı var mı kızlar gecmıse bakmaya calıstım ama göremedım.
İyiyim canım bugün bat günü aslında dündü ama garanti olsun diye bugünü söyledim şu ana kadar gelen giden yok ama feci kasık ağrısı var bekliyorum bi kaç saate başlar galiba sen nasılsın
Ayni ben dundu olmadim bugun bi bel agrisi ki nasil.. bekliyorum bakalımİyiyim canım bugün bat günü aslında dündü ama garanti olsun diye bugünü söyledim şu ana kadar gelen giden yok ama feci kasık ağrısı var bekliyorum bi kaç saate başlar galiba sen nasılsın
cnm bende yasadım bılıyosun ama bahane bulmaya kalsam yüzlerce bahane bulurum bebgım dusmesıyle ılgılı ama takdırı ilahi cnm saglıksızdı ve gıttı
Âmin canım çok teşekkür ederim inşallah güzel haberleri vericemhayırlı olsun tatlım nazar nefes değmesin :) sağlıkla kucakla inşallah bizide haberdar et gelişmelerden :)
İnşallah yakın zamanda tekrar kavuş canıminşallah başlamaz :) bende iyiyim ben bu ay heyecanla kırmızıları bekliyorum gelsinler ki çalışmalar başlasın diye
İnşallah yakın zamanda tekrar kavuş canım
Benim umudum hiç yok düzenli çalışma olmadı ama inşallah sen olmazsinAyni ben dundu olmadim bugun bi bel agrisi ki nasil.. bekliyorum bakalım
Yok canım dört beş gün geçmeden yapmam geçen ay gecikti umutlandim olmadı beklerim ama bugun gelir çalışmadk eşimin spermi sıkıntılı bide antibiyotik kullandı yumurtlama döneminde hiç umudum yok yaniinşallah bugün gelmezse yarın test yapacak mısın?
Tebrik ederim canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahTeşekkür ederim canım haber vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?