amin amin bak 23 temmuzda adet olmuştum aslında 6 haftalık olması lazım ama yumurtta geç oluşmuş adet belirtim olmadı hiç bu gun 15 gündür adet günüm geçiyor hiç üzülmeyin 3 yıl bekledim ve oldu sonunda
gözün aydın kuzum doktor çok güzel şeyler söylemiş...inşallah yakın zamanda sağlıklı hayırlı bi gebelik yaşayacaksınkızlar ben dun dr a gittim izmirde tahir beye.muayene ettı hiç bir sorun yok gayet saglıklısın bu bos gebelık degılmıs sadece sansszılık olmus dedi ailede özürlü cocugu olan ya da dusuk yapan var mı dedı hyr yok deyınce bunun genetık bi sorun olmayacagını söyledı o yuzden suan için kan pıhtılasma testını yaptırmanın gereksız oldugunu söyledi cok iyi bi dr izmirdekilere tavsıye ederım cok acıklayıcı bi dr.esımden sperm testı istedi onuda tedbır amaclı kontrol edelım dedı.ve hiç paracı bi dr degıl
eeeee nasılsınjız kızlar hamiş haberı var mı kızlar gecmıse bakmaya calıstım ama göremedım.
İnsallah canim dr kontrole gidecektin gittin mi senin bat benden once insallah kirmizilar gelmezde hamis olursun arkandanda ben gelirim tum topik hamis olsunlar insallahMerhaba canım iyiyim tşk ederim :) Doktor normal düzende devam edin dedi yasaklamadı. Seninde önemli günler yaklaşıyor demekki İnşallah bu ay ikimizinde büyük buluşma gerçekleşir :))
eskiyi okumaktan anca geldim yeniye kuşum... Birazdan ekliyorum... Dün yol haritamı çizdim bugün ufaktan başlıyorum... Çalış çalış çalışMogami bir liste görseydik kimler var kimler bekliyor esra beti batıymış başka başka :) sen ders mi çalışıyorsun orda harıl harıl maşallah gündüz çalışıyor gece çalışıyor bizim çalışkan kraliçe arımız :)
Sağol kuzum benim inşallah son olur...Hayirli olsun canim bu son kullanisin olsun insallahHayirlisiyla gelsin bebis
Amiiiin inşallahBu ay Son kez kullanırsın inşallah
hayırlısı olsun kuzum.... ama sen yine de ortalama bişey söyle mesela 35 günlük... maksat listede ol yani... yumoş olunca düzeltmeyi yaparızMogami canim benim geldi adet yeni bat tarihi veremiyorum yumurtlamayi görmeden cunku uc aydir duzensiz bi 21 bi 23 bi 17.gün oldu bu ay a allah kerim belki tedavi falan olur onu da bilmiyorum yarin gidcem doktora ☺
geçmiş olsun canım eğer bu ay olmazsa onlardan kurtularak iyi edersin... sonra gelsin minnoşOh hadi bakalım 3 yıldan sonra gelen bebiş de çok kıymetli olur
Yok ben şu an olmasa da üzülmem çünkü zaten olursa mucize benim açımdan. Poliplerim var rahimde, onlar alınmadan çok zor kalabilirsin hamile dedi doktor. Bu, üçüncü denememiz, bunda olmazsa adetimin 4. günü ufak bi operasyon geçiricem. Ondan sonra gelir bebiş gelirse :)
İnternette hep 7 -8 haftada duymuşlar bunları okuyunca içime umut doğuyo ama dr umda ısrarla görmem gerekirdi fakat bekleyelim 1 hafta daha dedi darmaduman oldumgörmeyebilirsin tabi bizd eilk yolk kesesini görmüştüm o varken aldırmadım ama yolk büyüktü sonra kalp atışı olmaz sanarken minik bir nokta hareket ediyordu o sesi duyunca bile ağladım
geçmiş olsun canım eğer bu ay olmazsa onlardan kurtularak iyi edersin... sonra gelsin minnoş
13 eylul diyim o zaman canm ortalama dedigin gibi duzeltieim olmadi ahh bu bat lar ☺hayırlısı olsun kuzum.... ama sen yine de ortalama bişey söyle mesela 35 günlük... maksat listede ol yani... yumoş olunca düzeltmeyi yaparız
Canim gecmis olsun bence erteleme bu ay aldir polipleri sonra gelsin bebisi insallahSağol canım, evet bebiş meselesini geçtim kanamam o kadar yoğun ki kan kaybından gidicem onları aldırmazsam. Tırstığım için 2 yıldır erteledim ameliyatı ama artık kaçarım yok. Kürtaj gibi bi şeymiş, yani kürtajda kullanılan hafif bi anesteziyle yapılıyomuş, ama tırsıyorum yine de. Kürtaj da olmadım ki hiç, yorum yapayım :)
anestezi varsa sorun etme... bende kızlık zarımı anesteziyle aldırmıştım.. 1 saate uyanırsın bişeycikte hissetmezsinSağol canım, evet bebiş meselesini geçtim kanamam o kadar yoğun ki kan kaybından gidicem onları aldırmazsam. Tırstığım için 2 yıldır erteledim ameliyatı ama artık kaçarım yok. Kürtaj gibi bi şeymiş, yani kürtajda kullanılan hafif bi anesteziyle yapılıyomuş, ama tırsıyorum yine de. Kürtaj da olmadım ki hiç, yorum yapayım :)
Canim gecmis olsun bence erteleme bu ay aldir polipleri sonra gelsin bebisi insallah
anestezi varsa sorun etme... bende kızlık zarımı anesteziyle aldırmıştım.. 1 saate uyanırsın bişeycikte hissetmezsin
kızlar benim doktorum ilişki serbest demişti ama ben hamilelliği 4. hafatsoında öğrendim yani o zamana kadar ilişki oldu
sonra doktor ilişki kötü bişi değil desede ben 1 ay ilişkiye girmedim zaten sonrada operasyon oldum
Iyi bat lafin üstüne gelirmis oldum bilem ☺ valla olmuyor bacim ne yapsak olmuyor☺ yarin dr randevum var perşembe de esimin.. haftaya iyi bi dr var ona gidcez sonuclarimizi alip , beklemeyelim artik elimizden gelen bise varsa yapalim diyoruz kac ay oldu yeter bekledik ☺
çok sağol canımmmTebrık ederım canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?