2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tipik bir balık kadınıyım :) yükselenim aslan.hem duygusalım hemde gururlu.lider yapıda sulugöz bir balık kendi gözyaşında boğulur hesabı sezgilerim balıktan mantığı aslandan almış mükemmel bir yaratılış Hahahaha megalomanlık biraz aslandan geliyor galiba Ama balık olarakta tam tersi bir karakter olabiliyorum.biz balıklar biraz eserekliyizdir.son burç butun burcların özelliklerinden azda olsa biraz alırlar.bayanlardan en iyi anlaştığım yay kadını erkeklerdende yengeç. Aranızda yay varmı yay ?

Yok canım1 tane var beta HCG testidir farklı çeşidivyoktur
Yaaa dün hastaneye gittim beta hcg için kanı aldıktan sonra bu test en az adetin 1 gün sonrası için sonuç verir dedi görevli..Bende şaşırdım ilk defa yaptırdım bu testi çünkü ilk defa gebelikten şüpheliyim bu ay :)

Yok canım adetten önce yapanlarda var bu testi ama kesin sonuç için adetten sonra yapılması daha iyi

Yok saçmalamış o görevli, adetten önce bile çıkıyo gebelik varsa. Döllenmeden 12 gün sonrasından itibaren çıkıyo.

Canm gündüzleri nete giremiyom görüşemiyoz bayadr naslsn canm rahim filmi çektirdinmi

Kıslar aramızda para toplayıp bi kadın doğum kliniği açsak hepimiz doktor kadar iş yaparız yalnız Aç kalmayız yani
ahahhahahah gece gece çok güldüm Yahu benim 3. gebeliğim olacak bu ama 10 yıl aradan sonra hala acemiyim ne çok şey değişmiş

Gelinimiz evlenirken hemşire ablasından kendisine 3 aylık korunma iynesi yapmasını istemiş.Dügünden 3 hafta sonra balayından dönerken memlekete ugradılar akşam sancı başladı.kanama olunca adet oldum diyodu sancı arttı biz doktora götürmeye ikna edemedik o halde evlerine gittiler ve benide götürdüler yolda parça parça şeyler düşmeye başladı ben bu adet degil dedim ablasını aradık sorduk normal adet oluyosun dedi.Eve gittigimizde sancısı dahada arttı ve kusarak bayıldı.hemen kucaklayıp hastaneye götürdük doktor muayenede kasıgına dokunur dokunmaz aksilik oldugnu anladı tahlil ultrason derken dış gebelik ve tüpü patlatmış içkanama geçiriyo.hemen ameliyat olmazsa ölcek dedi o şekilde patlayan tüp alındı.olaydan 6 ay sonra hamile kaldı ve şimdi 3 yaşında oglu var o yüzden her kanamayı adet sanmayın allah kimsenin başına vermesin çok kötü olmuştum ozamanlar kızcagız için

Allah korumuşşş..neyse ki bebişi var şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…