sperm alıyorlar afedersin lavaboda boşalıyor bi kaba onu teslim ediyor labaratuvara 2 gün sonra aynı yerden sonucu alıyor devlette bi kaç gün sürüyor sonucuPeki hastanede nasıl yapılıyor?
canım sabret bak 3 yılın sonunda geldi bebeğim elinden geleni yap hırs yapmerhabalar
ben agustosta da gebe kalamadim
dr gitme konusunda esimde hareket yok
2.5 yil oldu artik hakkimizda hayirlisi
nasilsiniz arkadaslar
benim eşimi eliyle kontrol etmedi ama sperm verdi çıktıCanim biz burda almanyada gittik doktora kan aldi doktor esim sperm verdi onlarin ozel kutulari oluyor ya eczaneden aliyorsun icine 3 5 gun iliskiye girmiyorsun sperm vermezden once. Birde eliyle ve ultrasonla bakmis doktor esime. O kadar cok kisa birsey zaten. Tahlili yaptirdiktan sonra iyi dedi doktor. Kadin doktorumuza da yollamis sonuclari
var canım var bennnn bu gün öğrendimm çok mutluyumSlm kızlar nasılsınız :) 2gündür bakamıyorum durumlar nasıl var mı hamişlerimiz. Adetim yeni bitti çalışmalar başladıinş hepimizin nur topu gibi bebekleri olur
Hımm umarım musmutlu bir hafta sonu geçirirsiniz, benim eşimde bu ay test vermeyi düşünüyor,iyi oldu bu öğrendiklerim, tatile gidip gelelim de yoğunlaştırılmış Bebişe,3 gün meselesini bilmiyordumHaftasonu evlilik yıldönümümüz ve ben 2 gün siteden uzak olacağım burda olmucam maalesef. Eğer test yaparsan sonucunu pzts merakla bekliyor olacağım elisa inşallah bu ay güzel bir sonuç alacaksın allahın izniyle sonra da bana deneme sayımızın aynı olması sebebiyle umut olacaksın inş.
Canim yumurtaliklara bakti mesela bazilarinda kucuk buyuk falan olabiliyor yani onun icin bakti galibabenim eşimi eliyle kontrol etmedi ama sperm verdi çıktı
anladım ama benim eşime bakmadı vallaCanim yumurtaliklara bakti mesela bazilarinda kucuk buyuk falan olabiliyor yani onun icin bakti galiba
valla diyaformin di sanki adı hatırlamıyorum pek
hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inş.. peki battan önce mi öğrendin sonra mı :)var canım var bennnn bu gün öğrendimm çok mutluyum
hem zayıflatıyor kabızlığı gideriyo yani iyi ama gebeliğe engel mi bilmiyorumTamam canım sağol, bakayım bi.
battan 15 gün sonra öğrendim 23 ağustos batım 28 de kan testi negatifti dün yaptım pozitif çıktıhayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inş.. peki battan önce mi öğrendin sonra mı :)
battan 15 gün sonra öğrendim 23 ağustos batım 28 de kan testi negatifti dün yaptım pozitif çıktı
İnşallah canım benım gelsın severız tabıkı umarım annesının umudu bosa cıkmaz sabah ruyamdan sonra ıcımden bır ses test yap dedı ama bekleyecegım yapmayacgaım dedım Allah'ın ıznıyle hafta sonunu kırmızı kart yemeden atlatırsam pazartesı sabahı yapacagım
Yok yok ilk öğrendiğime göre iyiyim, ben sadece tedavi ne yönde ilerleyecek merak ediyorum, sonucu merak ediyorum, bebiş için çalışmalar prolaktin düşünce hızlanacak inşallah, o düşmeden mümkün değilmiş, kısmet bakalım, hafta sonu tatile gidiyoruz, sonuçlar iyi çıkarsa iyice bir dinlenip enerji depolayacağım,stresi kovalayacağım,yarın haber veririm mutlaka :)
yapma elisa daha erken çıkmazsa boş yere üzülürsün az daha sabret
Yazdıktan 10 dakika sonra baş ağrım başladı nasıl olecek bilmiyorum. Ovulasyondada hala pozitifi göremedim gerçi daha 14. gün bugün akşam yapıcam. Bu ay o kadar düzensiz ve olmadık saatlerde testi yaptım ki zamansızlıktan bilmiyorum nasıl olucak.
Pazartesiye erkenmı diyorsun canım pazartesi sat sonra 31. gunum olmus oluyor
merhabalar
ben agustosta da gebe kalamadim
dr gitme konusunda esimde hareket yok
2.5 yil oldu artik hakkimizda hayirlisi
nasilsiniz arkadaslar
yok değil şimdiye erken dedim pazartesiye dayanabilirsen bekle tabi :)
Hııı tamam bekleyecegım canım en erken yapacagım tarıh pazartesı ınsallah hafta sonunu atlatabılırımde bende su kadar gunum gectı demek ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?