esnek değil tam tersi fazla kalın ve fazla etliydi acı veriyordu ... evlendiğim ilk ay ilişki olmayınca doktoruma danıştım baktı vaji değilsin sadece zarın çok kalın ve etli dedi.. istersen alalım bi operasyonla dedi... bende ok verdim... aldırdıktan sonra 40 gün dinlendim ve sonra ilk ilişkide hiiiç can acısı olmadı çok rahatlattı beni... eşime takılırım hep kızlık zarımı doktora verdim diye
Aynen canım benım zaman gecsın meraklardayım ama dıyorumkı elısa ıcın rahat etsın bebısın senınle kotu dusunme dıyorum gogsumun agrısı arttı yanlardan bastırdıgımda agrıyor ozellıkle sag gogsum bu agrıyı yasadıktan sonra umudum dahada arttı ınsallah bebısım gelecek pazartesı sabah guzel bır haftaya baslangıc yapacagımböyle gelecek minik tospam bana
Canım keşke elimde olsa yatıyorum hep yarın öğleden sonra radyoloji dr bakıcak dua edin
kızlar bn çıkıyorm dr 3.30dan snr bakıyo sonuçlara inş aksama güzel haberler vericm sizlere
Yarın 10 da gel dediler, önce ultrason, sonra hsg,evet devlet hastanesinde, antibiyotik verdiler onu içiyorum, 1 saat önce de ağrı kesici içecekmişim,11 gibi çekerler herhalde, @ABCDEFCD de 15 dk sürüyor dedi, inşallah kolayca anlatırım da temiz sonuçlar alırım bakalım Allah a sığındım
BEKLİYORUZZ bakalım inşallah gelsin bizim minnak yeğenimizde sevelimmm :):):)
Him anladim canim insallah guzel haberler vereceksin bende bu ay adet olursam cektimeyi dusunuyorum bende devlette cektiririm olmazsaYarın 10 da gel dediler, önce ultrason, sonra hsg,evet devlet hastanesinde, antibiyotik verdiler onu içiyorum, 1 saat önce de ağrı kesici içecekmişim,11 gibi çekerler herhalde, @ABCDEFCD de 15 dk sürüyor dedi, inşallah kolayca anlatırım da temiz sonuçlar alırım bakalım Allah a sığındım
İnşallah katlanarak çoğalmışlardır,temiz güzel sonuçlarınızı bekliyoruz,Allah yardımcınız olsunkızlar bnde okuldan geldim geçmişi azçok okumaya calıştım azsnr eşimin sperm test sonuçlarını alıp snr da kendi dr uma gidicm ne yapıcağımızı sölicek inş spermcikler artmıştır biras olsn dua edin bize de güzel hbrlerle geliyim
Yok yok ilk öğrendiğime göre iyiyim, ben sadece tedavi ne yönde ilerleyecek merak ediyorum, sonucu merak ediyorum, bebiş için çalışmalar prolaktin düşünce hızlanacak inşallah, o düşmeden mümkün değilmiş, kısmet bakalım, hafta sonu tatile gidiyoruz, sonuçlar iyi çıkarsa iyice bir dinlenip enerji depolayacağım,stresi kovalayacağım,yarın haber veririm mutlaka :)aaa aaa şekerpancarım allah korusun sanki ameliyata giriyorsun inşallah 15 dakikada olacak bitecek sorunsuz ve sende bebiş çalışmalarına devam edeceksin yarını değil yarından sonrasını düşün :)
wuhuuuuuuu işte bu bende yeni aldığım baby doll u giyinmeyi planlıyorum şirin bi şey öyle çok seksi değil :) tabi ütü yemek tv den sonra uykumuzda çok ama olsun
valla diyaformin di sanki adı hatırlamıyorum pekAaa ilaç mı verdi? İlacı yok dedi bana. Yani var da gebelik düşünmeyen kadınlara verilen ilaç var, onu da vermem sana dedi. Hatırlıyo musun ismini ilacın canım? Araştırayım bi ben de.
Allah tamamında erdirsin gebeliğini de.
canım eşin 3 gün ilişki olmıcak boşalma olmıcak gidecek hastaneye yaptıracakKızlar bu sperm testi nasıl yapılıyor biri bana aşama aşama anlatabilir mi bende eşime anlatıcam bu ay olmazsa önümüzdeki ay baktırmak için gidecekmiş.
