- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Senin nezaman
İnşallah ama pek umudum yok karamsarlıgım tuttu bugünler.Daha var inşallah güzel haberler alırız senden
ıyı sukur canım bı sorun yok bakalım persembe gunu kontrole gıdıcem bakalım doktor ne dıcek. bende bı sıkıntı yok Allah a şükür ya
Dış gebelik oldugnumu düşünüyosunkızlar dış gebelikte test pozitif çıkar mı ?
erkene gelırse rahım kendını hazırlıyo derler canım. öledir inşallahama bı dıger ıhtımalde mutlu haber olabılır tabı benımde adet belırtılerım adetımden 1 hafta once basladı oldum olucam dıye bekledım ama adet gunume yaklastıkca agrım sızım azaldı sonrada sukur mutlu haberi aldım. ama yıne olmadı adet olcam dıe hazır beklıyodum yani
Gece gece hiç Gülecegim yoktu ya bende kırmızılı Uyanırm galiba dur bende dikm ayakları
İnşallah ama pek umudum yok karamsarlıgım tuttu bugünler.
tatlim benim esimde tahlil verdiginde ole yaziyordu ama biz sonucu urologa gosterdik bir sorun yok dedi sonra ben iki kadin dogum dr gosterdim onlarda bir sorun yok dediler banada sorun yok dediler ama huzlandrmak icin klomen verdi olmadisayı ve hareketlilikte pek sorun yok tabi bu benim yorumum ama lökosit 8-10 yazıyordu ama köyden geldikten sonra doktora gitmeyi unuttuk bende bi doktora yazmıştım tahlil sonucunu onu hatırladım akşam.. baktım adam cevap vermiş iltihap var demiş... bizde yarın paşa paşa doktora gideceğiz
İyi fikir görmek istemiyoruz artık kırmızıları
kızlar dış gebelikte test pozitif çıkar mı ?
Neye çok heves edersem olmuyo tam vazgeçiyorum unutuyorum oluveriyo bende niye bilmemKız ne karamsarlığı benimde 4deneme her ay dahada gayret ediyorum umutlanıyorum
Zamani bebişleri işte pek bi nazlılar
Bi gelsinler de alırız onların nazlarını da gazlarını daEşek sıpaları daha doğmadan anneler bu kadar üsülür müüü
Kızlarrrr kan testinin adet öncesi ve adet sonrası sonuç veren çeşitleri var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?