- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Amin balımmTatlim bak daha kucukmus ya haftaya gidince goreceksin insallah minnakini
İnanıyorum rabbim yavrumu bağışlıcak inşallah sağlıkla sıhhatleÇok sevindim bak gördün mü? Inşallah bebeğinin pit pitlarini duyarsin. Yüreğini ferah tut ve inan. :)
Teyzelerini kirmaz senin sipan canlanacak buyuyecek annesi:)İnş canım amin geç döllenme olabilir dedi yok dedim ovu testi yaptım 13.gün yumurtladım ve adetime 5gün kala kanda 37 olan bhcg sonucuyla gebeliğimi öğrendim dedim oda ultrasonda 5+5sin dedi benim durumumda olup kalp atışını duyan var mı dedim oooo çoook dedi
Tatlim nasilsin bebis nasil :)Çok sevindim bak gördün mü? Inşallah bebeğinin pit pitlarini duyarsin. Yüreğini ferah tut ve inan. :)
baslıcam canm adam gözümün içine bakıyo vallaAdetten sonra çalışmalara başlican demi afroditim
kuzuumm gitmicen mi doktora ihmal etme kıyamam vallaCanim sabaha kadar agladim agridan..karanfil koydum ise yaramadi sonrada disimi fircalaya fircalaya uyustu simdi biraz daha iyiyim
bak gördün mü canm ne güzel konusmuş doktor.. bazı doktorlar çok peşin hükümlü oluyor sen bekle biraz eminim canlanacak bebşin dua edelim..Dün akşam başka bi kadın doğum dr gittim hiç sıkıntımdan bahsetmedim ultrasona geçmeden önce hadi bakalım artık canlılık görmemiz gerek dedi ultrasona geçtik sen şu an 5+5sin kesen 16mm dedi sat a göre 1 hafta geri kesen dedi kese 20mm olmadan canlılık görmeyi bekleyemeyiz o yüzden alttanda bakmıycam dedi bhcg değerlerinle kesenin gelişimi uyumlu dedi bebek görünmüyo ama haftaya görücez inş dedi zerre olumsuz bişey konuşmadı ama diğer dr ısrarla görmem gerekirdi diyo kese var bebek var kalp atışı yok diyo ben kime inanayım şimdi ama ilk drun dediği doğru olsa bile davranışı yanlış bu kadında kesin görcez demiyo ama olumsuz konuşup kürtaj yapcamda demiyo. Haftaya salı dünkü dr.a gidicem tekrar inş canlılığını görücem bebeğimin
İnş canım amin geç döllenme olabilir dedi yok dedim ovu testi yaptım 13.gün yumurtladım ve adetime 5gün kala kanda 37 olan bhcg sonucuyla gebeliğimi öğrendim dedim oda ultrasonda 5+5sin dedi benim durumumda olup kalp atışını duyan var mı dedim oooo çoook dedi
Aminnn canım inşallah seninkinin de sebebi minik bi bezelyedir :)Ben de aynı durumdayım şu an canım. Tuvalete her gidişimde bekliyorum. İnşallah benimki de seninki gibi bebiştendir. Allah tamamına erdirsin senin bebişini de
canım benim doktorumda beni çok üzmüştü moralimi bozmuştu 2 dokotra birden gittim ben 7. haftada duydum sanırsam inan daha böle bir karar vermek için çok erkenmişİnş canım amin geç döllenme olabilir dedi yok dedim ovu testi yaptım 13.gün yumurtladım ve adetime 5gün kala kanda 37 olan bhcg sonucuyla gebeliğimi öğrendim dedim oda ultrasonda 5+5sin dedi benim durumumda olup kalp atışını duyan var mı dedim oooo çoook dedi
ediyorummm canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahh bu mutluluğu size ve isteyen herkese yaşatsınMaşallah inşallah böyle devam eder kendine çok dikkat et yorma fazla hayırlısyla bebißini kucağina al darısı başımıza dua et bize canm
