çok sağol canımmm
Senin kaç gün var adetine? Belirtilerin neler canım ?Ahahah aynenHadi ben 8 aylığım da herkes mi erken doğdu bu topicte yahu Çatlıyoruz meraktan her ay.
6 gün kaldı aslında ben adet tarihimi bekliyordum pek yormam kafamı ama günlerdir süren bel ve bacak ağrısı yüzünden kardeşim ısrar etti yaptırdım testi ama sonuç 0,2931se hamişsen bile çıkmaz bence canm
Ahahah aynenHadi ben 8 aylığım da herkes mi erken doğdu bu topicte yahu Çatlıyoruz meraktan her ay.
Tek tüple bebegimin olma şansı yarıya düşmüş çok üzülüyorum ya olmazsa diyodu.dönüş yolunda yanımda oturan kadında ben tek tüple 3 tane çocuk dogurdum diyince hemen aradım müjdeledim çok sevindi.hamile oluncada ilk beni aradı söyledi beni en iyi sen anlarsın dedi çoook sevindim şimdi sarı kıvırcık saçlı bir oglu var allahım uzun ömürler vetsin.bayılmasa hala doktora gidecegi yoktu
6 gün kaldı aslında ben adet tarihimi bekliyordum pek yormam kafamı ama günlerdir süren bel ve bacak ağrısı yüzünden kardeşim ısrar etti yaptırdım testi ama sonuç 0,29
Allah esirgesin :)Tek tüple bebegimin olma şansı yarıya düşmüş çok üzülüyorum ya olmazsa diyodu.dönüş yolunda yanımda oturan kadında ben tek tüple 3 tane çocuk dogurdum diyince hemen aradım müjdeledim çok sevindi.hamile oluncada ilk beni aradı söyledi beni en iyi sen anlarsın dedi çoook sevindim şimdi sarı kıvırcık saçlı bir oglu var allahım uzun ömürler vetsin.
Senin kaç gün var adetine? Belirtilerin neler canım ?
Bende de benzer belirtiler var özellikle dün çok şiddetli bel ve bacak ağrım vardı bugün biraz daha iyiyim..Ağzımın içinde çok garip bir tat var metal gibi daha önceki hamileliklerimde de ağzımın tadı yoktu ilk zamanlar..Sanırım çok istediğimiz için belirtileri benzetiyoruz ama umarım isteyen herkese nasip olur :) :)Benim belirtiler dünden beri var (pazartesi) canım. Adetime de dün itibariyle 6 gün vardı. Adet olmuşum gibi karnım ağrıyo ama kanama yok. Belim kopuyodu sabah kalktığımda. Göğüsler malum hassas. Ara ara kasıklarımda batma ve sık idrara çıkıp miktar olarak az idrar yapma var. Bakalım ya adetim erkene geldi ve yarın olucam ya da hamileyim. Bilemedim.
Diğer 2 hamileliğimde adetten önce hissetmişti hamile olduğumu şimdi de öyle hissediyorum hayırlısı olsun hepimiz için :)Yani negatif ama hamile olabilursin yinede batı bekle canm hayırlısı
8 aylıkmsn sabırsz şey vallah her kez sabırsızlıkla bebek bekliyor istiyor yani benim bat 19 da çıkmayacağını bile bile bugün test yapasım geldi
Bende de benzer belirtiler var özellikle dün çok şiddetli bel ve bacak ağrım vardı bugün biraz daha iyiyim..Ağzımın içinde çok garip bir tat var metal gibi daha önceki hamileliklerimde de ağzımın tadı yoktu ilk zamanlar..Sanırım çok istediğimiz için belirtileri benzetiyoruz ama umarım isteyen herkese nasip olur :) :)
Evet canım 8 aylığım, ben yaptım bile bugün test. Hem de early ile ve negatifti. Ama ilk idrarla değil taa akşam üzeri yaptım.
Sanırım aynı tarihlerde öğrenicez hamiş olup olmadığımızı :)Anlıyorum insan dayanamıyo batı inşallah hamilesindir canm ya
Anlıyorum insan dayanamıyo batı inşallah hamilesindir canm ya
yok cnm çektiremedimCanm gündüzleri nete giremiyom görüşemiyoz bayadr naslsn canm rahim filmi çektirdinmi
Dünden beri böyle pazar gününü atlatırsam kırmızısız pazartesi sabahı test yapıcam :)Aa bak ama o metal tat çoğu kişide çok belirleyici. Bence olabilirsin sen hamile.
Ben tanımıyorum..Nilgün var olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?