KARDEŞİMİN EŞİ HAMİLE BENİ RÜYASINDA HAMİLE GÖRMÜŞ HAMİLELERİN RÜYASI ÇIKAR DEĞİL Mİ :)
cnm yerinde yapılması daha doğru ama yarım saat olmadan yetiştirirse oluyo diye biliyorm eşim bugün daha devlet hst de yaptırdı duş alma yeri bile varTamam da ben bunu tahmin ederek geçen haftalarda eşime azcuk çıtlattım o da ben orda hayatta yapamam dedi. Evde yapsa götürsek olmaz mı acaba?
canımın içiiii, dertlenme hemen dur bakalım, strese bağlı olarakta erkeklerde bu gibi durumlar olabilirmiş, doğal yollardan çaresine bakalım, keçi boynuzu pekmezi falan gayet iyi geliyormuş,ilaçlarınıda içmişti değilmi, vitaminlerdende kullansın, sperm sayısını arttırmanın birçok yolu var diye biliyorum.ağlama üzülme eşinde üzülüyordur şimdi, içi içini yiyordur, kıyamam ben size, tüp bebek bir yöntem ve iyi bir yöntem, uzmanlarla % 90 larda bebiş olma şansı olabiliyormuş,bebişe giden her yol mübah,Rabbim dermansız dert vermesin kuzum,eşin yanında sağ inşallah buna birde bebiş eklenecek, bizde hep destek tam destekcnm sorma yaamoralim çook bozuk ağlamamak için tutuyorm kendimi eşimi de üzmeyeym diye ama göyaslarım kayıp gidiyo eve zor geldim eşim ilaç kullanıyo ama sayı daha da düşmüş dr cuma günü eşinle gel tüp bebek merkezine yönlendircm dedi korktuğum başıma geldi şimdi ya o tutmazsa ne yapıcm bn
cnm sorma yaamoralim çook bozuk ağlamamak için tutuyorm kendimi eşimi de üzmeyeym diye ama göyaslarım kayıp gidiyo eve zor geldim eşim ilaç kullanıyo ama sayı daha da düşmüş dr cuma günü eşinle gel tüp bebek merkezine yönlendircm dedi korktuğum başıma geldi şimdi ya o tutmazsa ne yapıcm bn
predictor ile bat a 4 gün kala yapılıyor diye biliyorum,ama çıkmaması normal sanırsam,daha çok erken değilmi tatlım
cnm yerinde yapılması daha doğru ama yarım saat olmadan yetiştirirse oluyo diye biliyorm eşim bugün daha devlet hst de yaptırdı duş alma yeri bile var
cnm sorma yaamoralim çook bozuk ağlamamak için tutuyorm kendimi eşimi de üzmeyeym diye ama göyaslarım kayıp gidiyo eve zor geldim eşim ilaç kullanıyo ama sayı daha da düşmüş dr cuma günü eşinle gel tüp bebek merkezine yönlendircm dedi korktuğum başıma geldi şimdi ya o tutmazsa ne yapıcm bn
denemez miyim cnm k.boynuzu kaynatıyorm suyunu içiyo pekmezini yiyo bal tarcın çörekotu yiyor hap içiyo kuruyemişlerini domatesini muzunu yiyor yedirmediğim bişi kalmadı ALLAHTAN itiraz etmiyo hepsini seve seve yiyor ama toplam hareketli sayısı 10milyndan az olduğu için aşılama boşa kürek cekmek olur dedi tüpün sansını sordum bunların içinden 3-5 tane çıkacakır mutlaka dedi amaçok korkuyorm daha fazla beklemek de istemiyorm ama maddi açıdanda ne kdra maş olur hiç bi fikrim yokcanımın içiiii, dertlenme hemen dur bakalım, strese bağlı olarakta erkeklerde bu gibi durumlar olabilirmiş, doğal yollardan çaresine bakalım, keçi boynuzu pekmezi falan gayet iyi geliyormuş,ilaçlarınıda içmişti değilmi, vitaminlerdende kullansın, sperm sayısını arttırmanın birçok yolu var diye biliyorum.ağlama üzülme eşinde üzülüyordur şimdi, içi içini yiyordur, kıyamam ben size, tüp bebek bir yöntem ve iyi bir yöntem, uzmanlarla % 90 larda bebiş olma şansı olabiliyormuş,bebişe giden her yol mübah,Rabbim dermansız dert vermesin kuzum,eşin yanında sağ inşallah buna birde bebiş eklenecek, bizde hep destek tam destek
tüp bebeği geciktirmek istemiyorm cuma drla grsp gidip bilgi alalm diyorm hemen en kısa sürede ne yapılacaksa deneyelim diyorm doğru düşünüyorm dimicanım sakın üzme kendini tüp bebek tedavisinde sayısı değil kalitesi önemlidir bence hiç canını sıkma neleri atlatmış insanlar ne hikayeler var elbet bizde yaşıycaz bu mutluluğu eşinede belli etme üzme. umudu tüketmek için çok erken. Vardır bundada bir hayır profesyonel ellerden geçeceksin belki sen bizden önce hamile kalacaksın
5-6 binlira gidiyordur ama bu gibi durumlarda sosyal güvencen karşılıyor olabirir bir araştır istersendenemez miyim cnm k.boynuzu kaynatıyorm suyunu içiyo pekmezini yiyo bal tarcın çörekotu yiyor hap içiyo kuruyemişlerini domatesini muzunu yiyor yedirmediğim bişi kalmadı ALLAHTAN itiraz etmiyo hepsini seve seve yiyor ama toplam hareketli sayısı 10milyndan az olduğu için aşılama boşa kürek cekmek olur dedi tüpün sansını sordum bunların içinden 3-5 tane çıkacakır mutlaka dedi amaçok korkuyorm daha fazla beklemek de istemiyorm ama maddi açıdanda ne kdra maş olur hiç bi fikrim yok
amin cnm inşallah biliyorm çok sonuç alan var hatta bizim komsumuz 10-15 yıl çocuk sahibi olamadı 3 yıl önce ikizleri oldu biri kız biri oğln ama inşallah ALLAH bizi bekletmez o kadar uzunCanım yaa üzme kendini, neden tutmasın. Bak ben yüzlerce kişi tanıyorum tüp bebekten olumlu sonuç alan. Artık başarı şansı çok daha yüksek son yıllarda. İyi bi merkez bulursunuz, hem bakarsın ikiz olur, tadından yenmez o zaman. Ağlama bakiim.
