mutlu yaşlar kuzucum...hayırlı olsun yiğenin... sağlıkla hayırla gelsinkızlaaaar bu gün benim doğum günüm :)
en güzel hediye teyze oluyorsun müjdesi hadi bakiim çalışın ay sonuna kadar zaman size
Yok canım dört beş gün geçmeden yapmam geçen ay gecikti umutlandim olmadı beklerim ama bugun gelir çalışmadk eşimin spermi sıkıntılı bide antibiyotik kullandı yumurtlama döneminde hiç umudum yok yani
Yok duymadım canım 4+5 günlükken karından ultrasonla keseyi gördü kese 6mm dedi dış gebelik değil herşey yolunda dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi ama yokHatta bak şimdi farkediyorum 2 haftada kese sadece 7mm büyümüş sıkıntı burda sanırım
Hayirli olsun canim bu son kullanisin olsun insallahwuhuuuuu testlerim jet hızıyla geldi...
Hayırlı olsun canım benim inşallah kanda da güzel sonuçlar alırsınSlm kızlar yanılmıyorsam hamileyim. 4 tane gebelik testi yaptım hepside çift çizgi çıktı. Dr. Randevu aldım bugün kesin sonuç belli olur. Inşallah bir sorun çıkmaz.
Iyi bat lafin üstüne gelirmis oldum bilem ☺ valla olmuyor bacim ne yapsak olmuyor☺ yarin dr randevum var perşembe de esimin.. haftaya iyi bi dr var ona gidcez sonuclarimizi alip , beklemeyelim artik elimizden gelen bise varsa yapalim diyoruz kac ay oldu yeter bekledik ☺Benim umudum hiç yok düzenli çalışma olmadı ama inşallah sen olmazsin
Bu ay Son kez kullanırsın inşallahwuhuuuuu testlerim jet hızıyla geldi...
Bilmiyorum kağıtta simsiyah kese var içinde bişey yok dr kese ve bebek var ama kalp atışı yok dedi bebek olsa kesede bişey görürdüm dimi?canım kesende yolk kesesi oluşmuşmu o varsa umut var demektir
Bacım daha mini minnacık bebişin ... azcık sabır... duyacaksın o minik pıtpıtlarıanladım bekle bakalım duyarsın inş bende daha duymadım hayırlısı artık çok kafaya takmıcam ben olursa olur artık cok yoruldum yıprandım olmassada nasıp dıcem kafaya takarak daha cok yıpranıyorum oyuzden hakkımda ben rabbıme teslim oldun dua edıyorum bol bol sen hayırlısnı verdıye hayırlısı artık nezaman gıdıcen dr
görmeyebilirsin tabi bizd eilk yolk kesesini görmüştüm o varken aldırmadım ama yolk büyüktü sonra kalp atışı olmaz sanarken minik bir nokta hareket ediyordu o sesi duyunca bile ağladımBilmiyorum kağıtta simsiyah kese var içinde bişey yok dr kese ve bebek var ama kalp atışı yok dedi bebek olsa kesede bişey görürdüm dimi?
İnşallah canımolsun eğer kırmızılar gelirse bu ay bolca vitaminle antibiyotiğin etkisini atar çalışmalara devam edersiniz :)
inş cnm duyarım inşBacım daha mini minnacık bebişin ... azcık sabır... duyacaksın o minik pıtpıtları
görmeyebilirsin tabi bizde ilk yolk kesesini görmüştüm o varken aldırmadım ama yolk büyüktü sonra kalp atışı olmaz sanarken minik bir nokta hareket ediyordu o sesi duyunca bile ağladım
hilal1653 canim nasilsin sey soracaktim sana dr klomen kullanirken iliskiyi yasakladi mi ben sormayi unuttum yarin bitiyor benim klomen
Çok doğru diyorsun kaygılı. Sabah annemle konuşuyorduk annem benim Karnım burnumdaydi biz inek sağardık ineklerin altını temizledim su taşırdık hiç birşey olmazdı diyor. Biz yatıyiruz hicbirsey yapmıyoruz ama yine de olmuyor düşüyor. Bir de bu sene daha çok duydum inşallah bu sene böyle geçiş dönemi olsun da bundan sonra ki bebişlerimiz sağlıklı olur kucağımıza almak nasıl oluro kadar çok duyuyorum ki artık her şey sağlıksız stresli oksijensiz hayatlar bebek nasıl olacakta gelişecek en güzeli bahçe ürünleri ama öyle ki ilaçlarla asit vitamin alıyoruzzyaşadığımız dünya insana uygun olmamaya başladı bahçeli evlerimiz olmalı o kimyasallar katkılı ürünler tamamen kaldırılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?