- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Daha belli olmadı cnmCanim yha ben 86yla tercih yapamadim 2009da esin anlayisli olmasi laxim sana bu durumda atanirsin bence kac kisi alcaklar bransindan
hmmm anladım canım... emeğinin karşılığını almana sevindim...darısı başımaKusum ben gece gunduz calistim da 92yle atandim simdi puanlar dustu alimlar artti cok deneme cozdum atandiktan sonra cozemediim bi kac tane kalmisti oyle butunlesmisimki kpss ile donem arasinda eve gidince onlari cozdum
Ozel olmassa bransin ne en azindan fikir verebilirimDaha belli olmadı cnm
İnsallahhhhh bebis gelmeden atanirsinhmmm anladım canım... emeğinin karşılığını almana sevindim...darısı başıma
bana sorarsan eşin ne derse desin diğer memurlukları da düşün... ona neymiş canım senin iş seçiminden... Sen maaş almaya başlayınca o da unutur bu tepkilerini emin ol... Bu arada benim eşimde felsefe mezunu seni iyi anlıyorm... inşallah kendin için atanırsın... atan ki çenesi kapansın seninkininFelsefe grubu öğretmenliği mezunuyum gazi. Geçen seneki kadar alım olursa giderim inş. Ama daha kontenjanlar açıklanmadan bana yeniden hazırlan dedi bemde zaten unutmamak için başladım. Ama gerçekten her yaptığım falan batmaya başlayınca dayanamadım konuştum. Öğretmenliğw takmış durumda özel rehabilitasyonlara başvurdum beyefendi istemedi başka bir memurluğa da karşı. Bilmiyorum günde 13saat çalıştım kendinden verdim daha ne yapayım. En çok kendim için istiyorum atanmayı ama bu tavırları beni çok üzüyo. Bilmiyorum ne yapacağımı. İş arkadaşlarının hanımları ya hakim ya üst düzey memur onun da etkisi olabilir yine de bu tavırlarını haklı çıkarmaz
Felsefe grubu öğretmenliği gaziOzel olmassa bransin ne en azindan fikir verebilirim
Böyle adamı hemen koyacaksın kapıya cnm.maddiyat ve çıkarlar üzerine kurulan her evlilik bitmeye mahkumdur.bugun sen yapmazsan bunu yarın o seni koyacak kapının önüne.böyle adamdan cocuk yapılmaz sakın hataya düşme.onun sana karsı içinde sevgi beslediğinide düşünmüyorum acıkcası.seven insan böyle seyleri soylemez düşünmez.dile getirmiş olmasıda ayrı bir patavatsızlık.ilkokul mezunu biriyle evlenmiş olsaydın emin ol daha mutlu olurdun.böyleleri 4 yıl okuyup biryere atanırlar calısıncada evleneceklerı kişininde kendi seviyelerinden olmasını istedıklerı için cok secıcı olurlar.asıl seçmeleri gereken konunun insanlık, anlayış ve vicdan olması gerektiği gerçeğinden habersizler.hayat şartlarımı yoksa kişilierin egolarımı bilemem neyin bu hale getirdiğini bildiğim tek şey bu adamdan sana yada birbaşkasına koca olmaz.kusuruma bakma fazla sert konuştum lakin böylelerini gördüğüm zaman sinirlerime hakim olamıyorum.ben önlisans okuyorum mesela eşim orta mezunu, liseyi bile birirmemiş.zengin değil mükemmel bir işide yok lakin bunlar hersey degıl.bunlara sahip olmakta insanı insan yapmaya yetmiyor.insani duygularımızı yıtırdıgımızde insanlığımıza yitirmiş oluyoruz.Kızlar çok kötüyümeşim kpss puanları açıklandığından beri bendwn uzaklaşıyo. Bişey soruyorum yüzüme bakmıyo fikirlerimi dikkate almıyo. Hem sınava hazırlandım hem evimi aksatmadım 82 aldım ama branş sıram 400 lerde. Muallaktayım yani. Neymiş beni öğretmenim diye almış falan tartıştık ağladım o da üzüldü maçı vardı bugün maça gitti zorla gönderdim sakinleşeyim diye kızlar başka şehre geldim burda kimsem yokadam akıllı ondan başka ben ne yapayım tekrar sınava hazırlanmaya başladım aile huzurum çok saçma ama cidden huzurum atanmama bağlı
inşallah canım şu formasyonu alayım da gerisi kolay... aslında bu yıl bi 5-6 puan daha fazla alsaydım atanma ihtimalim vardı ama çok basit hatalar yaptım kısmet diyorum...İnsallahhhhh bebis gelmeden atanirsin
Zaten katipliğe başvuracağım ne olursa olsun. Eş durumundan dolayı özel sektörü istememesini anlıyorum ama memurluğa da karşı adam. Çok değişti temmzbana sorarsan eşin ne derse desin diğer memurlukları da düşün... ona neymiş canım senin iş seçiminden... Sen maaş almaya başlayınca o da unutur bu tepkilerini emin ol... Bu arada benim eşimde felsefe mezunu seni iyi anlıyorm... inşallah kendin için atanırsın... atan ki çenesi kapansın seninkinin