İnşallah canım benım gelsın severız tabıkı umarım annesının umudu bosa cıkmaz sabah ruyamdan sonra ıcımden bır ses test yap dedı ama bekleyecegım yapmayacgaım dedım Allah'ın ıznıyle hafta sonunu kırmızı kart yemeden atlatırsam pazartesı sabahı yapacagım
Haftasonu evlilik yıldönümümüz ve ben 2 gün siteden uzak olacağım burda olmucam maalesef. Eğer test yaparsan sonucunu pzts merakla bekliyor olacağım elisa inşallah bu ay güzel bir sonuç alacaksın allahın izniyle sonra da bana deneme sayımızın aynı olması sebebiyle umut olacaksın inş.
9 ekim yeni bat 6. Deneme :)Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
Goca (Ofaskmıacaba) ------> 7 Temmuz ------> 6. deneme ------> HAMİŞ
EYLÜL BAT
Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme ------------->
Neslli -----------------------> 2 Eylül ----------> 3. deneme -------------->
April28 ---------------------> 3 Eylül ----------> 2. deneme ------------->
Şekerpancari -------------> 3 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Nenu ------------------------> 4 Eylül ---------> 48. deneme ------------->
Mogami --------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Candy_88 -----------------> 4 Eylül ----------> 3. deneme ----------------> HAMİŞ
Meemure ------------------> 4 Eylül ----------> 2. deneme -------------->
9661 ------------------------> 7 Eylül -----------> 3. deneme -------------->
Nazligamzelim -----------> 8 Eylül ----------> 6. deneme
Betiboop -------------------> 8 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Golyayla -------------------> 8 Eylül ----------> 19. deneme ------------->
Yfrks ------------------------> 9 Eylül ----------> 8. deneme
Esra51 ----------------------> 9 Eylül ----------> 7. deneme
Afrodit ---------------------> 10 Eylül ----------> 3. deneme
Kocamlaben --------------> 13 Eylül ----------> 3. deneme
Leylaaras ------------------> 13 Eylül ----------> 5. deneme
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Elisa -------------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Larsson --------------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Burcunaz1 -----------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Tospaa ----------------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Kilislielos ------------------> 16 Eylül ---------> 15. deneme
Oceanshine ----------------> 16 Eylül ---------> 12. deneme
Meleğim66 -----------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Elifbade06 -----------------> 17 Eylül ----------> 7. deneme
Hanfendi25 ----------------> 19 Eylül ---------> 4. deneme
FatmaSA --------------------> 20 Eylül ---------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 20 Eylül --------> 12. deneme
Deminos --------------------> 21 Eylül ---------> 6. deneme
Mgul -------------------------> 22 Eylül ---------> 3. deneme
Sekme -----------------------> 23 Eylül ---------> 5. deneme
Hilal1653 -------------------> 23 Eylül ---------> 3. deneme
Aysemutlu ------------------> 23 Eylül ---------> 4. deneme
Hyb77 -----------------------> 23 Eylül ----------> 1. deneme
Lovely35 --------------------> 25 Eylül----------> 3. deneme
Şekerpancari --------------> 28 Eylül ----------> 5. deneme
Abcdefcd -------------------> 30 Eylül ----------> 9. deneme
Neslli ------------------------> 30 Eylül ----------> 4. deneme
Xxxsindelxxx -------------> 30 Eylül -----------> 2. deneme
9661 -------------------------> 30 Eylül -----------> 4. deneme
EKİM BAT
Wuslt -----------------> 2 Ekim ------------> 6. deneme
Nenu ------------------> 2 Ekim ------------> 49. deneme
Afrodit26 ------------> 2 Ekim ------------> 3. deneme
Mogami --------------> 3 Ekim ------------> 6. deneme
Sirrieyvan -----------> 7 Ekim ------------> 2. deneme
Golyayla -------------> 8 Ekim -----------> 20. deneme
Betiboop -------------> 13 Ekim ----------> 5. deneme
Meemure ------------> 15 Ekim -----------> 3. deneme
Kaygılı ----------------> 31 Ekim ----------> 3. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
canım eşin 3 gün ilişki olmıcak boşalma olmıcak gidecek hastaneye yaptıracak
Canim biz burda almanyada gittik doktora kan aldi doktor esim sperm verdi onlarin ozel kutulari oluyor ya eczaneden aliyorsun icine 3 5 gun iliskiye girmiyorsun sperm vermezden once. Birde eliyle ve ultrasonla bakmis doktor esime. O kadar cok kisa birsey zaten. Tahlili yaptirdiktan sonra iyi dedi doktor. Kadin doktorumuza da yollamis sonuclariKızlar bu sperm testi nasıl yapılıyor biri bana aşama aşama anlatabilir mi bende eşime anlatıcam bu ay olmazsa önümüzdeki ay baktırmak için gidecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?