2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Öğretmensin diye mi almış? Bak şimdi lafa bak, kusura bakma canım seni teskin etmem lazım belki ama kızıyorum böyle şeylere. Geldiği zaman al karşına ağlamadan konuş kendisiyle bence. Yaptığı gafı düzeltmesini dilerim en kısa zamanda.

Kızlar siz ne tatlısınız yaaa, çok seviyorum sizi İçimden geldi, söylemek istedim. Yardımseverliğiniz, sohbetiniz, yaklaşımınız o kadar doğal ki. Kimse kimseyi yargılamıyo, herkes saygılı diğerine. Kimbilir belki gerçek hayatta dış görünüşlerimiz, siyasi düşüncelerimiz, her şeyimiz çok farklıdır ama burda o dünyanın egolarına yer yok. Herkes herkesi rumuzuyla tanıyıp kabul ediyo. Çok seviyorum sizi Yengeç kadını olmak böyle bi şey işte, bilen bilir...

bizde senii tospaaam benim... kız hiç burç muhabbeti dönmediydi burda demek yengeçsin .. bende ikizlerim tam anlamıyla hemde

bizde senii tospaaam benim... kız hiç burç muhabbeti dönmediydi burda demek yengeçsin .. bende ikizlerim tam anlamıyla hemde

Aaa bu kadar kadın bir araya gelir de nasıl burç muhabbeti olmaz bugüne kadar :) Sağol canım benim. İkizler neşelidir ya severim ben.

Aaa bu kadar kadın bir araya gelir de nasıl burç muhabbeti olmaz bugüne kadar :) Sağol canım benim. İkizler neşelidir ya severim ben.
olmadı valla... tabi ben unuttuysam bilemem aahh burda asıl dert bebiş olunca ... senden güzel haberler bekliyorum

olmadı valla... tabi ben unuttuysam bilemem aahh burda asıl dert bebiş olunca ... senden güzel haberler bekliyorum

Evet bebiş, sidik, yumoş günü, akıntı, kadın hastalıkları vs konuşmaktan sıra gelmemiş olabilir
İnşallah canım, ilk burda söylerim zaten hamile kalırsam

Çoğu zaman ikizler de çok hoş olur severim ikizleri.
anı anını tutmayan, çok konuşkan ve fazla neşeli.... seviyorum ya ben burcumu... lakin yükselenim akrep... olsun ben tam bi ikizlerim... senin burç sıkıntı ama yükselen çoook güzel

ayy cnm benim esim de ikizler kiz cok konusur sagolsun sende oylemisin az konusaydi iyiydi ama seviyom tabi kocami

@melegim66 canim nerelerdesin goremedim seni ben 20 tane bugun okudum canim rabbimkabul etsin insallah
ayyy canim benim cok sevindim Allah senden razi olsun dualarimiz kabul olur ins kayinbabbam rahatsizdi pek giremedim o yuzden birkac gundur coook tesekkur ederim yarin duami tekrar edip bitiriyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…