2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar konumuzla alakasi yok ama size bisey soracagim bugun kuafore gidecegim gitmiskende sacimi boyatsammi boyatmasammi kararsiz kaldim kimyasal ya sonucta sizce boyatayimmi

Eğer saçların kendi rengiyse boyatma sonra 9 ayda saçın uzayınca diplerden çirkin bir görüntü çıkıyor iki renk olunca ama zaten siyahken sarı yapmıcam diyorsan boyatabilirsin tamamen sana kalmış. Benim kendi rengim o yüzden dokunmuyorum hiç. Beyazlarımda yok zaten daha. Bu ara bir kesim yaptırıcam sadece şekle girsin.

İnşallah sıcaklara kalmadan bu ay benim, önümüzdeki ay senin yüzün güler canım olacağı varsa tek ilişkiyle de olur allahın izniyle.

ben her zaman diyeceğimm diyeceğim ov testi olmadan 10dk bile yatmadan hamile kaldım bunun tek açıklaması rabbim isterse kafaya takmadan düzenli ilişki olursa bebişte geliyor hayırlısıyla :)

Kizlar konumuzla alakasi yok ama size bisey soracagim bugun kuafore gidecegim gitmiskende sacimi boyatsammi boyatmasammi kararsiz kaldim kimyasal ya sonucta sizce boyatayimmi

bende lovely e katılıyorum eğer hamile kalınca renk aktığında kötü durmayacaksa boyayabilirsin :)

Daha onceden boyatmistim diplerden kendi sacim cikti 3 ay once kendi sac rengime boyattim koyulasti sadece uclari biraz sari gecen ay biraz kestirdim bugunde kestirirsem ucundakiler gider hic boyatmayayim o zaman

ben her zaman diyeceğimm diyeceğim ov testi olmadan 10dk bile yatmadan hamile kaldım bunun tek açıklaması rabbim isterse kafaya takmadan düzenli ilişki olursa bebişte geliyor hayırlısıyla :)
bende ov testi olmadan adetim bitince hamile kaldım hemde olmaz hemen diyordum eylülde olur diyordum kısmet işte o yüzden hayırlısı olsun ama bu ay hamişler olcak hissediyorum

Elisa canim nasilsin bbelirtiler devam ediyor mu

Tesekkr ederım canım ıyıyım sen nasılsın canım evet canım gogus hassıyetım devam eıdyor dun aksam uzerı kasık sancım basladı gecıyor gıbı oldu ama otobuste eve gıdene kadar devam ettı sonra gectı solkasıgımda oldu bu ay ılk defa boyle kasık agrısı cektım dıyebılırım canım benım sacım acık renk cnım ama ana sac rengım koyu suan uzadılar ama bılerek boyatmıyorum sacımda beyaz oldugu ıcın boyatmak zorundayım umudum cok fazla bu ay o yuzden bekletıyorum canım bence sen boyatma canım

tatlim benim esimde tahlil verdiginde ole yaziyordu ama biz sonucu urologa gosterdik bir sorun yok dedi sonra ben iki kadin dogum dr gosterdim onlarda bir sorun yok dediler banada sorun yok dediler ama huzlandrmak icin klomen verdi olmadi
hmmm anladım kuzum 8-9 gün sonra kendi doktoruma gösteririm bende bakalım ne diyecek olmadı bende klomen isterim

Bende 3 aydir boyatmadim vazgectim hamile olursam boyatamam diye bende iyiyim canim bugun baslayacaktik calismalara dun basladik insallah senden guzel haber alacagiz biraz senlenlesin topik arkandanda biz geliriz insallah

Bende 3 aydir boyatmadim vazgectim hamile olursam boyatamam diye bende iyiyim canim bugun baslayacaktik calismalara dun basladik insallah senden guzel haber alacagiz biraz senlenlesin topik arkandanda biz geliriz insallah

inşallah canım benim ben öyle hissediyorum aksam annemle konusuyoruz anne dıyorum boyle boyle annem adet olacaksın dıyor gogsun agrıyorsa dedım sımdıye kadar benden duydunmu adetten once gogusmun agrıdıgını dedım ben umutluyum ben adet olmayacagım ve yanılmıyorr hamıleysem oyle hıssedıyorumkı benım oglum olacakdedım gercekten tek hıssettıgım bu inşallah hislerimde yanılmam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…