bat yaklaştıkça insanın ayakları eczaneye götürüyor değilmi?daha erken bekleyelim bir bat ımız gelsin ondan sonra, kırmızılar görünmediği sürece umut var
inş alırız cnm hepimiz alalm şimdi normal olmasının zor olacağını mı düşüneym maddi boyutunu mu eşimin üzüntüsünü mü hiçkimseyle bişi konusamadığımı mı of offf gerçekten cok zorAllah'ın izniyle sende sonuc alacaksın canım belkı senınde ıkızlerın olacak suan esın o kadar uzgundurkı canım esıne destek ol guclu ol Allah'a sukur cozumu var canım ınsallah hemencecık gelecek sızınde bebıslerınız
dr özel yada devlete göndericm aradaki fark çok olmaz dedi sanırım 2-3 aşıdan snr tüpü indirimli yapıyolar ama emin diilim
yaaa çok iyi bilmiyorum ama sebepsiz infertilitede bile hemen rapor veriyorlar, o nedenle devlet nede olsa çok çocuk yapmamızı istediğinden sanırım bayağı bir üstleniyordur diye düşünüyorum, iyice bir araştırmak lazım,bende soruştururum olmazsa ankara çok yakın, buraya gelirsiniz, cebecide ankara tıp fakültesinde çok iyi bir tüp bebek uzmanı dr. varmış istersen öğrenirim, ama tabii önce çevrendeki olanakları bir değerlendir, kafanda iyi ölç biç ve tart, sonra yakınmışız bende yardımcı olmaya çalışırımeskişehirdeym cnm üni hst var tabi şimdi arastırıyorm da devlet 3 yıl tedavi sonucunda bebiş olmazsa karşılıyomus tedaviy, o da cok az bi miktarını
inş alırız cnm hepimiz alalm şimdi normal olmasının zor olacağını mı düşüneym maddi boyutunu mu eşimin üzüntüsünü mü hiçkimseyle bişi konusamadığımı mı of offf gerçekten cok zor
sağol cnmbnm cuma günü dr la bi görüşelm snr yönlendireceği yerler ile görüşelm bakalm eşim ne diyecek inş çözüm oluryaaa çok iyi bilmiyorum ama sebepsiz infertilitede bile hemen rapor veriyorlar, o nedenle devlet nede olsa çok çocuk yapmamızı istediğinden sanırım bayağı bir üstleniyordur diye düşünüyorum, iyice bir araştırmak lazım,bende soruştururum olmazsa ankara çok yakın, buraya gelirsiniz, cebecide ankara tıp fakültesinde çok iyi bir tüp bebek uzmanı dr. varmış istersen öğrenirim, ama tabii önce çevrendeki olanakları bir değerlendir, kafanda iyi ölç biç ve tart, sonra yakınmışız bende yardımcı olmaya çalışırım
Canim benim aglama bak ne guzel caresi var bizlerinde ne olacagi belli degil belki bizde bu surecten gececegiz sen uzuldukce esin daha da uzulur esinle tup bebek merkezine gidin bi gorusun bakalim insallah ilk uygulamada bebisin gobusunde olacakinş alırız cnm hepimiz alalm şimdi normal olmasının zor olacağını mı düşüneym maddi boyutunu mu eşimin üzüntüsünü mü hiçkimseyle bişi konusamadığımı mı of offf gerçekten cok zor
sağol cnmbnm cuma günü dr la bi görüşelm snr yönlendireceği yerler ile görüşelm bakalm eşim ne diyecek inş çözüm olur
ne demek lovelycim canımcım senin de paylaşımların çok güzel ancak geçen ayşe armanın yazısını okumam için üyelik istedi okuyamadımCanım süper paylaşım özelikle ben gibi okumayı araştırmayı sevenler için güzel bir kaynak teşekkürler...
cnm mart ayında güzeldi 25milyon ve %75 hareketli ağustosta iki kez yaptırdı 2 milyn ve 2.5 milyondu 3 haftadır klomen kullanıyo ve artsn diye yedirmediğim sey kalmadı 1.5 milyona düşmüş sizin nasıl sayıCanım kaç çıktı eşinin değer tam geçmişi okuyamadim sayfa çok ilerlemiş bizim durumumuz aynı gibi biliyor musun?
@melegim66 canim nerelerdesin goremedim seni ben 20 tane bugun okudum canim rabbimkabul etsin insallah
Canim neden düşmüş bişey dedi mi doktor benim eşimde de hız problemi varcnm mart ayında güzeldi 25milyon ve %75 hareketli ağustosta iki kez yaptırdı 2 milyn ve 2.5 milyondu 3 haftadır klomen kullanıyo ve artsn diye yedirmediğim sey kalmadı 1.5 milyona düşmüş sizin nasıl sayı
@melegim66 selati tefriciye okuyormus bende sana okurum dedim galiba. 4444 defa okunacakmis dualarin kabul olmasi icinwuslt ne okuyorsunuz canım bende katılayım
cnm bgn bn kendi dr uma gittim cuma gelin dedi eşim ilaç kullanmaya devam ediyo nette arastırdm bazen ilk önce düşüş snr artış oluyomus ama bilmiyorm tüp bebek sürecinde eşime de yeni bi dr buluruz belkiCanim neden düşmüş bişey dedi mi doktor benim eşimde de hız problemi var
Bizim 4.5 milyon civarı canim ve varikosel var ben umıdımı hiç kaybetmedim sperm sayısı o kadar değişken ki iki gün bile çok farklılık gösterebilir yumurtayı dolleyen tek bir sperm. Rabbim o kadar büyük ki ben hep umutla dua ile bekliyorum kocam benimle mutlu olsun kendini eksik hissetmesin de önemli olan bu. Ben hep seni dinlerim ve bildiklerimi paylaşirim bu arada sperm belli bir sayı altında ise yanilmiyorsam 5 milyon altı ise aşılama şartı ve sene şartı olmadan rapor çıkarıyorlar. Üzülme sende birgün miniklerimizle oynarken gülerek hatirlayacagiz bu günlericnm mart ayında güzeldi 25milyon ve %75 hareketli ağustosta iki kez yaptırdı 2 milyn ve 2.5 milyondu 3 haftadır klomen kullanıyo ve artsn diye yedirmediğim sey kalmadı 1.5 milyona düşmüş sizin nasıl sayı
Hosgeldin canim bi sorunun olmadigina sevindim hayirlisiyla artik gelsin bebisinKuzularim geldim ben....sabah tahlil verdim hormonlarima baktirayim dedim , akşam aldım...çok bekledim... Bugün giremedim o yüzden :)
Her şeyim temiz , yumurtaliklarim da çok güzelmis oyle dedi doktor... Folik asite devam dedi... Oyle yani, içim rahatladı... Bel ağrım için ortopediye yonlendirdi...baş donmem için de dahiliye , oyle ışte...
Burda ne var ne yok
Kesinlikle haklısın canım ama mümkün değil heralde yaKızlar benim kuzenim de hamile kalmaya çalışıyo, olmadı baya bi süre. O arada bi sürü tetkik vs yapılıyo ya, eşinin spermlerinin gücü mü sayısı mı ne olması gereken ideal sayıdan azmış. Ama onlara doktor demiş ki bu devirde bu sperm miktarı yine iyi. Çünkü cep telefonları, tabletler, lcd tvler vs hepsi yaydıkları radyasyon nedeniyle erkeklerdeki sperm sayısını azaltıyomuş. Gittikçe daha kısır bi toplum olacağız demiş. Yani kocalarımızı biraz uzak tutmamız lazım bu alet edavatlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?