Canim biz burda almanyada gittik doktora kan aldi doktor esim sperm verdi onlarin ozel kutulari oluyor ya eczaneden aliyorsun icine 3 5 gun iliskiye girmiyorsun sperm vermezden once. Birde eliyle ve ultrasonla bakmis doktor esime. O kadar cok kisa birsey zaten. Tahlili yaptirdiktan sonra iyi dedi doktor. Kadin doktorumuza da yollamis sonuclari
sperm alıyorlar afedersin lavaboda boşalıyor bi kaba onu teslim ediyor labaratuvara 2 gün sonra aynı yerden sonucu alıyor devlette bi kaç gün sürüyor sonucu
Hımm umarım musmutlu bir hafta sonu geçirirsiniz, benim eşimde bu ay test vermeyi düşünüyor,iyi oldu bu öğrendiklerim, tatile gidip gelelim de yoğunlaştırılmış Bebişe,3 gün meselesini bilmiyordum
Doktordan şimdi geldim solda 23mm sağda 17 ve 15 mm yumurtalar oluşmuş 23mm olan çatlamak üzere dedi. bugün ilişki yasak çarşamba ve cuma günleri ilişki olsun dedi. Birde ilişkiden sonra yarım saat yüz üstü yatıcaksın dedi? Hep sırt üstü ayakları kaldırarak yatardım doktor yüz üstü yatmamı söyledi. Bende durum bu bakalım sonuç nasıl olacak
canım çok güzel :) bende hamile kaldığım ay herkesi dinliyordum bu topicte biri adet bittikten sonra ilişkiye girip yüzüstü yatın demişti ve bende yapmıştım yani ben hem yatak hijyeni açısından o an öyle yapmıştım sonrada aklıma gelmişti :) olacağı varsa oluyor tabi ama doktor öyle dediyse vardır bi bildiği demek rahim duruşumuza göre mi diyor artık bilemiyorum :)
bende birçokları gibi korunmayı bırakınca hemen hamile kalırım sandım ama olmuyormuş keşke en baştan hiç korunmasaydık diyorum ama nasip bakalım belki bu ay gelir bebiş
BENDE ZOR OLDUĞUNU VE HEMEN OLMUYACAĞNI BİLEREK KORUNMADIM HAHAHAHAHAHA ŞİMDİDE KORUNMAYI YİNE BIRAKTIM BAKALIM NE OLUCAK BU AY AY SONU KIRMIZILARI GÖRMEK İSTEMİYORUM BU TOPİK HEP SEVİNÇLİ OLSUNBenim eşim bu söylediklerinizi yapmaya yanaşır mı bilmiyorum kızlar ya utanır bizimkisi yapamaz öyle.
Canım benim çok sağol.
Burdan biri daha bunu yazmıştı bize topiğin başlarında kaygılı da hatırlamış.
Sende hatırlamışsın kaygılıcım bende hatırladım o kişiyi. Sadece öneri olarak yazmıştı bize. Sonra bir daha görünmedi.
Keşke bende bebeğin bu kadar zor yapıldığını bilseydim hiç korunmazdım baştan.
Him anladim canim tesekkur ederimYani bizde dün ilişki olmadı bugün doktor yasak dedi yarın ilişki olacak seninde doktora gideceğin gün ve önceki gün ilişki olmayacak
Kan akışı göremiyorum dediKan akışını benim bebekte de gösterdi kırmızı ve mavilikler var içinde kirli ve temiz kan dolaşımını gösteriyor. Ama belki senin için erkendir daha canım moralini yüksek tut ve bol bol dua et hayırlısını dile.
cnm özel bi laboratuvara yada devlet hstnesinde ürologa gidicek eşine steril bi kap verilecek onun içine boşalıck sonuçlar 3-4 saate cıkacakKızlar bu sperm testi nasıl yapılıyor biri bana aşama aşama anlatabilir mi bende eşime anlatıcam bu ay olmazsa önümüzdeki ay baktırmak için gidecekmiş.
