2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnsallah canim nedense bende hamile kalirsam ilk bebegim erkek olcakmis gibi hissediyorum esimede diyorum hep hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez

bende ov testi olmadan adetim bitince hamile kaldım hemde olmaz hemen diyordum eylülde olur diyordum kısmet işte o yüzden hayırlısı olsun ama bu ay hamişler olcak hissediyorum

işte kısmet :) Bana da durdu durdu eylül ekimi buldu bebekler diyeceğiz gibi geliyor kuşlar göçerken bize bebişleri bıraksa

İnsallah canim nedense bende hamile kalirsam ilk bebegim erkek olcakmis gibi hissediyorum esimede diyorum hep hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez

Bende öyle diyorum canım cınsıyetın onemı yokyeterkı bızımle olsunklar saglıklı olsunlar yeter ıste ıcıme dogan bugun kıtap alacagım kendımı romanlara verecegım kafam dagılır dusnmem zaman gecer hem :)

Günaydın herkese, ben hsg ye gidiyorum, duanıza ihtiyacım var, inşallah sonuçlar temiz çıkar,sanırım öğlene görüşürüz Allah ın izniyle öperim hepinizide
Dualarımız seninle canım... Ağrısız sızısız atlat gel inş

çooook sevindim bu habere umuyorum o kadın haklı çıkar ki bana öyle geliyo... eğer miniği görürseniz tavsiyem bi daha kendi doktoruna gitme

sweetamber dı canım... ben inat ettim yap yap diye ve 25 te gördü pozitifi dolayısıyla batı da ileri attı... ama hamiş çıktı o ay... sende yapmaya devam et ama elinden geldikçe saatlere uymaya çalış

benimki beni boşasa haklı demek adam 82 almışsın daha ne alacaktın acaba kendi girsin bakim kaç alıyo allah allah ne yapalım şimdi atama yoksa öle meslekler varki 99 alsan nafile ...sinirlendim kusura bakmayın

Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

Goca (Ofaskmıacaba) ------> 7 Temmuz ------> 6. deneme ------> HAMİŞ

EYLÜL BAT

Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme ------------->
Neslli -----------------------> 2 Eylül ----------> 3. deneme -------------->
April28 ---------------------> 3 Eylül ----------> 2. deneme ------------->
Şekerpancari -------------> 3 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Nenu ------------------------> 4 Eylül ---------> 48. deneme ------------->
Mogami --------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Candy_88 -----------------> 4 Eylül ----------> 3. deneme ----------------> HAMİŞ
Meemure ------------------> 4 Eylül ----------> 2. deneme -------------->
9661 ------------------------> 7 Eylül -----------> 3. deneme -------------->
Nazligamzelim -----------> 8 Eylül ----------> 6. deneme
Betiboop -------------------> 8 Eylül ----------> 4. deneme -------------->

Golyayla -------------------> 8 Eylül ----------> 19. deneme ------------->
Yfrks ------------------------> 9 Eylül ----------> 8. deneme
Esra51 ----------------------> 9 Eylül ----------> 7. deneme
Afrodit ---------------------> 10 Eylül ----------> 3. deneme
Kocamlaben --------------> 13 Eylül ----------> 3. deneme
Leylaaras ------------------> 13 Eylül ----------> 5. deneme
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Elisa -------------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Larsson --------------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Burcunaz1 -----------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Tospaa ----------------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme

Kilislielos ------------------> 16 Eylül ---------> 15. deneme
Oceanshine ----------------> 16 Eylül ---------> 12. deneme
Meleğim66 -----------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Elifbade06 -----------------> 17 Eylül ----------> 7. deneme
Hanfendi25 ----------------> 19 Eylül ---------> 4. deneme
FatmaSA --------------------> 20 Eylül ---------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 20 Eylül --------> 12. deneme
Deminos --------------------> 21 Eylül ---------> 6. deneme
Mgul -------------------------> 22 Eylül ---------> 3. deneme

