Kuzularim geldim ben....sabah tahlil verdim hormonlarima baktirayim dedim , akşam aldım...çok bekledim... Bugün giremedim o yüzden :)
Her şeyim temiz , yumurtaliklarim da çok güzelmis oyle dedi doktor... Folik asite devam dedi... Oyle yani, içim rahatladı... Bel ağrım için ortopediye yonlendirdi...baş donmem için de dahiliye , oyle ışte...
Burda ne var ne yok
Hayirli olsun canım sevindim senin adına burda bişey yok konuşuyoruz öyleKuzularim geldim ben....sabah tahlil verdim hormonlarima baktirayim dedim , akşam aldım...çok bekledim... Bugün giremedim o yüzden :)
Her şeyim temiz , yumurtaliklarim da çok güzelmis oyle dedi doktor... Folik asite devam dedi... Oyle yani, içim rahatladı... Bel ağrım için ortopediye yonlendirdi...baş donmem için de dahiliye , oyle ışte...
Burda ne var ne yok
Kesinlikle haklısın canım ama mümkün değil heralde ya
Anladım canım bizde bayramdan sonra tekrar yaptıracagiz hayırlısı sıkma canını Rabbim istedikten sonra tek Sperm yetercnm bgn bn kendi dr uma gittim cuma gelin dedi eşim ilaç kullanmaya devam ediyo nette arastırdm bazen ilk önce düşüş snr artış oluyomus ama bilmiyorm tüp bebek sürecinde eşime de yeni bi dr buluruz belki
yok sifir hiç bişey yok hissetmiyorum bile halı bile yıkadım ama belirti falan yok sadece gecikmeBelirtin varmıydı canm
amin inşallah allah isteyen herkese versinnnncok sagol arkadasim
rabbim kucagnda göstersin
gerçekten de öyle hem bana hem de eşime oldu allahım herkese tattırsın bu duyguyuvay be süpermiş sana sürpriz olmuştur
Amin kuzum...adetim bitsin sıkı çalışacağızHosgeldin canim bi sorunun olmadigina sevindim hayirlisiyla artik gelsin bebisin
ortada yapmıyorki tuvalete gidiyor benim eşim gibi utangaç yoktur o yaptıysa herkes yaparBenim eşim bu söylediklerinizi yapmaya yanaşır mı bilmiyorum kızlar ya utanır bizimkisi yapamaz öyle.
Canım benim çok sağol.
Burdan biri daha bunu yazmıştı bize topiğin başlarında kaygılı da hatırlamış.
Sende hatırlamışsın kaygılıcım bende hatırladım o kişiyi. Sadece öneri olarak yazmıştı bize. Sonra bir daha görünmedi.
Keşke bende bebeğin bu kadar zor yapıldığını bilseydim hiç korunmazdım baştan.
Sağ ol caniimmm...Hadi gözün aydın canım, gelsin o zaman bebişlerrrr :)
Yumurtlamayi testle takip et bence canımBenim kırmızılar geldi gelecek
Yumoş günlerinde çalışmak işe yaramadı yine
amin cnm inşallah öyle olur doğru söylüyosn gecen sefer bizim 2milyndu 4 gün snr 2.5 milyn oldu çoook değişken ama enson care düşünülen seye ilk basvurmk zorunda kalınca kendimi kötü hissettm bnde sen gibi eşimi teselli edip ikimizin mutlu olduğunu söylüyorm bebş de olursa tadından yenmez diye ama inşallahhh dediğin gibi bu günlerimz aklımıza gelir de güleriz bebişlerimizle uğrasırknBizim 4.5 milyon civarı canim ve varikosel var ben umıdımı hiç kaybetmedim sperm sayısı o kadar değişken ki iki gün bile çok farklılık gösterebilir yumurtayı dolleyen tek bir sperm. Rabbim o kadar büyük ki ben hep umutla dua ile bekliyorum kocam benimle mutlu olsun kendini eksik hissetmesin de önemli olan bu. Ben hep seni dinlerim ve bildiklerimi paylaşirim bu arada sperm belli bir sayı altında ise yanilmiyorsam 5 milyon altı ise aşılama şartı ve sene şartı olmadan rapor çıkarıyorlar. Üzülme sende birgün miniklerimizle oynarken gülerek hatirlayacagiz bu günleri
Ederim canim... Muhabbet dönmüş baya her zamanki gibi ama okunmuyor...Hayirli olsun canım sevindim senin adına burda bişey yok konuşuyoruz öyle
Yumurtlamayi testle takip et bence canım
Kuzum kaç gün kalmıştı batina ?Benim kırmızılar geldi gelecek
Yumoş günlerinde çalışmak işe yaramadı yine
Teşekkür e
Ederim canim... Muhabbet dönmüş baya her zamanki gibi ama okunmuyor...
Bende gecikmemi bebise yordum... Rahim hazirlaniyor insaAllah...Rabbim isteyen bütün çiftlere anne baba olmayı nasip etsiiin
Kuzum kaç gün kalmıştı batina ?
Oyle mi ne güzel... :)
Amin canım benim seni kendime yakın hissettim bende din Kültürü mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?