Mahvetti beni tamam bilmiyorum belki haklı ama hersey zamanı gelince söylenmeli ne diyeyim veren Allah alan Allahcanım benim doktorumda beni çok üzmüştü moralimi bozmuştu 2 dokotra birden gittim ben 7. haftada duydum sanırsam inan daha böle bir karar vermek için çok erkenmiş
Insallah iyidir bebiş. Okul başladı büyük bir stresle. Müdürümüz şeker gibiydi, görevden alındı. Yeni müdür ve 30 saat ders yoğunluğm olacak. Bulantılarım var hem sabah hem akşam. Cumartesi kontrolüm var canım. 8 haftamız dün doldu. Hayırlısıyla bekliyoruz kontrolümüzü. :)Tatlim nasilsin bebis nasil :)
5. HAFTA ÇOK ERKEN KALP ATIMI İÇİN.DR DEDİGİ ERKEN DÖLLNME YADA TAM BAT GÜNÜNÜ BİLMEYENLER İÇİNDİR.SEN KALBİNİ FERAH TUT KESEN GÖRÜNDÜYSE İNŞALLAHH KALP ATIMINIDA 8. HAFTA GİBİ DUYARSIN.İnş canım amin geç döllenme olabilir dedi yok dedim ovu testi yaptım 13.gün yumurtladım ve adetime 5gün kala kanda 37 olan bhcg sonucuyla gebeliğimi öğrendim dedim oda ultrasonda 5+5sin dedi benim durumumda olup kalp atışını duyan var mı dedim oooo çoook dedi
İnş canım malesef ilaçlar hakkında bi bilgim yok ama dr.a danışarak ilaç kullanman daha iyi olur bence5. HAFTA ÇOK ERKEN KALP ATIMI İÇİN.DR DEDİGİ ERKEN DÖLLNME YADA TAM BAT GÜNÜNÜ BİLMEYENLER İÇİNDİR.SEN KALBİNİ FERAH TUT KESEN GÖRÜNDÜYSE İNŞALLAHH KALP ATIMINIDA 8. HAFTA GİBİ DUYARSIN.
BU ARADA BİZ BU AYDA BOŞA ÇALIŞTIKKLOMEN VE İNOFOLİK BAŞLADIM.DR SORMADAN :) İKİSİ BİR ARADA SAKINCALI OLURMU BİR BİLGİSİ OLAN VARMI.
Yüz üstü yattığın ay mı hamile kaldın yani :) Bu güzel haber belkide burda yalnış yapıyordum yani spermin yumurtaya ulaşmasını zorlaştırıyordum.Bundan sonra yüz üstü yatarım artık
Birşey sorucam sana doktor çarşamba ve cuma ilişki olsun dedi ama ben şansı yükseltme için hergünmü ilişki olsa diye düşünüyorum sen ne dersin ?
selam canım yumurtlama takibin nasıl gidiyorcanım benim doktorumda beni çok üzmüştü moralimi bozmuştu 2 dokotra birden gittim ben 7. haftada duydum sanırsam inan daha böle bir karar vermek için çok erkenmiş
ne demek lovelycim canımcım senin de paylaşımların çok güzel ancak geçen ayşe armanın yazısını okumam için üyelik istedi okuyamadım
kızlar bu ovulasyon testiyle yumurtlama gününe tespit edip değerlendirdiği halde hamile olmayan varmı ...yani garanti sonuçmu onu merak ettim...tekrar çocuk yapmaya karar verince almayı düşünüyorumda
Kızlar ben maalesef ovulasyonu bilmeme rağmen yanlış saatlerde yapabiliyorum bu hafta hep dışardayız 23:0-24:00'lerde ovulasyon yapıyorum o kadar silikki çizgi ya buna bağlıcam ya da bu ay benim yumurtam çatlamadı daha ama atıyorum ben 25. gün gördüm pozitifi burda adete kadar bırakmayıp yapıp hamile kalan biri vardı olduda bende gördüm adete yakın ama tutmadı bizim taaa 14 gün sonra mı adet olacağım yani 25+14 mü olacak çünkü yumurtanın çatlamasıyla adet arasında tam 14 gün olurmuş o hiç şaşmazmış ama bu durum benim kafamı karıştırıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?