2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Zaten korkunun ecele faydası yok :) Sen neden aldırdın zarı? İlk defa duyuyorum öyle bi şey, esnek falandı da ondan mı canım?
esnek değil tam tersi fazla kalın ve fazla etliydi acı veriyordu ... evlendiğim ilk ay ilişki olmayınca doktoruma danıştım baktı vaji değilsin sadece zarın çok kalın ve etli dedi.. istersen alalım bi operasyonla dedi... bende ok verdim... aldırdıktan sonra 40 gün dinlendim ve sonra ilk ilişkide hiiiç can acısı olmadı çok rahatlattı beni... eşime takılırım hep kızlık zarımı doktora verdim diye

amin inşallah tabiki olur yavrularımız allah nasip ederse ama işte böyle zorluklar panikler hep bundan insanlar stres yüklü iş gün geçim derdi yiyecek içecek hep böyle annen hem hareket edip sporunu yapmış hemde beslediği hayvandan beslenmiş tabiki sağlıklı olmuş bi şey olmamış ne şanslılar :) bizim gibi 30 gelmeden 30 hastalık uzmanı olmadılar bugünlere şükür ileride çocuklarımız için daha zor oalacak

bende de vardı polip ama adet zamanımda hep sıcak tuttum sonra ilaç falan geçti geçen seneydi oda bak bir yıl sonra oldu çok mutluyum

Deli ya :

kızlar bnde okuldan geldim geçmişi azçok okumaya calıştım azsnr eşimin sperm test sonuçlarını alıp snr da kendi dr uma gidicm ne yapıcağımızı sölicek inş spermcikler artmıştır biras olsn dua edin bize de güzel hbrlerle geliyim

İnşallah canım hayırlı sonuclarla gelırsın ılacların etkısı gecmıstır sen nasılsın canım agrın varmı

eskiyi okumaktan anca geldim yeniye kuşum... Birazdan ekliyorum... Dün yol haritamı çizdim bugün ufaktan başlıyorum... Çalış çalış çalış

allah çalışmalarının emeklerinin karşılığını versin canımm inşallahh :) :) bazen çok iş yapıp her şeye koşturunca diyorum kendime diyorum dünyayı kurtaran kadın.-)

İnşallah canım hayırlı sonuclarla gelırsın ılacların etkısı gecmıstır sen nasılsın canım agrın varmı
yok cnm ağrım da çok az kanama oluyo afedersiniz tuvalette kendimi zorlarsm onun dışında hiçbişiyim yok

İnternette hep 7 -8 haftada duymuşlar bunları okuyunca içime umut doğuyo ama dr umda ısrarla görmem gerekirdi fakat bekleyelim 1 hafta daha dedi darmaduman oldum

canım doktorun biraz fazla tedbirli ya da ihtimalsiz olabilir umutsuz olma bak arkadaşımın ablasının bebeğini down sendromlu demişler almalıyız demişler kız o halde perişan olmuş tabi sonra başka doktorlara gitmiş hayır demişler şimdi tam bir şirinesi var . bekleyelim bir hafta daha sonra inşallah duyacaksın şu an bir hafta daha bebeğine moral ol destek ol tamam mı üzüntü çok büyük zarar biliyorsun

Yani kisa surede olmuyor diyim o zaman beklesek olur da canm.bu konudaki inancim.sonsjz sonsuz allahin ol diyecegi gün var biliyorum ama varsa da bizden bi yana bi sıkıntı onlemimizi alalim

tabi tedbir bizden git sor bak ne gerekiyorsa yap için rahat etsin :) inşallah sağsalimim iş kafadaki düşüncelerde bitiyor dersin :)

Dualarim seninle canim insallah guzel haberlerle geleceksin haberdar et tatlim

Aynen canım benım zaman gecsın meraklardayım ama dıyorumkı elısa ıcın rahat etsın bebısın senınle kotu dusunme dıyorum gogsumun agrısı arttı yanlardan bastırdıgımda agrıyor ozellıkle sag gogsum bu agrıyı yasadıktan sonra umudum dahada arttı ınsallah bebısım gelecek pazartesı sabah guzel bır haftaya baslangıc yapacagım böyle gelecek minik tospam bana

Canım keşke elimde olsa yatıyorum hep yarın öğleden sonra radyoloji dr bakıcak dua edin

bende de vardı polip ama adet zamanımda hep sıcak tuttum sonra ilaç falan geçti geçen seneydi oda bak bir yıl sonra oldu çok mutluyum

Aaa ilaç mı verdi? İlacı yok dedi bana. Yani var da gebelik düşünmeyen kadınlara verilen ilaç var, onu da vermem sana dedi. Hatırlıyo musun ismini ilacın canım? Araştırayım bi ben de.

Allah tamamında erdirsin gebeliğini de.

Son düzenleme:
sekerpancari tatlim yarin kacta gideceksin hsg ye guzel haberlerini bekliyorum esimde bu ay olmazsa hsg cektirelim diyor bide devlette mi cekileceksin
Yarın 10 da gel dediler, önce ultrason, sonra hsg,evet devlet hastanesinde, antibiyotik verdiler onu içiyorum, 1 saat önce de ağrı kesici içecekmişim,11 gibi çekerler herhalde, ABCDEFCD de 15 dk sürüyor dedi, inşallah kolayca anlatırım da temiz sonuçlar alırım bakalım Allah a sığındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…