Benimkide hiç takmıyo zamanı geldiginde olur diyo.ben bir muayene olalım sıkıntımız varsa tedavi oluruz diyorum.hastalıgı olan doktora gider diyo.neden bukadar sıkıntı yapıyosun bukadar üstüne düşersen olmaz kendi haline bırak diyo 1 buçuk aydır düzenli beraberligimiz var zaten daha olur diyo bilmiyorum yaşımız geçti diye sıkıntı yapıyorum ben ama o anlamıyoyok cnm çektiremedimpara yoktu açıkcası.annem ben veririm sen cektir dedi ama istemedim.31 mayısta evlendik biz eşim dahaacelemiz yok bı tarz islemler için die düşünüyor sanırım çok üstüne düşmüyor.bende simdilik vazgectım tedavi işlerinden doktora gitmekten.o umursamazsa ben hiç umursamam valla.yumurta günü öncesi 1 kez calısma oldu daha sonrasında hep yattı uyudu zamanı oldugunu bildigi halde.biraz vurdunduymaz benimkisi.sperm testi yaptıralım dedim kaçkez hala yaptıracak.kendiliğinden kolay olur sanıyor galiba.6 ayı 1 seneyi gecince etekleri tutuşmaya başlar eminim.ozamanda ben umursamıcam.bebek konusunda olacagına dair umudum yok canım benim.gecen gün yegeninin akülü arabasını ablamın ogluna götürürüz kullanmıyorlarsa dedim, olmaz bizim cocugumuz kullanır dedı, bizim cocugumuz olmaz dedım nie dıyor.calısmadan cocuk olmaz dedim bozuldu.yumurta zamanı bildigin halde uyudun dedım.ben sana bunun lafını etmedim kızmadım da nie uyudun hep kaçtı yumurta da demedim simdi lafı acılınca diyorum bozulma dedim.adam yumurta oncesi ve sonrası gün aşırı istiyor yumurta zamanı sankı kasıtlı yapıyor uyuyor.acaba stresmı yapıyor bilmiyorum.ovulasyon testım bitti almıcamda zaten.3 ay yaptıgım testlerde hep 14 yada 15 gün pozitifi gördüm.denk gelirde tutarsa kendiliğinden amenna.gerci ben hiç sanmıyorum tutacagını da nasıp artık.sende durumlar nasıl?
yok cnm çektiremedimpara yoktu açıkcası.annem ben veririm sen cektir dedi ama istemedim.31 mayısta evlendik biz eşim dahaacelemiz yok bı tarz islemler için die düşünüyor sanırım çok üstüne düşmüyor.bende simdilik vazgectım tedavi işlerinden doktora gitmekten.o umursamazsa ben hiç umursamam valla.yumurta günü öncesi 1 kez calısma oldu daha sonrasında hep yattı uyudu zamanı oldugunu bildigi halde.biraz vurdunduymaz benimkisi.sperm testi yaptıralım dedim kaçkez hala yaptıracak.kendiliğinden kolay olur sanıyor galiba.6 ayı 1 seneyi gecince etekleri tutuşmaya başlar eminim.ozamanda ben umursamıcam.bebek konusunda olacagına dair umudum yok canım benim.gecen gün yegeninin akülü arabasını ablamın ogluna götürürüz kullanmıyorlarsa dedim, olmaz bizim cocugumuz kullanır dedı, bizim cocugumuz olmaz dedım nie dıyor.calısmadan cocuk olmaz dedim bozuldu.yumurta zamanı bildigin halde uyudun dedım.ben sana bunun lafını etmedim kızmadım da nie uyudun hep kaçtı yumurta da demedim simdi lafı acılınca diyorum bozulma dedim.adam yumurta oncesi ve sonrası gün aşırı istiyor yumurta zamanı sankı kasıtlı yapıyor uyuyor.acaba stresmı yapıyor bilmiyorum.ovulasyon testım bitti almıcamda zaten.3 ay yaptıgım testlerde hep 14 yada 15 gün pozitifi gördüm.denk gelirde tutarsa kendiliğinden amenna.gerci ben hiç sanmıyorum tutacagını da nasıp artık.sende durumlar nasıl?
Ben tanımıyorum..Nilgün var olmaz mı
Ne yazıkki hamilelikte çok büyük sıkıntı diş ağrısı bebek resmen vücudun kalsiyumunu emiyor:) Bizim kızlardan, çok yeni hamile, 6 haftalık. Dün yazık dişi ağrımaya başladı, ilaç da içemedi malum. Bitkisel bi şeyler önerdim de acaba bugün diş hekimine gitti mi onu merak ettim.
Ya dişimi ağrıyodu zavallaı kız bide hamile müdahalede edemez o ağryı çekecek öyle yazık ya
Ne yazıkki hamilelikte çok büyük sıkıntı diş ağrısı bebek resmen vücudun kalsiyumunu emiyorDişler de hassas ee tabi çürük falan da varsa mahvediyor anneyi
Sorma ya, işte bi tek biz vardık burda onunla, gece geçti saat. Öyle dedi, ben de netten en azından gece ağrıyı kesebileceği bi şeyler bulup link yolladım. Sonra noldu bilmiyorum. Bugün de hiç girmedi foruma. Ya da ben görmedim
İnşallah iyidir..Bende çekmiştim o ağrıları hamileyken aynı durum bende de var şuan dolgu vs.. Önce hamile kalmayı becerelim de onun da çaresine bakılır elbetEvet aynen, benim dişler de felaket, hepsi kanal dolgu içinde. Hamile kalırsam kesin ayvayı yedirecek bana onlar. Doğumdan bile çok korkuyorum diş ağrısından. Çok çektim çünkü zamanında.
İnşallah iyidir..Bende çekmiştim o ağrıları hamileyken aynı durum bende de var şuan dolgu vs.. Önce hamile kalmayı becerelim de onun da çaresine bakılır elbet
Kızlar bişey sorcam bu ateş ölçme konusunda.yumurtlama döneminde ateşimi ölçtüm günlük dagişiklikler oluyodu.yumurtlamadan 3 gün sonra ölçtüm ateşim 37 yi geçmişti benim bu derece kafayı yemiş galiba yada ben beceriksizim.normalde ateş yumurtlamadan sonra düşmeye başlamazmı
inşallah canım şu formasyonu alayım da gerisi kolay... aslında bu yıl bi 5-6 puan daha fazla alsaydım atanma ihtimalim vardı ama çok basit hatalar yaptım kısmet diyorum...
Anladim cnm o yuzden telas ediosun ama esine benim bransimi bilmiomuydun atanmamin zor olacagini bilmiomuydun diye bi sor canimFelsefe grubu öğretmenliği gazi
16 eylul tatlimm daha alti gun varHadi inşallah canım, bat ne zaman?
ay canimm yok artik iyi misin cok mu agriyo ben evde sutyen takmiyorum sende oyle yap belki iyi gelirbenim yumurtlamamın üstünden 3 gün geçti ya benimde sol göğsüm acayip ağrıyoo yoksa kalp krizi mi geçiyorum töbe töbe
Canim sabaha kadar agladim agridan..karanfil koydum ise yaramadi sonrada disimi fircalaya fircalaya uyustu simdi biraz daha iyiyim
Hayirli sonuclar alirsin insaAllah canim dualarimiz seninlr:)Günaydın herkese, ben hsg ye gidiyorum, duanıza ihtiyacım var, inşallah sonuçlar temiz çıkar,sanırım öğlene görüşürüz Allah ın izniyle öperim hepinizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?