8 ağustosta yaptırmıştık canım... toplam 105 milyon çıkmıştı... sayı 30 milyon harekette ileri hızlı %30 du... lakin biz lökosit olayını atlamışızAaaaa mogişim çok çok geçmiş olsun, kolay bir antibiyotik tedavisi ile hallolur diye biliyorum. Spermiogram mı yaptırdı? Götür tabii tedavisi neyse yapsınlar da spermlerle yumurtacığın kavuşması engellenmesin Allah ın izniyle
Canım benim Kocamda da var ama bizde hız ve hareketi de etkilemiş antibiyotik kullandı iki hafta bayramdan sonra tekrar test yapacak maşallah sizde diğerleri normalbende diyorum niye hamile kalamıyorum diye... bizim herifin sperminde iltihap varmış yahuüstüne bende kayganlaştırıcı kullanınca o kadar spermden biri bile ulaşamamış... Allah müstehakımızı versin yarın bi ürologa götüreyim şu adamı
@melegim66 icin okumustum canim sende okuyunca bildirirsinbende katılayım size :okuyunca sayı bildiririm
Canım nasıl yani şimdi nerden öğrendin temiz çıktı demiştirn allah cezanı vermesin :))bende diyorum niye hamile kalamıyorum diye... bizim herifin sperminde iltihap varmış yahuüstüne bende kayganlaştırıcı kullanınca o kadar spermden biri bile ulaşamamış... Allah müstehakımızı versin yarın bi ürologa götüreyim şu adamı
Hadi ya iyiymişesra51 şimdi bi forumda okuyorum hatunun birinde varmış bu sıkıntı kısacık bi dönem antibiyotik kullanmış eşi ve sonra hamile kalmış kadın... hadi inş. değerler normal düzeyine gelmiştir kuzum... ayrıca şöyle bişeyde okudum şimdiki spermler taaa 2-2,5 ay önce yapılmaya başlanıyormuş vücut tarafından
yahu değerler normal de işte ben iltihap olayını atlayıvermişim kızCanım nasıl yani şimdi nerden öğrendin temiz çıktı demiştirn allah cezanı vermesin :))
senin bebiş yaz bebişi olmak istiyo desene :) neyse bi sorun olsun da çözümü de bu kadar kolay olsun yeter ki :)yahu değerler normal de işte ben iltihap olayını atlayıvermişim kızÇok büyük bi sorun değil neyse ki... Ah bu benim kafasızlığım işte tahlilde yazıyormuş bacım
aynen bebeğim... yarın herifi götürelim doktora... 2 hafta sonrada benim kontrolüm var... bakalım doktor amcalar ne diyecekler (benim ki pek amca değil gerçi amasenin bebiş yaz bebişi olmak istiyo desene :) neyse bi sorun olsun da çözümü de bu kadar kolay olsun yeter ki :)
Canim yha ben 86yla tercih yapamadim 2009da esin anlayisli olmasi laxim sana bu durumda atanirsin bence kac kisi alcaklar bransindanKızlar çok kötüyümeşim kpss puanları açıklandığından beri bendwn uzaklaşıyo. Bişey soruyorum yüzüme bakmıyo fikirlerimi dikkate almıyo. Hem sınava hazırlandım hem evimi aksatmadım 82 aldım ama branş sıram 400 lerde. Muallaktayım yani. Neymiş beni öğretmenim diye almış falan tartıştık ağladım o da üzüldü maçı vardı bugün maça gitti zorla gönderdim sakinleşeyim diye kızlar başka şehre geldim burda kimsem yokadam akıllı ondan başka ben ne yapayım tekrar sınava hazırlanmaya başladım aile huzurum çok saçma ama cidden huzurum atanmama bağlı
erken kuzum dur bakalım... iki gün sonra sabah idrarıyla bi daha yap
ne desem şimdi bu kocaya... çıkarları için mi evlenmiş seninle yani... bende atanamadım bi yere, bende evdeyim ama eşimden allah razı olsun hep motive ediyor... Senin eşinin de yapması gerekn bu üstelik atanma ihtimalin var sıralaman iyi gerçi bölüme de bağlı... asıl sorun atanıp atanmaman değil kuzum asıl sorun eşinin tavrı ve düşünceleri... Yazık diyorum... Al karşına konuş... Ne demek seninle atanacağın için evlenmiş yaa... bu laf hangi sevgiye sığar...KONUŞ... Başka şeylerde demek isterdim ama bana düşmez... Allah yardımcın olsunKızlar çok kötüyümeşim kpss puanları açıklandığından beri bendwn uzaklaşıyo. Bişey soruyorum yüzüme bakmıyo fikirlerimi dikkate almıyo. Hem sınava hazırlandım hem evimi aksatmadım 82 aldım ama branş sıram 400 lerde. Muallaktayım yani. Neymiş beni öğretmenim diye almış falan tartıştık ağladım o da üzüldü maçı vardı bugün maça gitti zorla gönderdim sakinleşeyim diye kızlar başka şehre geldim burda kimsem yokadam akıllı ondan başka ben ne yapayım tekrar sınava hazırlanmaya başladım aile huzurum çok saçma ama cidden huzurum atanmama bağlı
Tospmam yeni gördüm yaa, sakın sıkma canını daha var batina...ama biz bu sabırsızlikla ne yapacağız bakalim... Azcik Sabretmeye çalış tatlim...:)
çalışma sırlarını alayım kuşum...Canim yha ben 86yla tercih yapamadim 2009da esin anlayisli olmasi laxim sana bu durumda atanirsin bence kac kisi alcaklar bransindan
bende diyorum niye hamile kalamıyorum diye... bizim herifin sperminde iltihap varmış yahuüstüne bende kayganlaştırıcı kullanınca o kadar spermden biri bile ulaşamamış... Allah müstehakımızı versin yarın bi ürologa götüreyim şu adamı
aaamiiin kuzumGecmis olsun mogami hadi insallah bebis haberi yakindir
çalışma sırlarını alayım kuşum...
Felsefe grubu öğretmenliği mezunuyum gazi. Geçen seneki kadar alım olursa giderim inş. Ama daha kontenjanlar açıklanmadan bana yeniden hazırlan dedi bemde zaten unutmamak için başladım. Ama gerçekten her yaptığım falan batmaya başlayınca dayanamadım konuştum. Öğretmenliğw takmış durumda özel rehabilitasyonlara başvurdum beyefendi istemedi başka bir memurluğa da karşı. Bilmiyorum günde 13saat çalıştım kendinden verdim daha ne yapayım. En çok kendim için istiyorum atanmayı ama bu tavırları beni çok üzüyo. Bilmiyorum ne yapacağımı. İş arkadaşlarının hanımları ya hakim ya üst düzey memur onun da etkisi olabilir yine de bu tavırlarını haklı çıkarmazne desem şimdi bu kocaya... çıkarları için mi evlenmiş seninle yani... bende atanamadım bi yere, bende evdeyim ama eşimden allah razı olsun hep motive ediyor... Senin eşinin de yapması gerekn bu üstelik atanma ihtimalin var sıralaman iyi gerçi bölüme de bağlı... asıl sorun atanıp atanmaman değil kuzum asıl sorun eşinin tavrı ve düşünceleri... Yazık diyorum... Al karşına konuş... Ne demek seninle atanacağın için evlenmiş yaa... bu laf hangi sevgiye sığar...KONUŞ... Başka şeylerde demek isterdim ama bana düşmez... Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?