2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hııı tamam bekleyecegım canım en erken yapacagım tarıh pazartesı ınsallah hafta sonunu atlatabılırımde bende su kadar gunum gectı demek ıstıyorum
Ben bile çok sabırsızlanıyorum, neyse iş güç çalışmaca geçer, gününde geçer sonra gelsin çift sarılı yumurta gibi çift kırmızı çizgili test, ayyyy nasıl dayanıcaz, ama sabır sabır

inşallah umutlarımız çok bakalım kısmetse gelsin bebişimizz artıkkk bekliyoruz küçük tospaayıı :))

Ayyy ne güzel bööyle duymak cok sgaol canım inşallah ama ben fark ettım kaygılıcım batım yaklaştıkca gogus agrım artıyor ınanıyorum bu ay mınık tospam gelecek annesını babasını sevınce bogaak

Aynen cnım benım ama benım bu hafta ısım cok durgun o yuzden zaman hıc gecmıyor bende o kadar cok sabırsızlanıyorumkı sabır dıyorum kendıme surda ne kaldı hafta sonuna dıyorum gelsın çift kırmızı çizgim artık onu görmek istiyorum

İnsallah canim dr kontrole gidecektin gittin mi senin bat benden once insallah kirmizilar gelmezde hamis olursun arkandanda ben gelirim tum topik hamis olsunlar insallah

Doktordan şimdi geldim solda 23mm sağda 17 ve 15 mm yumurtalar oluşmuş 23mm olan çatlamak üzere dedi. bugün ilişki yasak çarşamba ve cuma günleri ilişki olsun dedi. Birde ilişkiden sonra yarım saat yüz üstü yatıcaksın dedi? Hep sırt üstü ayakları kaldırarak yatardım doktor yüz üstü yatmamı söyledi. Bende durum bu bakalım sonuç nasıl olacak

valla burdan yayınlarsın inşallah hepimiz görürüz minik tospanın ilk belirtisini :)

valla burdan yayınlarsın inşallah hepimiz görürüz minik tospanın ilk belirtisini :)

İnşallah canım benım testı sbaah yapacagım kısmet olursa ılk sızle paylasırım esımede aksama kan tetsınden sonra söylecegım ahh yeterkı hayırlısıyla saglıgıyla mınık tospam gelsınde

geçmiş olsun tatlım hadi bakalım, çarşamba ve cuma gelsin bebiş inşallah,doktor öyle dediyse öyle yap illaki vardır bir bildikleri,sonuçta güvenmek zorundayız bende hep ayaklarımı duvara dayarım bir de doktorun dediğini yap,inşallah minnoş gelir bu ay

Nedense ben aşılama gibi bir tedaviyle hamile olacakmışım gibi hissediyorum hiç kendiliğinden olacak gibi gelmiyor bana. Doktorun söylediklerini harfiyen uygulayacağım canım bakalım nasıl olacak.

Hım ne guzel yakınmısız senın belırtıleın varmı canım inşallah hayırlı haberler veririz

Var canım var da, adet belirtisi mi bilemiyorum. Dünden beri bel ağrısı var, adet gibi karnım ağrıyodu. Kasıklarıma ara ara batmalar var. Bakalım ya gebelik var, ya da adetim beklenenden erken gelecek. Hayırlısı.

Nedense ben aşılama gibi bir tedaviyle hamile olacakmışım gibi hissediyorum hiç kendiliğinden olacak gibi gelmiyor bana. Doktorun söylediklerini harfiyen uygulayacağım canım bakalım nasıl olacak.

Umutsuz olma canım sen dr dedıklerını dınle moralını yuksek tut olumlu dusun stres yapma kendıne ınsalalh bu ay olumlu guzel haberlerını alacagız

CANIM İNAŞLLAH HEMENCECİK GELİR BEBEĞİN SEN NE İÇİN GİTTİN DOKTORA DOKTORUN BÖYLE YÖNLENDİRMESİ ÇOK GÜZEL ÇOCUK İSTEYENELRE DESTEK Mİ OLUNUYOR

Hım dedıklerın ıkısınde benzıyor canım ama ınsallah bebıstendır arka arkaya senlendırelım topıgı

Umutsuz olma canım sen dr dedıklerını dınle moralını yuksek tut olumlu dusun stres yapma kendıne ınsalalh bu ay olumlu guzel haberlerını alacagız
Olursa bana bile süpriz olacak canım nedense dediğim gibi içimden doğal yollarla olmayacakmış gibi geliyor. Böyle bir mucizeyi yaşayabilecekmiyiz bakalım

İNŞALLAH CANIM RABBİM UMUTLARINIZI BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…