Sekme -----------------------> 23 Eylül ---------> 5. deneme
Hilal1653 -------------------> 23 Eylül ---------> 3. deneme
Aysemutlu ------------------> 23 Eylül ---------> 4. deneme
Hyb77 -----------------------> 23 Eylül ----------> 1. deneme
Lovely35 --------------------> 25 Eylül----------> 3. deneme
Şekerpancari --------------> 28 Eylül ----------> 5. deneme
Abcdefcd -------------------> 30 Eylül ----------> 9. deneme

Neslli ------------------------> 30 Eylül ----------> 4. deneme
Xxxsindelxxx -------------> 30 Eylül -----------> 2. deneme
9661 -------------------------> 30 Eylül -----------> 4. deneme

EKİM BAT

Wuslt -----------------> 2 Ekim ------------> 6. deneme
Nenu ------------------> 2 Ekim ------------> 49. deneme
Afrodit26 ------------> 2 Ekim ------------> 3. deneme
Mogami --------------> 3 Ekim ------------> 6. deneme
Sirrieyvan -----------> 7 Ekim ------------> 2. deneme
Golyayla -------------> 8 Ekim -----------> 20. deneme
Zzzzynpppp ---------> 9 Ekim -----------> 6. deneme
Betiboop -------------> 13 Ekim ----------> 5. deneme

Meemure ------------> 15 Ekim -----------> 3. deneme

Kaygılı ----------------> 31 Ekim ----------> 3. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Eşimle gittik ürologa verdik sperm sonucunu adam ucundan baktı ve elimize tutuşturdu bu test eksik bi daha yaptırın dedi... Tövbe tövbe...ulan bi bak be... Kendi doktoruma göstereceğim eğer o gerek görürse tekrar yaptıracağız sperm testini... Yahu şöyle doktorlara UYUZ OLUYORUM...

Aynen canım çok sinir bozucu doktorlar var bakıp ıncelemeden nerden anlıyorlarsa bozuk oldugunu Allah'tan içlerinden iyileri çıkıyor hayırlı sonuclar cıkar inşallah

Aynen canım çok sinir bozucu doktorlar var bakıp ıncelemeden nerden anlıyorlarsa bozuk oldugunu Allah'tan içlerinden iyileri çıkıyor hayırlı sonuclar cıkar inşallah
inşallah kuzum... golyayla biraz ferahlattı beni, bi de kendi doktoruma göstereyim bakalım o ne diyecek bu iltihap olayına...

inşallah kuzum... golyayla biraz ferahlattı beni, bi de kendi doktoruma göstereyim bakalım o ne diyecek bu iltihap olayına...

Evet canım en iyisi güvendiğin dr için daha rahaet eder inşallah önemli birşey değildir kuzum

fistık müjdeyi sizden bekliyorum demek istedim :) kuru kuru tebrik kabul etmem ben müjde vermeniz lazım
Benden geçti kuzum ama Elisadan çok ümitliyiz ondan bi müjde alırsın...21 inde de senden bekliyoruz müjde... Bak liste çok sönük.. Sen bari güzel haberler ver bize bu ay

Benden geçti kuzum ama Elisadan çok ümitliyiz ondan bi müjde alırsın...21 inde de senden bekliyoruz müjde... Bak liste çok sönük.. Sen bari güzel haberler ver bize bu ay

Mogamıcım bıldıgın gıbı hamılelıgın ılk belırtısı goguslermıs ben bunu yasıyorum yumurtlama donemım gectıgınden berı ve batım yaklastıkca artıyor hassıyet agrı ve bır sure dun kasık sancısı cektım tek taraflı umutluyum ama bazen dıyorum bu kadar az hamıellık belırtısımı olur ama gogsum yandıkca sızladıkca olur olur dıyorum ınsalah pazartesı test yapmak nasıp olurda sabah sabah guzel haberler verebılırım

arkadaşlar slm.. benim BAT 14-15 gibi.. aslında cuma günü test yapacaktım ama elimin altında olunca dayanamadım dün predictor yaptım.. sonuç Negatif. acaba erken olduğundan dolayı varsa bile çıkmama olasılığı var mı hiç bir belirtimde yok ne adete ne bebeğe dair.. tek belirtim her zaman adete 1 hafta kala rahimin aşağı indiğini hissediyodum ilişkilerimde. ama şuan onu hissedemedim henüz tam olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…