2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi gözün aydın canım, gelsin o zaman bebişlerrrr :)

Hayirli olsun canım sevindim senin adına burda bişey yok konuşuyoruz öyle

cnm bgn bn kendi dr uma gittim cuma gelin dedi eşim ilaç kullanmaya devam ediyo nette arastırdm bazen ilk önce düşüş snr artış oluyomus ama bilmiyorm tüp bebek sürecinde eşime de yeni bi dr buluruz belki
Anladım canım bizde bayramdan sonra tekrar yaptıracagiz hayırlısı sıkma canını Rabbim istedikten sonra tek Sperm yeter

Benim kırmızılar geldi gelecek
Yumoş günlerinde çalışmak işe yaramadı yine

ortada yapmıyorki tuvalete gidiyor benim eşim gibi utangaç yoktur o yaptıysa herkes yapar

amin cnm inşallah öyle olur doğru söylüyosn gecen sefer bizim 2milyndu 4 gün snr 2.5 milyn oldu çoook değişken ama enson care düşünülen seye ilk basvurmk zorunda kalınca kendimi kötü hissettm bnde sen gibi eşimi teselli edip ikimizin mutlu olduğunu söylüyorm bebş de olursa tadından yenmez diye ama inşallahhh dediğin gibi bu günlerimz aklımıza gelir de güleriz bebişlerimizle uğrasırkn

Teşekkür e
Hayirli olsun canım sevindim senin adına burda bişey yok konuşuyoruz öyle
Ederim canim... Muhabbet dönmüş baya her zamanki gibi ama okunmuyor...

Bende gecikmemi bebise yordum... Rahim hazirlaniyor insaAllah...Rabbim isteyen bütün çiftlere anne baba olmayı nasip etsiiin

Teşekkür e

Ederim canim... Muhabbet dönmüş baya her zamanki gibi ama okunmuyor...

Bende gecikmemi bebise yordum... Rahim hazirlaniyor insaAllah...Rabbim isteyen bütün çiftlere anne baba olmayı nasip etsiiin

Amin canım benim seni kendime yakın hissettim bende din Kültürü mezunuyum

Kuzum kaç gün kalmıştı batina ?

5 gün görünüyo telefona göre ama dünden beri oldum olucam, 1 hafta erkene kaydı sanırım adetim. Normalde adetten 2 gün önce bu belirtiler olurdu. Karnım 3 aylık hamiş gibi, gazım var, hatta büyük abdest de sıklaşır bende adetten 1 gün önce, o da oldu. Göğüsler şiş, bel ağrıyo. Ama neden erkene geldi reglim anlamadım. Dün 21. günümdü. 26-27 gün ortalama döngüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…