dr özel yada devlete göndericm aradaki fark çok olmaz dedi sanırım 2-3 aşıdan snr tüpü indirimli yapıyolar ama emin diilim5-6 binlira gidiyordur ama bu gibi durumlarda sosyal güvencen karşılıyor olabirir bir araştır istersen
tüp bebeği geciktirmek istemiyorm cuma drla grsp gidip bilgi alalm diyorm hemen en kısa sürede ne yapılacaksa deneyelim diyorm doğru düşünüyorm dimi
Hem yumlarda tüplerde sorun olmadığına seviniyorm da erkeklerdeki sorun daha kolay cözülüyomuş gerçi dr sayının böyle cıkacağını bilsem hsg yapmazdk da dedi ama bnden önce bi kadın 39 yasındaymıs 2 yıl olmuş evleneli ve menopoza girmş bebek olmaz dedi dr kadın yıkıldı resmen kendimi sanslı hissetttm herseye rağmen ama ağlamamak elimde diil ki
siz Ankara damıydınız, tam hatırlayamadım, değilseniz bile illaki bulunduğunuz yerde bir üniversite hastanesi vardır, özelden se buralarda sadece ilaç ücretini ödeyerek inşallah ilk denemenizde yavrunuza kavuşursunuz, ağlama keşke çözüm olsa ağlamak, ama değil inanki, bebiş istiyoruz hemen istiyoruz o zaman aklı selim düşünücez çarelerine bakıcaz, diğer alternatif beslenme yollarınıda tabiki bu süreçte bırakmayacağız,onlar her zaman lazım, eşinle kafa kafaya verip iyice bir düşünün dur bakalım hem gün doğmadan neler doğardenemez miyim cnm k.boynuzu kaynatıyorm suyunu içiyo pekmezini yiyo bal tarcın çörekotu yiyor hap içiyo kuruyemişlerini domatesini muzunu yiyor yedirmediğim bişi kalmadı ALLAHTAN itiraz etmiyo hepsini seve seve yiyor ama toplam hareketli sayısı 10milyndan az olduğu için aşılama boşa kürek cekmek olur dedi tüpün sansını sordum bunların içinden 3-5 tane çıkacakır mutlaka dedi amaçok korkuyorm daha fazla beklemek de istemiyorm ama maddi açıdanda ne kdra maş olur hiç bi fikrim yok
amin cnm inşallah biliyorm çok sonuç alan var hatta bizim komsumuz 10-15 yıl çocuk sahibi olamadı 3 yıl önce ikizleri oldu biri kız biri oğln ama inşallah ALLAH bizi bekletmez o kadar uzun
bat yaklaştıkça insanın ayakları eczaneye götürüyor değilmi?daha erken bekleyelim bir bat ımız gelsin ondan sonra, kırmızılar görünmediği sürece umut varEvet canım erken de dayanamadım işte, bi şeytan dürtüyo beni o an, eczanede buluyorum kendimi
eskişehirdeym cnm üni hst var tabi şimdi arastırıyorm da devlet 3 yıl tedavi sonucunda bebiş olmazsa karşılıyomus tedaviy, o da cok az bi miktarınısiz Ankara damıydınız, tam hatırlayamadım, değilseniz bile illaki bulunduğunuz yerde bir üniversite hastanesi vardır, özelden se buralarda sadece ilaç ücretini ödeyerek inşallah ilk denemenizde yavrunuza kavuşursunuz, ağlama keşke çözüm olsa ağlamak, ama değil inanki, bebiş istiyoruz hemen istiyoruz o zaman aklı selim düşünücez çarelerine bakıcaz, diğer alternatif beslenme yollarınıda tabiki bu süreçte bırakmayacağız,onlar her zaman lazım, eşinle kafa kafaya verip iyice bir düşünün dur bakalım hem gün doğmadan neler doğar
amin cnm inşallah biliyorm çok sonuç alan var hatta bizim komsumuz 10-15 yıl çocuk sahibi olamadı 3 yıl önce ikizleri oldu biri kız biri oğln ama inşallah ALLAH bizi bekletmez o kadar uzun
inş gerek kalmaz cnm ....Aynen bitanem hiç geciktirme tedaviye başla derim hiç sperm olmasa testislerden parça alıp yine yapılıyormuş canını sıkma belki bende aynı yola giricem ama kim bilir nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?