2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

iyi akşamlar kızlar valla hep okuyorum da pek yazamıyorum bu sıralar hep biyerlerdeyim.. napıyosunuz bakalım benim de adet bitemedi gitti ama artık göğüs acım yok adetmişim artık anladım nihayet

kizlar ya biraz oncee ustumu degistirirken elim gogsume degdi uclari acidi bu ilk defa oluyo bende belirti yok diye diye vucudum acik belirti verip oynayayimda sevinsin garibim mi diyo bana

benim yumurtlamamın üstünden 3 gün geçti ya benimde sol göğsüm acayip ağrıyoo yoksa kalp krizi mi geçiyorum töbe töbe

Adetten sonra çalışmalara başlican demi afroditim
iyi akşamlar kızlar valla hep okuyorum da pek yazamıyorum bu sıralar hep biyerlerdeyim.. napıyosunuz bakalım benim de adet bitemedi gitti ama artık göğüs acım yok adetmişim artık anladım nihayet

erkene gelırse rahım kendını hazırlıyo derler canım. öledir inşallah ama bı dıger ıhtımalde mutlu haber olabılır tabı benımde adet belırtılerım adetımden 1 hafta once basladı oldum olucam dıye bekledım ama adet gunume yaklastıkca agrım sızım azaldı sonrada sukur mutlu haberi aldım. ama yıne olmadı adet olcam dıe hazır beklıyodum yani

Rahis canm hamilelik nas

l gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…