aynenLovely35 bende zor olduğunu bilseydim korunmazdım ama ben eşime söz geçiremedim bir de genelde ilk ilişkide korunursan çocuğun olmaz ya da zorlanırsın diyorlar genelde ben ilk ilişkide hapla korundum sizce bununda etsi var mı? bu arada kızlar nezle oldum ben fena ağrılarım var özellikle de başım fena ondan pek yazamıyorum görüşürüz öptüm hepinizi derdim ama öpmeyeyi hastayım iyi akşamlar
cnm özel bi laboratuvara yada devlet hstnesinde ürologa gidicek eşine steril bi kap verilecek onun içine boşalıck sonuçlar 3-4 saate cıkacak
aynenLovely35 bende zor olduğunu bilseydim korunmazdım ama ben eşime söz geçiremedim bir de genelde ilk ilişkide korunursan çocuğun olmaz ya da zorlanırsın diyorlar genelde ben ilk ilişkide hapla korundum sizce bununda etsi var mı? bu arada kızlar nezle oldum ben fena ağrılarım var özellikle de başım fena ondan pek yazamıyorum görüşürüz öptüm hepinizi derdim ama öpmeyeyi hastayım iyi akşamlar
BENDE ZOR OLDUĞUNU VE HEMEN OLMUYACAĞNI BİLEREK KORUNMADIM HAHAHAHAHAHA ŞİMDİDE KORUNMAYI YİNE BIRAKTIM BAKALIM NE OLUCAK BU AY AY SONU KIRMIZILARI GÖRMEK İSTEMİYORUM BU TOPİK HEP SEVİNÇLİ OLSUN
Tamam da ben bunu tahmin ederek geçen haftalarda eşime azcuk çıtlattım o da ben orda hayatta yapamam dedi. Evde yapsa götürsek olmaz mı acaba?
İNŞALLAHYazamıyorum ama aklım burda bayanlar yine bir selam vereyim dedim.
Ben bu ay nedense yine çok umutluyum. Kaybetmiyorum umudumu allaha çok şükür bir sorunumuz yok bu ay olmazsa önümüzdeki ay önümüzdeki ay olmazsa diğer ay elbet gelecek miniğimiz.
Tatlişkommm çok çok geçmiş olsun, dikkat et kendine havalar azıcık serinledi gelir şimdi öksürük tıksırık, ıhlamur zencefil bal tarçın bol bol içte kendine gel,çok ta uzakta kalma buralardan özleriz :)aynenLovely35 bende zor olduğunu bilseydim korunmazdım ama ben eşime söz geçiremedim bir de genelde ilk ilişkide korunursan çocuğun olmaz ya da zorlanırsın diyorlar genelde ben ilk ilişkide hapla korundum sizce bununda etsi var mı? bu arada kızlar nezle oldum ben fena ağrılarım var özellikle de başım fena ondan pek yazamıyorum görüşürüz öptüm hepinizi derdim ama öpmeyeyi hastayım iyi akşamlar
cnm sorma yaamoralim çook bozuk ağlamamak için tutuyorm kendimi eşimi de üzmeyeym diye ama göyaslarım kayıp gidiyo eve zor geldim eşim ilaç kullanıyo ama sayı daha da düşmüş dr cuma günü eşinle gel tüp bebek merkezine yönlendircm dedi korktuğum başıma geldi şimdi ya o tutmazsa ne yapıcm bnNedense ben aşılama gibi bir tedaviyle hamile olacakmışım gibi hissediyorum hiç kendiliğinden olacak gibi gelmiyor bana. Doktorun söylediklerini harfiyen uygulayacağım canım bakalım nasıl olacak.
predictor ile bat a 4 gün kala yapılıyor diye biliyorum,ama çıkmaması normal sanırsam,daha çok erken değilmi tatlımÇıtır kızlar naber? Off ben dayanamadım, eczaneden predictor aldım, negatifAma daha 5-6 gün var bata. Yine duramıyorum test yapmadan bu ay da. 3 aydır bata 1 hafta kala sapıtıyorum ben, test üstüne test.
http://www.e-gebelik.net/gebelige_hazirlik/hamile_kalmak_icin_sik_sorulanlar.asp kızlar faydalı bilgiler var okuyun sizde faydalanın
eğer gideceğiniz laboratuvar yakınsa evde yapıp götürebiliyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?