- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
gule gule git canim benim guzel haberlerini bekliyoruz insallahGünaydın herkese, ben hsg ye gidiyorum, duanıza ihtiyacım var, inşallah sonuçlar temiz çıkar,sanırım öğlene görüşürüz Allah ın izniyle öperim hepinizide
Yumurta catladiktan sonra ates yukselmeye baslar hamilelik varsa yukselme devrinde kalir yoksa eger adet olacagin gunden bir gun oncede yada gununde bi snda dusus olur insaAllah hamissindir:)Kızlar bişey sorcam bu ateş ölçme konusunda.yumurtlama döneminde ateşimi ölçtüm günlük dagişiklikler oluyodu.yumurtlamadan 3 gün sonra ölçtüm ateşim 37 yi geçmişti benim bu derece kafayı yemiş galiba yada ben beceriksizim.normalde ateş yumurtlamadan sonra düşmeye başlamazmı
Gecmis olsun canim insallah guzel haberler alirizayyy canim benim cok sevindim Allah senden razi olsun dualarimiz kabul olur ins kayinbabbam rahatsizdi pek giremedim o yuzden birkac gundur coook tesekkur ederim yarin duami tekrar edip bitiriyorum insallah
Gunaydin sekercigim dualarim seninle temiz cikacak insallah haberlerini bekliyorum canimGünaydın herkese, ben hsg ye gidiyorum, duanıza ihtiyacım var, inşallah sonuçlar temiz çıkar,sanırım öğlene görüşürüz Allah ın izniyle öperim hepinizide
Günaydın herkese, ben hsg ye gidiyorum, duanıza ihtiyacım var, inşallah sonuçlar temiz çıkar,sanırım öğlene görüşürüz Allah ın izniyle öperim hepinizide
Gunaydin canimGunaydin tatli anne adaylari
Gunaydin tatli anne adaylari
Gunaydin canim nasilsin senin batin dundu adet oldun mu canimGünaydın canım
Canim sabaha kadar agladim desem yeridir..karanfil koydum ise yarsmadi..sonra aldim bir avuc macunu fircaladim o disi 10 dk fircalamisimdir uyustu sonra uyumusum:) hafiften sizlamaya basladi tekrar insaAllah agrimaz
Daha kucucuk annesi yokdan var eden Rabbim bizlere can veren Rabbim insaAllah bebisinede can verecektir uzulme bak dkktorda ne guzel konusmusDün akşam başka bi kadın doğum dr gittim hiç sıkıntımdan bahsetmedim ultrasona geçmeden önce hadi bakalım artık canlılık görmemiz gerek dedi ultrasona geçtik sen şu an 5+5sin kesen 16mm dedi sat a göre 1 hafta geri kesen dedi kese 20mm olmadan canlılık görmeyi bekleyemeyiz o yüzden alttanda bakmıycam dedi bhcg değerlerinle kesenin gelişimi uyumlu dedi bebek görünmüyo ama haftaya görücez inş dedi zerre olumsuz bişey konuşmadı ama diğer dr ısrarla görmem gerekirdi diyo kese var bebek var kalp atışı yok diyo ben kime inanayım şimdi ama ilk drun dediği doğru olsa bile davranışı yanlış bu kadında kesin görcez demiyo ama olumsuz konuşup kürtaj yapcamda demiyo. Haftaya salı dünkü dr.a gidicem tekrar inş canlanır bebeğim
Ayy canim ya insallah agrimaz bidaha bilirim o agrilar bi dr falan gorunseydin belki biseyler yapabilirCanim sabaha kadar agladim desem yeridir..karanfil koydum ise yarsmadi..sonra aldim bir avuc macunu fircaladim o disi 10 dk fircalamisimdir uyustu sonra uyumusum:) hafiften sizlamaya basladi tekrar insaAllah agrimaz
Simdiden aglamaya basladim agridan sonumuz nolur bilememGünaydın canim Kıyamam diş ağrısı çok zor bir de hamilelik olunca inşallah agrın olmaz
Evin karsisinda ozel dis poliklinigi var ama aksam uzeri aciliyo orasi oraya gidecem bugun insaAllah:)Ayy canim ya insallah agrimaz bidaha bilirim o agrilar bi dr falan gorunseydin belki biseyler yapabilir
Tatlim bak daha kucukmus ya haftaya gidince goreceksin insallah minnakiniDün akşam başka bi kadın doğum dr gittim hiç sıkıntımdan bahsetmedim ultrasona geçmeden önce hadi bakalım artık canlılık görmemiz gerek dedi ultrasona geçtik sen şu an 5+5sin kesen 16mm dedi sat a göre 1 hafta geri kesen dedi kese 20mm olmadan canlılık görmeyi bekleyemeyiz o yüzden alttanda bakmıycam dedi bhcg değerlerinle kesenin gelişimi uyumlu dedi bebek görünmüyo ama haftaya görücez inş dedi zerre olumsuz bişey konuşmadı ama diğer dr ısrarla görmem gerekirdi diyo kese var bebek var kalp atışı yok diyo ben kime inanayım şimdi ama ilk drun dediği doğru olsa bile davranışı yanlış bu kadında kesin görcez demiyo ama olumsuz konuşup kürtaj yapcamda demiyo. Haftaya salı dünkü dr.a gidicem tekrar inş canlılığını görücem bebeğimin
Çok sevindim bak gördün mü? Inşallah bebeğinin pit pitlarini duyarsin. Yüreğini ferah tut ve inan. :)Dün akşam başka bi kadın doğum dr gittim hiç sıkıntımdan bahsetmedim ultrasona geçmeden önce hadi bakalım artık canlılık görmemiz gerek dedi ultrasona geçtik sen şu an 5+5sin kesen 16mm dedi sat a göre 1 hafta geri kesen dedi kese 20mm olmadan canlılık görmeyi bekleyemeyiz o yüzden alttanda bakmıycam dedi bhcg değerlerinle kesenin gelişimi uyumlu dedi bebek görünmüyo ama haftaya görücez inş dedi zerre olumsuz bişey konuşmadı ama diğer dr ısrarla görmem gerekirdi diyo kese var bebek var kalp atışı yok diyo ben kime inanayım şimdi ama ilk drun dediği doğru olsa bile davranışı yanlış bu kadında kesin görcez demiyo ama olumsuz konuşup kürtaj yapcamda demiyo. Haftaya salı dünkü dr.a gidicem tekrar inş canlılığını görücem bebeğimin
İnş canım amin geç döllenme olabilir dedi yok dedim ovu testi yaptım 13.gün yumurtladım ve adetime 5gün kala kanda 37 olan bhcg sonucuyla gebeliğimi öğrendim dedim oda ultrasonda 5+5sin dedi benim durumumda olup kalp atışını duyan var mı dedim oooo çoook dediDaha kucucuk annesi yokdan var eden Rabbim bizlere can veren Rabbim insaAllah bebisinede can verecektir uzulme bak dkktorda ne guzel konusmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?