biraz sert çıktık aama sevmiyoruz kadın olarak ezilmeyi hele de senin gibi 5 yıl okumuş bir öğretmen in bu mualemeyle karşılaştığını okuyunca.. hallolur inşallah canm sıkma canınıÇok teşekkür edwrim kızlar biraz rahatladım sizle paylaşınca.
Kızlar çok kötüyümeşim kpss puanları açıklandığından beri bendwn uzaklaşıyo. Bişey soruyorum yüzüme bakmıyo fikirlerimi dikkate almıyo. Hem sınava hazırlandım hem evimi aksatmadım 82 aldım ama branş sıram 400 lerde. Muallaktayım yani. Neymiş beni öğretmenim diye almış falan tartıştık ağladım o da üzüldü maçı vardı bugün maça gitti zorla gönderdim sakinleşeyim diye kızlar başka şehre geldim burda kimsem yokadam akıllı ondan başka ben ne yapayım tekrar sınava hazırlanmaya başladım aile huzurum çok saçma ama cidden huzurum atanmama bağlı
bizde senii tospaaam benim... kız hiç burç muhabbeti dönmediydi burda demek yengeçsin .. bende ikizlerim tam anlamıyla hemdeKızlar siz ne tatlısınız yaaa, çok seviyorum siziİçimden geldi, söylemek istedim. Yardımseverliğiniz, sohbetiniz, yaklaşımınız o kadar doğal ki. Kimse kimseyi yargılamıyo, herkes saygılı diğerine. Kimbilir belki gerçek hayatta dış görünüşlerimiz, siyasi düşüncelerimiz, her şeyimiz çok farklıdır ama burda o dünyanın egolarına yer yok. Herkes herkesi rumuzuyla tanıyıp kabul ediyo. Çok seviyorum sizi Yengeç kadını olmak böyle bi şey işte, bilen bilir...
bizde senii tospaaam benim... kız hiç burç muhabbeti dönmediydi burda demek yengeçsin .. bende ikizlerim tam anlamıyla hemde
Bende akrep ama yükselenim balık. Galiba balık daha baskınbizde senii tospaaam benim... kız hiç burç muhabbeti dönmediydi burda demek yengeçsin .. bende ikizlerim tam anlamıyla hemde
olmadı valla... tabi ben unuttuysam bilememAaa bu kadar kadın bir araya gelir de nasıl burç muhabbeti olmaz bugüne kadar :) Sağol canım benim. İkizler neşelidir ya severim ben.
duygusalsın o zaman...Bende akrep ama yükselenim balık. Galiba balık daha baskın
olmadı valla... tabi ben unuttuysam bilememaahh burda asıl dert bebiş olunca ... senden güzel haberler bekliyorum
Çoğu zamanduygusalsın o zaman...
heyecanla bekliyoruzEvet bebiş, sidik, yumoş günü, akıntı, kadın hastalıkları vs konuşmaktan sıra gelmemiş olabilir.
İnşallah canım, ilk burda söylerim zaten hamile kalırsam
anı anını tutmayan, çok konuşkan ve fazla neşeli.... seviyorum ya ben burcumu... lakin yükselenim akrep... olsun ben tam bi ikizlerim... senin burç sıkıntı ama yükselen çoook güzelÇoğu zamanikizler de çok hoş olur severim ikizleri.
ayy cnm benim esim de ikizler kiz cok konusur sagolsun sende oylemisinbizde senii tospaaam benim... kız hiç burç muhabbeti dönmediydi burda demek yengeçsin .. bende ikizlerim tam anlamıyla hemde
valla konuşurum kız ama korkulacak kadar değilayy cnm benim esim de ikizler kiz cok konusur sagolsun sende oylemisinaz konusaydi iyiydi ama seviyom tabi kocami
hiii cnm cok guldum bu ilk cumleneEvet bebiş, sidik, yumoş günü, akıntı, kadın hastalıkları vs konuşmaktan sıra gelmemiş olabilir
İnşallah canım, ilk burda söylerim zaten hamile kalırsam
tatlim sen konus zaten kadin dedigin konusur da iste erkekte biliyosunvalla konuşurum kız ama korkulacak kadar değil
bende akrebim cnm cok duygusalimm bilmiyorum yukselenim nedirBende akrep ama yükselenim balık. Galiba balık daha baskın
ila
hiii cnm cok guldum bu ilk cumlene
ayyy canim benim cok sevindim Allah senden razi olsun dualarimiz kabul olur ins kayinbabbam rahatsizdi pek giremedim o yuzden birkac gundur coook tesekkur ederim yarin duami tekrar edip bitiriyorum insallah@melegim66 canim nerelerdesin goremedim seni ben 20 tane bugun okudum canim rabbimkabul etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?