2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ahahah çok iyiymişşşş

BEKLİYORUZZ bakalım inşallah gelsin bizim minnak yeğenimizde sevelimmm :):):)

aaa aaa şekerpancarım allah korusun sanki ameliyata giriyorsun inşallah 15 dakikada olacak bitecek sorunsuz ve sende bebiş çalışmalarına devam edeceksin yarını değil yarından sonrasını düşün :)

BEKLİYORUZZ bakalım inşallah gelsin bizim minnak yeğenimizde sevelimmm :):):)

İnşallah canım benım gelsın severız tabıkı umarım annesının umudu bosa cıkmaz sabah ruyamdan sonra ıcımden bır ses test yap dedı ama bekleyecegım yapmayacgaım dedım Allah'ın ıznıyle hafta sonunu kırmızı kart yemeden atlatırsam pazartesı sabahı yapacagım

Him anladim canim insallah guzel haberler vereceksin bende bu ay adet olursam cektimeyi dusunuyorum bende devlette cektiririm olmazsa

İnşallah katlanarak çoğalmışlardır,temiz güzel sonuçlarınızı bekliyoruz,Allah yardımcınız olsun

aaa aaa şekerpancarım allah korusun sanki ameliyata giriyorsun inşallah 15 dakikada olacak bitecek sorunsuz ve sende bebiş çalışmalarına devam edeceksin yarını değil yarından sonrasını düşün :)
Yok yok ilk öğrendiğime göre iyiyim, ben sadece tedavi ne yönde ilerleyecek merak ediyorum, sonucu merak ediyorum, bebiş için çalışmalar prolaktin düşünce hızlanacak inşallah, o düşmeden mümkün değilmiş, kısmet bakalım, hafta sonu tatile gidiyoruz, sonuçlar iyi çıkarsa iyice bir dinlenip enerji depolayacağım,stresi kovalayacağım,yarın haber veririm mutlaka :)

wuhuuuuuuu işte bu bende yeni aldığım baby doll u giyinmeyi planlıyorum şirin bi şey öyle çok seksi değil :) tabi ütü yemek tv den sonra uykumuzda çok ama olsun

Yazdıktan 10 dakika sonra baş ağrım başladı nasıl olecek bilmiyorum. Ovulasyondada hala pozitifi göremedim gerçi daha 14. gün bugün akşam yapıcam. Bu ay o kadar düzensiz ve olmadık saatlerde testi yaptım ki zamansızlıktan bilmiyorum nasıl olucak.

Kızlar bu sperm testi nasıl yapılıyor biri bana aşama aşama anlatabilir mi bende eşime anlatıcam bu ay olmazsa önümüzdeki ay baktırmak için gidecekmiş.

valla diyaformin di sanki adı hatırlamıyorum pek

Kızlar bu sperm testi nasıl yapılıyor biri bana aşama aşama anlatabilir mi bende eşime anlatıcam bu ay olmazsa önümüzdeki ay baktırmak için gidecekmiş.
canım eşin 3 gün ilişki olmıcak boşalma olmıcak gidecek hastaneye yaptıracak

Haftasonu evlilik yıldönümümüz ve ben 2 gün siteden uzak olacağım burda olmucam maalesef. Eğer test yaparsan sonucunu pzts merakla bekliyor olacağım elisa inşallah bu ay güzel bir sonuç alacaksın allahın izniyle sonra da bana deneme sayımızın aynı olması sebebiyle umut olacaksın inş.

İnşalah sizlere umut olabılırım canım guzel bır hafta sonu sızı beklıyor sımdıden ıyı eglenceler canım benım Musmutlu yıllar dılıyorum bebısınızde katılacak sıze yakındır testı pazartesı sabah yaparım Allah'ın izniyle canım ama gögüs agrım bugun cok arttı kadınlar kulubunun hamılelık takvımıne baktım bugunlerde gogus hassıyetı bulantı olabılır dıyor bende bu ay guzel bır sonuc alacagımı dusunuyorum canım

9 ekim yeni bat 6. Deneme :)

merhabalar
ben agustosta da gebe kalamadim
dr gitme konusunda esimde hareket yok
2.5 yil oldu artik hakkimizda hayirlisi

nasilsiniz arkadaslar

Canim biz burda almanyada gittik doktora kan aldi doktor esim sperm verdi onlarin ozel kutulari oluyor ya eczaneden aliyorsun icine 3 5 gun iliskiye girmiyorsun sperm vermezden once. Birde eliyle ve ultrasonla bakmis doktor esime. O kadar cok kisa birsey zaten. Tahlili yaptirdiktan sonra iyi dedi doktor. Kadin doktorumuza da yollamis sonuclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…