Kızlar çok kötüyümeşim kpss puanları açıklandığından beri bendwn uzaklaşıyo. Bişey soruyorum yüzüme bakmıyo fikirlerimi dikkate almıyo. Hem sınava hazırlandım hem evimi aksatmadım 82 aldım ama branş sıram 400 lerde. Muallaktayım yani. Neymiş beni öğretmenim diye almış falan tartıştık ağladım o da üzüldü maçı vardı bugün maça gitti zorla gönderdim sakinleşeyim diye kızlar başka şehre geldim burda kimsem yokadam akıllı ondan başka ben ne yapayım tekrar sınava hazırlanmaya başladım aile huzurum çok saçma ama cidden huzurum atanmama bağlı
25,gün mü gördün ama senin adetlerin düzenliydi ? acaba iki kere mi yumurtluyorsun burda adetin bitiminden diğer adete kadar çalışma yapan biri olarak tavsiye ediyorumbu arada babydoll keyfi yaptık ama kocam iyice yoruldu bu aralar artık uzuun süre aralıklarla devam eder bi dahaki aya enerji toplamalıyız :) senin başın mı ağrıdı yoksaaaa :)
kaygılı hamile değililminş çok saol güzel duaların için sabahı sabırsızlıkla bekliyorum bi taraaftanda hayırlıysa olsun diyorum çünki tekrar bi kayıp daha yaşamak istemiyorum rabbim herkezin gönlüne göre versin inş yarın güzel sonuç alırım çok saol cnm
inş çok saol güzel duaların için sabahı sabırsızlıkla bekliyorum bi taraaftanda hayırlıysa olsun diyorum çünki tekrar bi kayıp daha yaşamak istemiyorum rabbim herkezin gönlüne göre versin inş yarın güzel sonuç alırım çok saol cnm
Kızlar siz ne tatlısınız yaaa, çok seviyorum siziİçimden geldi, söylemek istedim. Yardımseverliğiniz, sohbetiniz, yaklaşımınız o kadar doğal ki. Kimse kimseyi yargılamıyo, herkes saygılı diğerine. Kimbilir belki gerçek hayatta dış görünüşlerimiz, siyasi düşüncelerimiz, her şeyimiz çok farklıdır ama burda o dünyanın egolarına yer yok. Herkes herkesi rumuzuyla tanıyıp kabul ediyo. Çok seviyorum sizi Yengeç kadını olmak böyle bi şey işte, bilen bilir...
CANIM DÜN EŞİT GİBİYDİLER AMA T BUGÜN KOYULAŞICAK LOVELYE ANI ANINI WHASAPTAN ATIYORUM DA :))))))) PERŞEMBE GECESİ EŞİM GEÇ GELCEK EN OLMADI GELDİĞİNDE OLUR DÜN BİŞİ YAPMADIK BAKALIM BUGÜNE KISMETselam canım yumurtlama takibin nasıl gidiyor
KUZUM YAA SEN NEDEN İŞ YERİNDE YAPMIYORSUN BİR FIRSAT BUL 5 DAKKALIK BEN CUMA ÖLE YAPICAM MECBURKızlar ben maalesef ovulasyonu bilmeme rağmen yanlış saatlerde yapabiliyorum bu hafta hep dışardayız 23:0-24:00'lerde ovulasyon yapıyorum o kadar silikki çizgi ya buna bağlıcam ya da bu ay benim yumurtam çatlamadı daha ama atıyorum ben 25. gün gördüm pozitifi burda adete kadar bırakmayıp yapıp hamile kalan biri vardı olduda bende gördüm adete yakın ama tutmadı bizim taaa 14 gün sonra mı adet olacağım yani 25+14 mü olacak çünkü yumurtanın çatlamasıyla adet arasında tam 14 gün olurmuş o hiç şaşmazmış ama bu durum benim kafamı karıştırıyor...
Gunaydin tatli anne adaylari
Dün akşam başka bi kadın doğum dr gittim hiç sıkıntımdan bahsetmedim ultrasona geçmeden önce hadi bakalım artık canlılık görmemiz gerek dedi ultrasona geçtik sen şu an 5+5sin kesen 16mm dedi sat a göre 1 hafta geri kesen dedi kese 20mm olmadan canlılık görmeyi bekleyemeyiz o yüzden alttanda bakmıycam dedi bhcg değerlerinle kesenin gelişimi uyumlu dedi bebek görünmüyo ama haftaya görücez inş dedi zerre olumsuz bişey konuşmadı ama diğer dr ısrarla görmem gerekirdi diyo kese var bebek var kalp atışı yok diyo ben kime inanayım şimdi ama ilk drun dediği doğru olsa bile davranışı yanlış bu kadında kesin görcez demiyo ama olumsuz konuşup kürtaj yapcamda demiyo. Haftaya salı dünkü dr.a gidicem tekrar inş canlılığını görücem bebeğimin
Kuzum atıyorum 25. gün gördüm dedim. Yani 25. gün görmedim tabi ki.
