2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Maşallah inşallah böyle devam eder kendine çok dikkat et yorma fazla hayırlısyla bebißini kucağina al darısı başımıza dua et bize canm
ıyı sukur canım bı sorun yok bakalım persembe gunu kontrole gıdıcem bakalım doktor ne dıcek. bende bı sıkıntı yok Allah a şükür ya

Ben de aynı durumdayım şu an canım. Tuvalete her gidişimde bekliyorum. İnşallah benimki de seninki gibi bebiştendir. Allah tamamına erdirsin senin bebişini de

tatlim benim esimde tahlil verdiginde ole yaziyordu ama biz sonucu urologa gosterdik bir sorun yok dedi sonra ben iki kadin dogum dr gosterdim onlarda bir sorun yok dediler banada sorun yok dediler ama huzlandrmak icin klomen verdi olmadi

Bide 9yle yapım diyim diyorsun ne inşallah bu ay tutar canm i zaman ummadğn anda gelir bebişin inşallah
(QUOTE="hyb77, post: 36843243, member: 619874"]Neye çok heves edersem olmuyo tam vazgeçiyorum unutuyorum oluveriyo bende niye bilmem[/QUOTE]

Dış gebelik şüpesi duyan varsa doktoru ihmal etmesin çünkü sonucu çok agır oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…