bebeğim ne olur üzülme güçlü olmaya çalış tüple kesin olur... yorucu bi süreç olacak ama sonu güzel olacak eminim...cnm sorma yaamoralim çook bozuk ağlamamak için tutuyorm kendimi eşimi de üzmeyeym diye ama göyaslarım kayıp gidiyo eve zor geldim eşim ilaç kullanıyo ama sayı daha da düşmüş dr cuma günü eşinle gel tüp bebek merkezine yönlendircm dedi korktuğum başıma geldi şimdi ya o tutmazsa ne yapıcm bn
erken kuzum dur bakalım... iki gün sonra sabah idrarıyla bi daha yapÇıtır kızlar naber? Off ben dayanamadım, eczaneden predictor aldım, negatifAma daha 5-6 gün var bata. Yine duramıyorum test yapmadan bu ay da. 3 aydır bata 1 hafta kala sapıtıyorum ben, test üstüne test.
Eşim de bir üroloji uzmanına gidecekti testler için oraya gitsin olmazsa, çok teşekkürler bilgi için :)Biliyorum canim o doktoru 3-4 ay sonrasına randevu veriyor ancak. Bakalım kime karar vereceğiz
Ben adet olayim diye bekliyordum artık kuzum...nasibi bir daha ki aylarda kuzumun...Yakaladm sanırm inşallah tutar canm sen adet olmuşsun hayırlısı canm
Tospmam yeni gördüm yaa, sakın sıkma canını daha var batina...ama biz bu sabırsızlikla ne yapacağız bakalim... Azcik Sabretmeye çalış tatlim...:)Çıtır kızlar naber? Off ben dayanamadım, eczaneden predictor aldım, negatifAma daha 5-6 gün var bata. Yine duramıyorum test yapmadan bu ay da. 3 aydır bata 1 hafta kala sapıtıyorum ben, test üstüne test.
iyi kuşum sen nasılsın bakalımKızlar naslsınız ne var ne yok varmı hamiş haberleri
Bence o bozuktur ya çünkü boş yüzden direk sabit gülen yüz çıkmaz boş yüzden sonra 2 gün yanıp sönrn gülen yüz çıkar sonraki 2 günde sabit gülenyüz çıkar benimki öyle.seninki bozuktur zannediyorum.bir gün önce boş surat vardı bi gün sonra direk gülen yüz vardı. ikinci uyguladığımdada direk gülen yüz çıktı hiç yanıp sönmedi ikisinde de. belkide bozuktur.bi dahaki ay laboquicten devam edicem. sevmedim ben bu gülen yüz kitini
Ohh ohh maşallah tatlım çok sevindim, demek ki bebiş geldi gelecek yakın vakitte göbüşe yerleşti yerleşecek.Kuzularim geldim ben....sabah tahlil verdim hormonlarima baktirayim dedim , akşam aldım...çok bekledim... Bugün giremedim o yüzden :)
Her şeyim temiz , yumurtaliklarim da çok güzelmis oyle dedi doktor... Folik asite devam dedi... Oyle yani, içim rahatladı... Bel ağrım için ortopediye yonlendirdi...baş donmem için de dahiliye , oyle ışte...
Burda ne var ne yok
Ovulasyon testi sadece şanslı günlerini belirliyo gerisi size kalıyo cnmkızlar bu ovulasyon testiyle yumurtlama gününe tespit edip değerlendirdiği halde hamile olmayan varmı ...yani garanti sonuçmu onu merak ettim...tekrar çocuk yapmaya karar verince almayı düşünüyorumda
iyi kuşum sen nasılsın bakalım
Ben adet olayim diye bekliyordum artık kuzum...nasibi bir daha ki aylarda kuzumun...
Tutmuştur insaAllah tatlimmm :)
valla yumurtlamanın üstüne bi 13 gün koy kuzumÇok heyecanlıyım mogiş ya bide sen bat gecikir demiştim tahminin kaç gün gecikir
bende diyorum niye hamile kalamıyorum diye... bizim herifin sperminde iltihap varmış yahuüstüne bende kayganlaştırıcı kullanınca o kadar spermden biri bile ulaşamamış... Allah müstehakımızı versin yarın bi ürologa götüreyim şu adamı
valla yumurtlamanın üstüne bi 13 gün koy kuzum
sonu güzel olsun kuzum benimHm anladım ne yapak bekleriz atıkın
Aaaaa mogişim çok çok geçmiş olsun, kolay bir antibiyotik tedavisi ile hallolur diye biliyorum. Spermiogram mı yaptırdı? Götür tabii tedavisi neyse yapsınlar da spermlerle yumurtacığın kavuşması engellenmesin Allah ın izniylebende diyorum niye hamile kalamıyorum diye... bizim herifin sperminde iltihap varmış yahuüstüne bende kayganlaştırıcı kullanınca o kadar spermden biri bile ulaşamamış... Allah müstehakımızı versin yarın bi ürologa götüreyim şu adamı
sayı ve hareketlilikte pek sorun yok tabi bu benim yorumum ama lökosit 8-10 yazıyordu ama köyden geldikten sonra doktora gitmeyi unuttuk bende bi doktora yazmıştım tahlil sonucunu onu hatırladım akşam.. baktım adam cevap vermiş iltihap var demiş... bizde yarın paşa paşa doktora gideceğizAy ciddimisin mogiş e sen test yapmıştın seperm normaldir o zaman yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?