Kizlar konumuzla alakasi yok ama size bisey soracagim bugun kuafore gidecegim gitmiskende sacimi boyatsammi boyatmasammi kararsiz kaldim kimyasal ya sonucta sizce boyatayimmi
Annem yengeç canım çok sevdiğim bir burçtur bende akrebim yine su grubundan. Çocuğumun doğumu da temmuza gelsin isterim şahsen.
İnşallah sıcaklara kalmadan bu ay benim, önümüzdeki ay senin yüzün güler canım olacağı varsa tek ilişkiyle de olur allahın izniyle.
Aminnn canım inşallah seninkinin de sebebi minik bi bezelyedir :)
Kizlar konumuzla alakasi yok ama size bisey soracagim bugun kuafore gidecegim gitmiskende sacimi boyatsammi boyatmasammi kararsiz kaldim kimyasal ya sonucta sizce boyatayimmi
Eğer saçların kendi rengiyse boyatma sonra 9 ayda saçın uzayınca diplerden çirkin bir görüntü çıkıyor iki renk olunca ama zaten siyahken sarı yapmıcam diyorsan boyatabilirsin tamamen sana kalmış. Benim kendi rengim o yüzden dokunmuyorum hiç. Beyazlarımda yok zaten daha. Bu ara bir kesim yaptırıcam sadece şekle girsin.
Canim sabaha kadar agladim agridan..karanfil koydum ise yaramadi sonrada disimi fircalaya fircalaya uyustu simdi biraz daha iyiyim
bende ov testi olmadan adetim bitince hamile kaldım hemde olmaz hemen diyordum eylülde olur diyordum kısmet işte o yüzden hayırlısı olsun ama bu ay hamişler olcak hissediyorumben her zaman diyeceğimm diyeceğim ov testi olmadan 10dk bile yatmadan hamile kaldım bunun tek açıklaması rabbim isterse kafaya takmadan düzenli ilişki olursa bebişte geliyor hayırlısıyla :)
Him boyatmayayim o zaman hamileykende boyatamambende lovely e katılıyorum eğer hamile kalınca renk aktığında kötü durmayacaksa boyayabilirsin :)
Elisa canim nasilsin bbelirtiler devam ediyor mu
hmmm anladım kuzum 8-9 gün sonra kendi doktoruma gösteririm bende bakalım ne diyecek olmadı bende klomen isterimtatlim benim esimde tahlil verdiginde ole yaziyordu ama biz sonucu urologa gosterdik bir sorun yok dedi sonra ben iki kadin dogum dr gosterdim onlarda bir sorun yok dediler banada sorun yok dediler ama huzlandrmak icin klomen verdi olmadi
Bende 3 aydir boyatmadim vazgectim hamile olursam boyatamam diye bende iyiyim canim bugun baslayacaktik calismalara dun basladik insallah senden guzel haber alacagiz biraz senlenlesin topik arkandanda biz geliriz insallahTesekkr ederım canım ıyıyım sen nasılsın canım evet canım gogus hassıyetım devam eıdyor dun aksam uzerı kasık sancım basladı gecıyor gıbı oldu ama otobuste eve gıdene kadar devam ettı sonra gectı solkasıgımda oldu bu ay ılk defa boyle kasık agrısı cektım dıyebılırım canım benım sacım acık renk cnım ama ana sac rengım koyu suan uzadılar ama bılerek boyatmıyorum sacımda beyaz oldugu ıcın boyatmak zorundayım umudum cok fazla bu ay o yuzden bekletıyorum canım bence sen boyatma canım
Gelmicekkkk kiiiiii :)
Mumkunse gelmesiiiiiinnnKızlar benim kırmızılar gelmedi henüz
Bende 3 aydir boyatmadim vazgectim hamile olursam boyatamam diye bende iyiyim canim bugun baslayacaktik calismalara dun basladik insallah senden guzel haber alacagiz biraz senlenlesin topik arkandanda biz geliriz insallah
İnşallah canım keşke :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?