2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benimkide hiç takmıyo zamanı geldiginde olur diyo.ben bir muayene olalım sıkıntımız varsa tedavi oluruz diyorum.hastalıgı olan doktora gider diyo.neden bukadar sıkıntı yapıyosun bukadar üstüne düşersen olmaz kendi haline bırak diyo 1 buçuk aydır düzenli beraberligimiz var zaten daha olur diyo bilmiyorum yaşımız geçti diye sıkıntı yapıyorum ben ama o anlamıyo

Canm ya vardır bir hayır bu işte sakın üzülme rahim filmi o kadar kolay değilmiş hayırlısı de belki de hiç gerek kalmadan hamile kalrsın inşallah eşinin durumu aynı benimki ilklerde hiç umursamazdı ya millet savaşta hamile kalıyo doğuruyo sen nelerle uğraşıyon derdi yumurtlama günü deyince ben bende sonradan umursamadım kaç ay oldu şimdi o benden çok uğtaşıyo doktora gidelim ov tasti yaptınmı nasıl çikti felan diyo eminim seninkide birkaç aya böyle olur sabtat canm

:) Bizim kızlardan, çok yeni hamile, 6 haftalık. Dün yazık dişi ağrımaya başladı, ilaç da içemedi malum. Bitkisel bi şeyler önerdim de acaba bugün diş hekimine gitti mi onu merak ettim.
Ne yazıkki hamilelikte çok büyük sıkıntı diş ağrısı bebek resmen vücudun kalsiyumunu emiyor Dişler de hassas ee tabi çürük falan da varsa mahvediyor anneyi

Ya dişimi ağrıyodu zavallaı kız bide hamile müdahalede edemez o ağryı çekecek öyle yazık ya

Sorma ya, işte bi tek biz vardık burda onunla, gece geçti saat. Öyle dedi, ben de netten en azından gece ağrıyı kesebileceği bi şeyler bulup link yolladım. Sonra noldu bilmiyorum. Bugün de hiç girmedi foruma. Ya da ben görmedim

Ne yazıkki hamilelikte çok büyük sıkıntı diş ağrısı bebek resmen vücudun kalsiyumunu emiyor Dişler de hassas ee tabi çürük falan da varsa mahvediyor anneyi

Evet aynen, benim dişler de felaket, hepsi kanal dolgu içinde. Hamile kalırsam kesin ayvayı yedirecek bana onlar. Doğumdan bile çok korkuyorum diş ağrısından. Çok çektim çünkü zamanında.

Ayy yazık kıyamam ya allah yardımcısı olsun bende bugün hiç görmedim

Evet aynen, benim dişler de felaket, hepsi kanal dolgu içinde. Hamile kalırsam kesin ayvayı yedirecek bana onlar. Doğumdan bile çok korkuyorum diş ağrısından. Çok çektim çünkü zamanında.
İnşallah iyidir..Bende çekmiştim o ağrıları hamileyken aynı durum bende de var şuan dolgu vs.. Önce hamile kalmayı becerelim de onun da çaresine bakılır elbet

Kızlar bişey sorcam bu ateş ölçme konusunda.yumurtlama döneminde ateşimi ölçtüm günlük dagişiklikler oluyodu.yumurtlamadan 3 gün sonra ölçtüm ateşim 37 yi geçmişti benim bu derece kafayı yemiş galiba yada ben beceriksizim.normalde ateş yumurtlamadan sonra düşmeye başlamazmı

Ben hiç anlamıyorum o ateş ölçme işinden canım, ne desem boş o yüzden.

Hayirlisi olsun cnm
inşallah canım şu formasyonu alayım da gerisi kolay... aslında bu yıl bi 5-6 puan daha fazla alsaydım atanma ihtimalim vardı ama çok basit hatalar yaptım kısmet diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…