2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Nedense ben aşılama gibi bir tedaviyle hamile olacakmışım gibi hissediyorum hiç kendiliğinden olacak gibi gelmiyor bana. Doktorun söylediklerini harfiyen uygulayacağım canım bakalım nasıl olacak.
aynen varya bana da öyle geliyor nedense, öyle diyince herkes kızıyor bana, ama olsun da aşılama ile olsun,evet sen yap doktorun dediklerini harfiyen uygula, bende yarın hsg çektiricem, bana klomen falan vermedi çünkü direk hsg çekip tedaviye başlayalım dedi,iyi bir infertilite uzmanı buldum 1 ay sonra tekrar sonuçlarımla beraber ona gidip göstericem,hem prl de düşer birazcık ilacın etkisiyle inşallah, bakalım bir sürece girdik inşallah evladımıza kavuşuruz bu yolun sonunda, belli olmaz annesi bakmışssın bu çarşamba ve cumanın aşk meyvesi geliverir hem bu ay,Allah bilir

canım çok güzel :) bende hamile kaldığım ay herkesi dinliyordum bu topicte biri adet bittikten sonra ilişkiye girip yüzüstü yatın demişti ve bende yapmıştım yani ben hem yatak hijyeni açısından o an öyle yapmıştım sonrada aklıma gelmişti :) olacağı varsa oluyor tabi ama doktor öyle dediyse vardır bi bildiği demek rahim duruşumuza göre mi diyor artık bilemiyorum :)

Olursa bana bile süpriz olacak canım nedense dediğim gibi içimden doğal yollarla olmayacakmış gibi geliyor. Böyle bir mucizeyi yaşayabilecekmiyiz bakalım

Tatlım bu olayın kendısı tamamen mucıze bana gore o yuzden sne ıcını ferah tut yeterkı Rabbım ol desın olur cnm

Kan akışını benim bebekte de gösterdi kırmızı ve mavilikler var içinde kirli ve temiz kan dolaşımını gösteriyor. Ama belki senin için erkendir daha canım moralini yüksek tut ve bol bol dua et hayırlısını dile.

Aminnn canım İnşallah kendiliğinden olurda ilerde böyle düşünüyordum diye anı olarak anlatırım bunları :)
Doktora bugün sordum rahim filmi çektireyimmi diye, şimdi değil bir ay daha bekleyelim dedi. Ben olayı hızlandırmak istiyorumda doktorumun hiç niyeti yok

Yüz üstü yattığın ay mı hamile kaldın yani :) Bu güzel haber belkide burda yalnış yapıyordum yani spermin yumurtaya ulaşmasını zorlaştırıyordum. Bundan sonra yüz üstü yatarım artık

Birşey sorucam sana doktor çarşamba ve cuma ilişki olsun dedi ama ben şansı yükseltme için hergünmü ilişki olsa diye düşünüyorum sen ne dersin ?

Doktorda böyle düşünüyor bence, olacak inşallah kendiliğinden sen diğer alternatifleri aklına getirme şimdi,yarına ve cumaya odaklan, adamı bile şaşırt,gelsin bebiş

Tatlim ne guzel 3 yumurtan olusmus sen dr un dedigini yap insallah gelecek gobusune bebisin umudunu kaybetmek yok bende cumartesi gidecegim bakalim ne diyecek

CANIM İNAŞLLAH HEMENCECİK GELİR BEBEĞİN SEN NE İÇİN GİTTİN DOKTORA DOKTORUN BÖYLE YÖNLENDİRMESİ ÇOK GÜZEL ÇOCUK İSTEYENELRE DESTEK Mİ OLUNUYOR
bende tespit edilen herhangi bir problem yok eşimin değerleride güzel bir yıl korunmadık bebek olmayınca doktor kontrolünde devam etmeye karar verdik klomen le yumurta takibi yapılıyor. ama bu yöntemde çok uzatıyor işi ben artık olsun istiyorum ya

Doktorda böyle düşünüyor bence, olacak inşallah kendiliğinden sen diğer alternatifleri aklına getirme şimdi,yarına ve cumaya odaklan, adamı bile şaşırt,gelsin bebiş

ben evlendiğimden beri yorgunluktan üşengeçlikten düzenli bir cinsel ilişkimiz yoktu nezaman doktor gün aşırı yapın dedi farklı bir dünya keşfettik :)hatta kuruluk olurdu bende oda kalmadı artık:) ben istiyorum ilişki olsun tabi eşiminde birhayli hoşuna gitti bu durum

Benim dr da 1 aydaha kullan olmazsa cekeriz dedi klomeni 3 ay kullandiktan sonra yapiyor drlar sanirim

AAAAA CANIM EMİN OL SABRIN SONU SELAMET SABRET VALLA MİLLET 3 YIL KORUNUYOR SONRA HA ÇOCUK OLSUN DİYOR 2 3 YIL OLMUYOR BİLE SEN EN İYİSİNİ YAPIP DOKTORA GİTMİŞSİN BİLİNÇLİ İNSANSIN İŞTE DUA EDELİM OLACAKTIR ALLAHIN İZNİ İLE

Tatlim ne guzel 3 yumurtan olusmus sen dr un dedigini yap insallah gelecek gobusune bebisin umudunu kaybetmek yok bende cumartesi gidecegim bakalim ne diyecek

bana bugün ilişki yasak dedi sende klomeni bitirince ilişki olmasın istersen. doktora gidince nasıl derse öyle yaparsınız

bende birçokları gibi korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım sandım ama olmuyormuş keşke en baştan hiç korunmasaydık diyorum ama nasip bakalım belki bu ay gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…