Zaten katipliğe başvuracağım ne olursa olsun. Eş durumundan dolayı özel sektörü istememesini anlıyorum ama memurluğa da karşı adam. Çok değişti temmzdan beribana sorarsan eşin ne derse desin diğer memurlukları da düşün... ona neymiş canım senin iş seçiminden... Sen maaş almaya başlayınca o da unutur bu tepkilerini emin ol... Bu arada benim eşimde felsefe mezunu seni iyi anlıyorm... inşallah kendin için atanırsın... atan ki çenesi kapansın seninkinin
Evet canim rahim durusuna gore yuzustu yada sirtustu onerilir valla ben 1 saate yakin sirtustu yarim saatte yuzustu yatardim hangisiise yaradi bilmiyorumcanım çok güzel :) bende hamile kaldığım ay herkesi dinliyordum bu topicte biri adet bittikten sonra ilişkiye girip yüzüstü yatın demişti ve bende yapmıştım yani ben hem yatak hijyeni açısından o an öyle yapmıştım sonrada aklıma gelmişti :) olacağı varsa oluyor tabi ama doktor öyle dediyse vardır bi bildiği demek rahim duruşumuza göre mi diyor artık bilemiyorum :)
Şimdi geldiğinde diyecek yanlış anladın falan ama bakalım. Çok kırıldım bilmiyorum inş atanırım da yerin dibine girer utanır. Çok seviyorum onu ama böyle yapıncaBöyle adamı hemen koyacaksın kapıya cnm.maddiyat ve çıkarlar üzerine kurulan her evlilik bitmeye mahkumdur.bugun sen yapmazsan bunu yarın o seni koyacak kapının önüne.böyle adamdan cocuk yapılmaz sakın hataya düşme.onun sana karsı içinde sevgi beslediğinide düşünmüyorum acıkcası.seven insan böyle seyleri soylemez düşünmez.dile getirmiş olmasıda ayrı bir patavatsızlık.ilkokul mezunu biriyle evlenmiş olsaydın emin ol daha mutlu olurdun.böyleleri 4 yıl okuyup biryere atanırlar calısıncada evleneceklerı kişininde kendi seviyelerinden olmasını istedıklerı için cok secıcı olurlar.asıl seçmeleri gereken konunun insanlık, anlayış ve vicdan olması gerektiği gerçeğinden habersizler.hayat şartlarımı yoksa kişilierin egolarımı bilemem neyin bu hale getirdiğini bildiğim tek şey bu adamdan sana yada birbaşkasına koca olmaz.kusuruma bakma fazla sert konuştum lakin böylelerini gördüğüm zaman sinirlerime hakim olamıyorum.ben önlisans okuyorum mesela eşim orta mezunu, liseyi bile birirmemiş.zengin değil mükemmel bir işide yok lakin bunlar hersey degıl.bunlara sahip olmakta insanı insan yapmaya yetmiyor.insani duygularımızı yıtırdıgımızde insanlığımıza yitirmiş oluyoruz.
Atanırsam evliliğim kurtulur kocam bana baglanır sanma.bence bu evlilik bitmiş başlamadan.kendini kandırma boşa
bende diyorum niye hamile kalamıyorum diye... bizim herifin sperminde iltihap varmış yahuüstüne bende kayganlaştırıcı kullanınca o kadar spermden biri bile ulaşamamış... Allah müstehakımızı versin yarın bi ürologa götüreyim şu adamı
CANIM inan inanamıyorum böyle şeyleri duyunca.. nasıl yani seni potansiyel para makinası olarak mı görmüş çok üzücü.. evlilik tabi inişler çıkışlar elbette olur ama bu kadar da bariz söylenmez bazı şeyler.. allah sabır versin sana ne dyim branşın ne peki meslektaşız üzüldüm cidden sennn adınaKızlar çok kötüyümeşim kpss puanları açıklandığından beri bendwn uzaklaşıyo. Bişey soruyorum yüzüme bakmıyo fikirlerimi dikkate almıyo. Hem sınava hazırlandım hem evimi aksatmadım 82 aldım ama branş sıram 400 lerde. Muallaktayım yani. Neymiş beni öğretmenim diye almış falan tartıştık ağladım o da üzüldü maçı vardı bugün maça gitti zorla gönderdim sakinleşeyim diye kızlar başka şehre geldim burda kimsem yokadam akıllı ondan başka ben ne yapayım tekrar sınava hazırlanmaya başladım aile huzurum çok saçma ama cidden huzurum atanmama bağlı
Çıkarlar içinde bir evlilikte senin sevginin hiç kıymeti yoktur kimseninde umrunda olmaz.iyi düşün derim hakkında hayırlısı olsunŞimdi geldiğinde diyecek yanlış anladın falan ama bakalım. Çok kırıldım bilmiyorum inş atanırım da yerin dibine girer utanır. Çok seviyorum onu ama böyle yapınca
Hay Allah ya daha neler öğrenicez! Geçmiş olsun canım. Allah büyük dert vermesin, iltihap kolay.
İnş hayırlısı bakalımÇıkarlar içinde bir evlilikte senin sevginin hiç kıymeti yoktur kimseninde umrunda olmaz.iyi düşün derim hakkında hayırlısı olsun
Felsefe grubu öğretmenliği. Okuduğuma çok pişmanım hem de 5yılCANIM inan inanamıyorum böyle şeyleri duyunca.. nasıl yani seni potansiyel para makinası olarak mı görmüş çok üzücü.. evlilik tabi inişler çıkışlar elbette olur ama bu kadar da bariz söylenmez bazı şeyler.. allah sabır versin sana ne dyim branşın ne peki meslektaşız üzüldüm cidden sennn adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?