2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bebeğim ne olur üzülme güçlü olmaya çalış tüple kesin olur... yorucu bi süreç olacak ama sonu güzel olacak eminim...

Çıtır kızlar naber? Off ben dayanamadım, eczaneden predictor aldım, negatif Ama daha 5-6 gün var bata. Yine duramıyorum test yapmadan bu ay da. 3 aydır bata 1 hafta kala sapıtıyorum ben, test üstüne test.
erken kuzum dur bakalım... iki gün sonra sabah idrarıyla bi daha yap

Çıtır kızlar naber? Off ben dayanamadım, eczaneden predictor aldım, negatif Ama daha 5-6 gün var bata. Yine duramıyorum test yapmadan bu ay da. 3 aydır bata 1 hafta kala sapıtıyorum ben, test üstüne test.
Tospmam yeni gördüm yaa, sakın sıkma canını daha var batina...ama biz bu sabırsızlikla ne yapacağız bakalim... Azcik Sabretmeye çalış tatlim...:)

Bence o bozuktur ya çünkü boş yüzden direk sabit gülen yüz çıkmaz boş yüzden sonra 2 gün yanıp sönrn gülen yüz çıkar sonraki 2 günde sabit gülenyüz çıkar benimki öyle.seninki bozuktur zannediyorum.

Ohh ohh maşallah tatlım çok sevindim, demek ki bebiş geldi gelecek yakın vakitte göbüşe yerleşti yerleşecek.

kızlar bu ovulasyon testiyle yumurtlama gününe tespit edip değerlendirdiği halde hamile olmayan varmı ...yani garanti sonuçmu onu merak ettim...tekrar çocuk yapmaya karar verince almayı düşünüyorumda

kızlar bu ovulasyon testiyle yumurtlama gününe tespit edip değerlendirdiği halde hamile olmayan varmı ...yani garanti sonuçmu onu merak ettim...tekrar çocuk yapmaya karar verince almayı düşünüyorumda
Ovulasyon testi sadece şanslı günlerini belirliyo gerisi size kalıyo cnm

bende diyorum niye hamile kalamıyorum diye... bizim herifin sperminde iltihap varmış yahu üstüne bende kayganlaştırıcı kullanınca o kadar spermden biri bile ulaşamamış... Allah müstehakımızı versin yarın bi ürologa götüreyim şu adamı

Ay ciddimisin mogiş e sen test yapmıştın seperm normaldir o zaman yanlış hatırlamıyorsam

Aaaaa mogişim çok çok geçmiş olsun, kolay bir antibiyotik tedavisi ile hallolur diye biliyorum. Spermiogram mı yaptırdı? Götür tabii tedavisi neyse yapsınlar da spermlerle yumurtacığın kavuşması engellenmesin Allah ın izniyle

Ay ciddimisin mogiş e sen test yapmıştın seperm normaldir o zaman yanlış hatırlamıyorsam
sayı ve hareketlilikte pek sorun yok tabi bu benim yorumum ama lökosit 8-10 yazıyordu ama köyden geldikten sonra doktora gitmeyi unuttuk bende bi doktora yazmıştım tahlil sonucunu onu hatırladım akşam.. baktım adam cevap vermiş iltihap var demiş... bizde yarın paşa paşa doktora gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…