2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Teyzelerini kirmaz senin sipan canlanacak buyuyecek annesi:)

Adetten sonra çalışmalara başlican demi afroditim
baslıcam canm adam gözümün içine bakıyo valla yeter canm bir ay dinlendi rahim kendimi de hazır hissediyorum en olmadı genl bi kontrol için giderim doktora ama kürtaj sonrası gittiğimde bile herşey çok güzel bi sorun yok demişti 1 ya da 2 ay bekleyin demişti ben bir ay daha beklemek istemiyorum hemen olacağı da mechul zaten..
Canim sabaha kadar agladim agridan..karanfil koydum ise yaramadi sonrada disimi fircalaya fircalaya uyustu simdi biraz daha iyiyim
kuzuumm gitmicen mi doktora ihmal etme kıyamam valla

bak gördün mü canm ne güzel konusmuş doktor.. bazı doktorlar çok peşin hükümlü oluyor sen bekle biraz eminim canlanacak bebşin dua edelim..

canım benim doktorumda beni çok üzmüştü moralimi bozmuştu 2 dokotra birden gittim ben 7. haftada duydum sanırsam inan daha böle bir karar vermek için çok erkenmiş

canım benim doktorumda beni çok üzmüştü moralimi bozmuştu 2 dokotra birden gittim ben 7. haftada duydum sanırsam inan daha böle bir karar vermek için çok erkenmiş
Mahvetti beni tamam bilmiyorum belki haklı ama hersey zamanı gelince söylenmeli ne diyeyim veren Allah alan Allah

Tatlim nasilsin bebis nasil :)
Insallah iyidir bebiş. Okul başladı büyük bir stresle. Müdürümüz şeker gibiydi, görevden alındı. Yeni müdür ve 30 saat ders yoğunluğm olacak. Bulantılarım var hem sabah hem akşam. Cumartesi kontrolüm var canım. 8 haftamız dün doldu. Hayırlısıyla bekliyoruz kontrolümüzü. :)

5. HAFTA ÇOK ERKEN KALP ATIMI İÇİN.DR DEDİGİ ERKEN DÖLLNME YADA TAM BAT GÜNÜNÜ BİLMEYENLER İÇİNDİR.SEN KALBİNİ FERAH TUT KESEN GÖRÜNDÜYSE İNŞALLAHH KALP ATIMINIDA 8. HAFTA GİBİ DUYARSIN.
BU ARADA BİZ BU AYDA BOŞA ÇALIŞTIK KLOMEN VE İNOFOLİK BAŞLADIM.DR SORMADAN :) İKİSİ BİR ARADA SAKINCALI OLURMU BİR BİLGİSİ OLAN VARMI.

İnş canım malesef ilaçlar hakkında bi bilgim yok ama dr.a danışarak ilaç kullanman daha iyi olur bence

ben akşam işten çıktığım için şimdi yazıyorum bunun yüzüstü yatmakla alakası var mıydı bilmiyorum ama ben denedim :) ve sana doktorun demiş sende öyle yapmalısın rahim duruşunu sonuçta doktor gördü bir fikri olmuştur buna göre . bence doktorun dediği günlerde yap yani bugün yaparsan yumurtan yarın çatlarsa yine de spermler yaşayacaktır inan ve bugün cuma yap gelsin bebiş sonrraaa inşallah :)

ne demek lovelycim canımcım senin de paylaşımların çok güzel ancak geçen ayşe armanın yazısını okumam için üyelik istedi okuyamadım

Evet canım artık üye olmak gerekiyor yazarların yazılarını okumak için. Ben onu unutmuşum tamamen kusura bakma ama üyelik çok basit 2 dakikada olabilirsin. Ben haberleri hürriyetten takip ediyorum gerçi Yılmaz Özdil'e yaptıklarından sonra biraz kızgınım ama...

Kızlar ben maalesef ovulasyonu bilmeme rağmen yanlış saatlerde yapabiliyorum bu hafta hep dışardayız 23:0-24:00'lerde ovulasyon yapıyorum o kadar silikki çizgi ya buna bağlıcam ya da bu ay benim yumurtam çatlamadı daha ama atıyorum ben 25. gün gördüm pozitifi burda adete kadar bırakmayıp yapıp hamile kalan biri vardı olduda bende gördüm adete yakın ama tutmadı bizim taaa 14 gün sonra mı adet olacağım yani 25+14 mü olacak çünkü yumurtanın çatlamasıyla adet arasında tam 14 gün olurmuş o hiç şaşmazmış ama bu durum benim kafamı karıştırıyor...

kızlar bu ovulasyon testiyle yumurtlama gününe tespit edip değerlendirdiği halde hamile olmayan varmı ...yani garanti sonuçmu onu merak ettim...tekrar çocuk yapmaya karar verince almayı düşünüyorumda

Canım ben geçen ay ovulasyon testi kullandım. Tam 14. gün t c'den daha koyuydu. Yakaladım yumurtayı. Ertesi günde larsson bilir ikiside aynı renk oldu. Larsson dedi daha çatlamamış bence. 16. gün t silik oldu yani o gün çatlamıştı ve ben her gün yaptım o hafta ama tutmadı yani illa tutacak diye bir şey yok bu ay da belki düzensiz saatlerde yapmamdan belki de yumurtanın çatlamamasından hala koyu çizgiyi göremedim.

25,gün mü gördün ama senin adetlerin düzenliydi ? acaba iki kere mi yumurtluyorsun burda adetin bitiminden diğer adete kadar çalışma yapan biri olarak tavsiye ediyorum bu arada babydoll keyfi yaptık ama kocam iyice yoruldu bu aralar artık uzuun süre aralıklarla devam eder bi dahaki aya enerji toplamalıyız :) senin başın mı ağrıdı yoksaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…