2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bayılmasa hala doktora gidecegi yoktu
Tek tüple bebegimin olma şansı yarıya düşmüş çok üzülüyorum ya olmazsa diyodu.dönüş yolunda yanımda oturan kadında ben tek tüple 3 tane çocuk dogurdum diyince hemen aradım müjdeledim çok sevindi.hamile oluncada ilk beni aradı söyledi beni en iyi sen anlarsın dedi çoook sevindim şimdi sarı kıvırcık saçlı bir oglu var allahım uzun ömürler vetsin.

Allah esirgesin :)

Senin kaç gün var adetine? Belirtilerin neler canım ?

Benim belirtiler dünden beri var (pazartesi) canım. Adetime de dün itibariyle 6 gün vardı. Adet olmuşum gibi karnım ağrıyo ama kanama yok. Belim kopuyodu sabah kalktığımda. Göğüsler malum hassas. Ara ara kasıklarımda batma ve sık idrara çıkıp miktar olarak az idrar yapma var. Bakalım ya adetim erkene geldi ve yarın olucam ya da hamileyim. Bilemedim.

Bende de benzer belirtiler var özellikle dün çok şiddetli bel ve bacak ağrım vardı bugün biraz daha iyiyim..Ağzımın içinde çok garip bir tat var metal gibi daha önceki hamileliklerimde de ağzımın tadı yoktu ilk zamanlar..Sanırım çok istediğimiz için belirtileri benzetiyoruz ama umarım isteyen herkese nasip olur :) :)

Aa bak ama o metal tat çoğu kişide çok belirleyici. Bence olabilirsin sen hamile.

Canm gündüzleri nete giremiyom görüşemiyoz bayadr naslsn canm rahim filmi çektirdinmi
yok cnm çektiremedim para yoktu açıkcası.annem ben veririm sen cektir dedi ama istemedim.31 mayısta evlendik biz eşim dahaacelemiz yok bı tarz islemler için die düşünüyor sanırım çok üstüne düşmüyor.bende simdilik vazgectım tedavi işlerinden doktora gitmekten.o umursamazsa ben hiç umursamam valla.yumurta günü öncesi 1 kez calısma oldu daha sonrasında hep yattı uyudu zamanı oldugunu bildigi halde.biraz vurdunduymaz benimkisi.sperm testi yaptıralım dedim kaçkez hala yaptıracak.kendiliğinden kolay olur sanıyor galiba.6 ayı 1 seneyi gecince etekleri tutuşmaya başlar eminim.ozamanda ben umursamıcam.bebek konusunda olacagına dair umudum yok canım benim.gecen gün yegeninin akülü arabasını ablamın ogluna götürürüz kullanmıyorlarsa dedim, olmaz bizim cocugumuz kullanır dedı, bizim cocugumuz olmaz dedım nie dıyor.calısmadan cocuk olmaz dedim bozuldu.yumurta zamanı bildigin halde uyudun dedım.ben sana bunun lafını etmedim kızmadım da nie uyudun hep kaçtı yumurta da demedim simdi lafı acılınca diyorum bozulma dedim.adam yumurta oncesi ve sonrası gün aşırı istiyor yumurta zamanı sankı kasıtlı yapıyor uyuyor.acaba stresmı yapıyor bilmiyorum.ovulasyon testım bitti almıcamda zaten.3 ay yaptıgım testlerde hep 14 yada 15 gün pozitifi gördüm.denk gelirde tutarsa kendiliğinden amenna.gerci ben hiç sanmıyorum tutacagını da nasıp artık.sende durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…