2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Öğretmensin diye aldım ne demek ya öyle laf mı olur!!!

Kuzum atıyorum 25. gün gördüm dedim. Yani 25. gün görmedim tabi ki.

kaygılı hamile değililm
umutlarım suya düştü acaba yeni olmuşsa kanda çıkmayabilirmi çünki en son ağustosun 19 da regl olmuştum benmi acele ettim acaba

Annem yengeç canım çok sevdiğim bir burçtur bende akrebim yine su grubundan. Çocuğumun doğumu da temmuza gelsin isterim şahsen.

selam canım yumurtlama takibin nasıl gidiyor
CANIM DÜN EŞİT GİBİYDİLER AMA T BUGÜN KOYULAŞICAK LOVELYE ANI ANINI WHASAPTAN ATIYORUM DA :))))))) PERŞEMBE GECESİ EŞİM GEÇ GELCEK EN OLMADI GELDİĞİNDE OLUR DÜN BİŞİ YAPMADIK BAKALIM BUGÜNE KISMET

SENİN NASIL

KUZUM YAA SEN NEDEN İŞ YERİNDE YAPMIYORSUN BİR FIRSAT BUL 5 DAKKALIK BEN CUMA ÖLE YAPICAM MECBUR

Bence bebegını canlı goreceksın kalp atısını duyacaksın canım sen duanı et gonlunu ferah tut benım kuzenım hamıleyken bebgı ıcın kafası olması gerekenden buyuk kafasında su var ozurlu dogar flan dedıler masallah suan 3sınıfa gectı dr pek guven olmuyor canım sen ıcını ferah tut belkı senınkı bıraz gec dollenme olmustur benım mantıgıma yatmıyor canım zaten satın baz alınıpta su kadar hamılesın denmesı cunku yumurta catladıktan sonra dollenme oluyor olusuyor bebegının buyumesı ıcın bıraz zaman tanı canım sen huzurlu olkı bebegınde rahat bır sekılde buyusun ıcındekı yerını alsın

KUZUM YAA SEN NEDEN İŞ YERİNDE YAPMIYORSUN BİR FIRSAT BUL 5 DAKKALIK BEN CUMA ÖLE YAPICAM MECBUR

Of giz iyice sıkıldım artık bu bebek çalışmasından zaten cts'den beri fırsat bulup birlikte olamıyoruz. Bugün 15. gün. 2 dakikada koyulaşan çizgi artık koyulaşmıyor hep silik bu akşam 19:00 gibi yapıcam geçen ay hep 19:00'da yapmıştım çok net görmüştüm sonucu. Takvime göre yarın çatlaması gerekiyor yumurtamın ama bu geceyi değerlendiricem artık dün akşam başımın ağrısından annemlerden de geç gelince hemen duşumu alıp uyudum hatta ağrı kesici içtim eşimde ova ova uyumuşum.

kaygılı hamile değililm

umutlarım suya düştü acaba yeni olmuşsa kanda çıkmayabilirmi çünki en son ağustosun 19 da regl olmuştum benmi acele ettim acaba

daha var beklemekte fayda var bence birde kaç gün aralığı adetlerinin ?

g
Annem yengeç canım çok sevdiğim bir burçtur bende akrebim yine su grubundan. Çocuğumun doğumu da temmuza gelsin isterim şahsen.

evet çocukların doğumu temmuza gelsin benim gibi aslan olsun ateş grubundan oğlun aslan gibi lider kızın aslan gibi süslü su ateşi söndürür ateş suyu buhar yapar artık çocuklarla bu şekilde didişirsiniz

EVET SABAH KAFASI İŞTE BENİMKİ :) 14 GÜN FİX DOĞRUDUR EFENDİM :)

Ehehehe takvime göre yarın çatlayacak gözüküyor canım 25'inde adet olmam lazım. Ben örnek verdim burda biri vardı benim gibi koyu çizgiyi göremedi Mogami ona bırakma belki geç yumurtluyorsundur dedi kızda 25 mi 26. günde mi ne ovulasyonda pozitifi yakaladı ve o ay hamile kaldı ama atıyorum bende geç bir tarihte görsem ama bebiş tutmasa o tarihten 14 gün sonra mı adet olucam bunu çok merak ediyorum çünkü yumurta çatladıktan hep 14 gün sonra adet olurmuşuz.

tabi öyle görürsün adetini yumurta geç çatlıyorsa o kişinin normal döngüsüdür eğer seninki bu aylık geç çatlarsa 14 gün sonrasında görmen gerekir adette geç olur bu durumda diye düşünüyorum ben :)

Kaygılım kardeşim aslan ama ağustos doğumlu o. Aslında o kadar sıcaklara kalmasak ben bu ay hamiş çıksam iyi de bakalım zaman ne göstericek.

LOVELYM BEN ÇOCUK İÇİN ÇALIŞMIYORUM YANİ EŞİME BELLİ ETMİYORUM BİRKAÇ KEZ SÖLEDİM KIZDI AKIŞINA BIRAK DİE OFFFFF DOĞRU DİYORSUN İÇİM İÇİMİ YİYOR MORALİM BOZULUYOR BEN OVULASYONU YAPIYORUM AMA GELECEK AY YAPMICAM VE ŞU ANDA UMUTLU DEĞİLİM

BU ARADA ATEŞİM VAR GİBİ VE SOL KASIĞIM AĞRIYOR YÜRÜYÜNCE BATMA VAR YUMURTA ÇATLADIĞINI ANLIYORUM ARTIK İÇ ÇAMAŞIRIMDA AKINTI VAR BÖLE ÇÖZDÜM

N
Kaygılım kardeşim aslan ama ağustos doğumlu o. Aslında o kadar sıcaklara kalmasak ben bu ay hamiş çıksam iyi de bakalım zaman ne göstericek.

bende öyle diyordum ama bu gidişle hepimiz yazın en sıcağında doğurucaz her yerimizden terler boşalacak sağlıklarıyla gelsinlerde ne yapalım belki suda doğururuz kolay olur bu arada yeni bir iş başvurusu yaptım olursa bebiş nasıl olacak bilmiyorum hayat karmakarışık :)

Ben bu aydan bıraktım resmen giz ya. Valla sıkıldım artık allahın gücüne gitmesin ama böyle ayları kovalayamam yani. Ne zamansa vakti gelecektir. Bu aydan sonra listeye bile girmicem.

İnşallah sıcaklara kalmadan bu ay benim, önümüzdeki ay senin yüzün güler canım olacağı varsa tek ilişkiyle de olur allahın izniyle.

Kizlar konumuzla alakasi yok ama size bisey soracagim bugun kuafore gidecegim gitmiskende sacimi boyatsammi boyatmasammi kararsiz kaldim kimyasal ya sonucta sizce boyatayimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…