- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Biliyorsun regl düzensizlestiyse bebis yakındir derler...demek bu ay erken yumurtladin tatlimmm... En iyisi ovulasyonla takip etmek sanırım...5 gün görünüyo telefona göre ama dünden beri oldum olucam, 1 hafta erkene kaydı sanırım adetim. Normalde adetten 2 gün önce bu belirtiler olurdu. Karnım 3 aylık hamiş gibi, gazım var, hatta büyük abdest de sıklaşır bende adetten 1 gün önce, o da oldu. Göğüsler şiş, bel ağrıyo. Ama neden erkene geldi reglim anlamadım. Dün 21. günümdü. 26-27 gün ortalama döngüm.
Çok sevindimmm , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insaAllahamin inşallah allah isteyen herkese versinnnn
Evet canım bu üçüncü yıl olacak görevde sen çalışıyor musunOyle mi ne güzel... :)
Yakın hissetmen normal, kardeş bölümleeer
Görev yapıyor musun peki tatlim...
çok sağol inşallah allahım isteyen herkese tattırır bu duyguyuÇok sevindimmm , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insaAllah
Ben çiçeği burnunda mezunumEvet canım bu üçüncü yıl olacak görevde sen çalışıyor musun
Evet seviyorum çocuklarla uğraşmayiBen çiçeği burnunda mezunumfakat çalışmayi düşünmüyorum ben şimdilik...nasip bakalim...:)
Çok sevindim senin için... Çocuklarla bu konuda uğraşmak çok tatli telaş durumları :) çok hoşuma gidiyor...
@melegim66 selati tefriciye okuyormus bende sana okurum dedim galiba. 4444 defa okunacakmis dualarin kabul olmasi icin
Seviyorsan çok güzel tatlim... Kaçıncı sınıflarla.ugrasiyorsunEvet seviyorum çocuklarla uğraşmayi
Canm gerçekten sükret ki sadece esinde sperm.sorunu var arkadasimin esinde dr sperm sorunu var ustune kendisinde de rahim le ilgili bi problem var ve bu daha zorlastiriyo sen güçlü ol erkekte % 1 bile olsa bebek icin yetebilir unutma bunu cok olur ama olmaz az olur ama allah ol der olur..tüp bebeği geciktirmek istemiyorm cuma drla grsp gidip bilgi alalm diyorm hemen en kısa sürede ne yapılacaksa deneyelim diyorm doğru düşünüyorm dimi
Hem yumlarda tüplerde sorun olmadığına seviniyorm da erkeklerdeki sorun daha kolay cözülüyomuş gerçi dr sayının böyle cıkacağını bilsem hsg yapmazdk da dedi ama bnden önce bi kadın 39 yasındaymıs 2 yıl olmuş evleneli ve menopoza girmş bebek olmaz dedi dr kadın yıkıldı resmen kendimi sanslı hissetttm herseye rağmen ama ağlamamak elimde diil ki
Canim benm üzülme istersen enisteme sorayım ürolog ve alaninda cok iyi ankaradayiz.. sonuc gonderebilirsen gonder ozelden sorayim bakalim o ne diyecek danismakta fayda varcnm sorma yaamoralim çook bozuk ağlamamak için tutuyorm kendimi eşimi de üzmeyeym diye ama göyaslarım kayıp gidiyo eve zor geldim eşim ilaç kullanıyo ama sayı daha da düşmüş dr cuma günü eşinle gel tüp bebek merkezine yönlendircm dedi korktuğum başıma geldi şimdi ya o tutmazsa ne yapıcm bn
Canim benm üzülme istersen enisteme sorayım ürolog ve alaninda cok iyi ankaradayiz.. sonuc gonderebilirsen gonder ozelden sorayim bakalim o ne diyecek danismakta fayda var
Ortaokul canım küçükler dahaSeviyorsan çok güzel tatlim... Kaçıncı sınıflarla.ugrasiyorsun
Canim.enistem.Keçiören araştırma hastanesinde dr.cihat özcan , kendisi disinde onerdigi birisi var sordum prof.kaan aydos alaninda en iyilerdenmis..Canım tanıdığın hangi doktor ve hangi hastane bizde ankara da tedavi için doktor araştırıyoruz
Biliyorum canim o doktoru 3-4 ay sonrasına randevu veriyor ancak. Bakalım kime karar vereceğizCanim.enistem.Keçiören araştırma hastanesinde dr.cihat özcan , kendisi disinde onerdigi birisi var sordum prof.kaan aydos alaninda en iyilerdenmis..
hayırlısı olsun canım ekliyorum şimdi9 ekim yeni bat 6. Deneme :)
İyiyim hanfendicimm senin moraller yerinde yumusu yakaldin şükür kuzum :)Kızlar naslsınız ne var ne yok varmı hamiş haberleri
İyiyim hanfendicimm senin moraller yerinde yumusu yakaldin şükür kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?