2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlaaaar bu gün benim doğum günüm :)
en güzel hediye teyze oluyorsun müjdesi hadi bakiim çalışın ay sonuna kadar zaman size
mutlu yaşlar kuzucum...hayırlı olsun yiğenin... sağlıkla hayırla gelsin

olsun eğer kırmızılar gelirse bu ay bolca vitaminle antibiyotiğin etkisini atar çalışmalara devam edersiniz :)

hilal1653 canim nasilsin sey soracaktim sana dr klomen kullanirken iliskiyi yasakladi mi ben sormayi unuttum yarin bitiyor benim klomen

canım kesende yolk kesesi oluşmuşmu o varsa umut var demektir

kızlar benim doktorum ilişki serbest demişti ama ben hamilelliği 4. hafatsoında öğrendim yani o zamana kadar ilişki oldu

sonra doktor ilişki kötü bişi değil desede ben 1 ay ilişkiye girmedim zaten sonrada operasyon oldum

Slm kızlar yanılmıyorsam hamileyim. 4 tane gebelik testi yaptım hepside çift çizgi çıktı. Dr. Randevu aldım bugün kesin sonuç belli olur. Inşallah bir sorun çıkmaz.
Hayırlı olsun canım benim inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsın

Benim umudum hiç yok düzenli çalışma olmadı ama inşallah sen olmazsin
Iyi bat lafin üstüne gelirmis oldum bilem ☺ valla olmuyor bacim ne yapsak olmuyor☺ yarin dr randevum var perşembe de esimin.. haftaya iyi bi dr var ona gidcez sonuclarimizi alip , beklemeyelim artik elimizden gelen bise varsa yapalim diyoruz kac ay oldu yeter bekledik ☺

Bacım daha mini minnacık bebişin ... azcık sabır... duyacaksın o minik pıtpıtları

Mogami canim benim geldi adet yeni bat tarihi veremiyorum yumurtlamayi görmeden cunku uc aydir duzensiz bi 21 bi 23 bi 17.gün oldu bu ay a allah kerim belki tedavi falan olur onu da bilmiyorum yarin gidcem doktora ☺

Bilmiyorum kağıtta simsiyah kese var içinde bişey yok dr kese ve bebek var ama kalp atışı yok dedi bebek olsa kesede bişey görürdüm dimi?
görmeyebilirsin tabi bizd eilk yolk kesesini görmüştüm o varken aldırmadım ama yolk büyüktü sonra kalp atışı olmaz sanarken minik bir nokta hareket ediyordu o sesi duyunca bile ağladım

hilal1653 canim nasilsin sey soracaktim sana dr klomen kullanirken iliskiyi yasakladi mi ben sormayi unuttum yarin bitiyor benim klomen

Merhaba canım iyiyim tşk ederim :) Doktor normal düzende devam edin dedi yasaklamadı. Seninde önemli günler yaklaşıyor demekki İnşallah bu ay ikimizinde büyük buluşma gerçekleşir :))

Çok doğru diyorsun kaygılı. Sabah annemle konuşuyorduk annem benim Karnım burnumdaydi biz inek sağardık ineklerin altını temizledim su taşırdık hiç birşey olmazdı diyor. Biz yatıyiruz hicbirsey yapmıyoruz ama yine de olmuyor düşüyor. Bir de bu sene daha çok duydum inşallah bu sene böyle geçiş dönemi olsun da bundan sonra ki bebişlerimiz sağlıklı olur kucağımıza almak nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…