KUZUM YAA SEN NEDEN İŞ YERİNDE YAPMIYORSUN BİR FIRSAT BUL 5 DAKKALIK BEN CUMA ÖLE YAPICAM MECBUR
kaygılı hamile değililm
umutlarım suya düştü acaba yeni olmuşsa kanda çıkmayabilirmi çünki en son ağustosun 19 da regl olmuştum benmi acele ettim acaba
Annem yengeç canım çok sevdiğim bir burçtur bende akrebim yine su grubundan. Çocuğumun doğumu da temmuza gelsin isterim şahsen.
EVET SABAH KAFASI İŞTE BENİMKİ :) 14 GÜN FİX DOĞRUDUR EFENDİM :)
Ehehehe takvime göre yarın çatlayacak gözüküyor canım 25'inde adet olmam lazım. Ben örnek verdim burda biri vardı benim gibi koyu çizgiyi göremedi Mogami ona bırakma belki geç yumurtluyorsundur dedi kızda 25 mi 26. günde mi ne ovulasyonda pozitifi yakaladı ve o ay hamile kaldı ama atıyorum bende geç bir tarihte görsem ama bebiş tutmasa o tarihten 14 gün sonra mı adet olucam bunu çok merak ediyorum çünkü yumurta çatladıktan hep 14 gün sonra adet olurmuşuz.
g
evet çocukların doğumu temmuza gelsin benim gibi aslan olsun ateş grubundanoğlun aslan gibi lider kızın aslan gibi süslü su ateşi söndürür ateş suyu buhar yapar artık çocuklarla bu şekilde didişirsiniz
LOVELYM BEN ÇOCUK İÇİN ÇALIŞMIYORUM YANİ EŞİME BELLİ ETMİYORUM BİRKAÇ KEZ SÖLEDİM KIZDI AKIŞINA BIRAK DİE OFFFFF DOĞRU DİYORSUN İÇİM İÇİMİ YİYOR MORALİM BOZULUYOR BEN OVULASYONU YAPIYORUM AMA GELECEK AY YAPMICAM VE ŞU ANDA UMUTLU DEĞİLİMOf giz iyice sıkıldım artık bu bebek çalışmasından zaten cts'den beri fırsat bulup birlikte olamıyoruz. Bugün 15. gün. 2 dakikada koyulaşan çizgi artık koyulaşmıyor hep silik bu akşam 19:00 gibi yapıcam geçen ay hep 19:00'da yapmıştım çok net görmüştüm sonucu. Takvime göre yarın çatlaması gerekiyor yumurtamın ama bu geceyi değerlendiricem artık dün akşam başımın ağrısından annemlerden de geç gelince hemen duşumu alıp uyudum hatta ağrı kesici içtim eşimde ova ova uyumuşum.
Kaygılım kardeşim aslan ama ağustos doğumlu o. Aslında o kadar sıcaklara kalmasak ben bu ay hamiş çıksam iyi de bakalım zaman ne göstericek.
LOVELYM BEN ÇOCUK İÇİN ÇALIŞMIYORUM YANİ EŞİME BELLİ ETMİYORUM BİRKAÇ KEZ SÖLEDİM KIZDI AKIŞINA BIRAK DİE OFFFFF DOĞRU DİYORSUN İÇİM İÇİMİ YİYOR MORALİM BOZULUYOR BEN OVULASYONU YAPIYORUM AMA GELECEK AY YAPMICAM VE ŞU ANDA UMUTLU DEĞİLİM
BU ARADA ATEŞİM VAR GİBİ VE SOL KASIĞIM AĞRIYOR YÜRÜYÜNCE BATMA VAR YUMURTA ÇATLADIĞINI ANLIYORUM ARTIK İÇ ÇAMAŞIRIMDA AKINTI VAR BÖLE ÇÖZDÜM
N
bende öyle diyordum ama bu gidişle hepimiz yazın en sıcağında doğurucaz her yerimizden terler boşalacaksağlıklarıyla gelsinlerde ne yapalım belki suda doğururuz kolay olur bu arada yeni bir iş başvurusu yaptım olursa bebiş nasıl olacak bilmiyorum hayat karmakarışık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?