kizlar ya biraz oncee ustumu degistirirken elim gogsume degdi uclari acidi bu ilk defa oluyo bende belirti yok diye diye vucudum acik belirti verip oynayayimda sevinsin garibim mi diyo bana
kizlar ya biraz oncee ustumu degistirirken elim gogsume degdi uclari acidi bu ilk defa oluyo bende belirti yok diye diye vucudum acik belirti verip oynayayimda sevinsin garibim mi diyo bana
iyi akşamlar kızlar valla hep okuyorum da pek yazamıyorum bu sıralar hep biyerlerdeyim.. napıyosunuz bakalım benim de adet bitemedi gitti ama artık göğüs acım yok adetmişim artık anladım nihayet
Sabaha gözümü kırmızılarla açıcam, ayaklarımı tepeye diksem geri gider mi geldiği gibi acep
Gece gece hiç Gülecegim yoktu ya bende kırmızılı Uyanırm galiba dur bende dikm ayaklarıSabaha gözümü kırmızılarla açıcam, ayaklarımı tepeye diksem geri gider mi geldiği gibi acep
Bende teraziyimben de teraziyim gösterişi lüksü severim süs püs göbek adımaynı zamanda çok dengeliyimdir ilişkilerde dengeyim diyebilirim amma övdüm kendimi gece gece :)
erkene gelırse rahım kendını hazırlıyo derler canım. öledir inşallah5 gün görünüyo telefona göre ama dünden beri oldum olucam, 1 hafta erkene kaydı sanırım adetim. Normalde adetten 2 gün önce bu belirtiler olurdu. Karnım 3 aylık hamiş gibi, gazım var, hatta büyük abdest de sıklaşır bende adetten 1 gün önce, o da oldu. Göğüsler şiş, bel ağrıyo. Ama neden erkene geldi reglim anlamadım. Dün 21. günümdü. 26-27 gün ortalama döngüm.
erkene gelırse rahım kendını hazırlıyo derler canım. öledir inşallahama bı dıger ıhtımalde mutlu haber olabılır tabı benımde adet belırtılerım adetımden 1 hafta once basladı oldum olucam dıye bekledım ama adet gunume yaklastıkca agrım sızım azaldı sonrada sukur mutlu haberi aldım. ama yıne olmadı adet olcam dıe hazır beklıyodum yani
Ekim ayı tohum ekme ayı belki ekim ayında liste dolar hamişlerleHiç sorma gecen at baya iyisi liste bu ay pek bişi çıkmaz gibi görünüyo canm
Ekim ayı tohum ekme ayı belki ekim ayında liste dolar hamişlerle
23 eylülİnşallah bakalım sinin bat ne zaman
ıyı sukur canım bı sorun yok bakalım persembe gunu kontrole gıdıcem bakalım doktor ne dıcek. bende bı sıkıntı yok Allah a şükür yaRahis canm hamilelik nas
l gidiyor
23 eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?