İnsallah canim nedense bende hamile kalirsam ilk bebegim erkek olcakmis gibi hissediyorum esimede diyorum hep hayirlisi olsunda kiz erkek farketmezinşallah canım benim ben öyle hissediyorum aksam annemle konusuyoruz anne dıyorum boyle boyle annem adet olacaksın dıyor gogsun agrıyorsa dedım sımdıye kadar benden duydunmu adetten once gogusmun agrıdıgını dedım ben umutluyum ben adet olmayacagım ve yanılmıyorr hamıleysem oyle hıssedıyorumkı benım oglum olacakdedım gercekten tek hıssettıgım bu inşallah hislerimde yanılmam canım
bende ov testi olmadan adetim bitince hamile kaldım hemde olmaz hemen diyordum eylülde olur diyordum kısmet işte o yüzden hayırlısı olsun ama bu ay hamişler olcak hissediyorum
İnsallah canim nedense bende hamile kalirsam ilk bebegim erkek olcakmis gibi hissediyorum esimede diyorum hep hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez
Dualarımız seninle canım... Ağrısız sızısız atlat gel inşGünaydın herkese, ben hsg ye gidiyorum, duanıza ihtiyacım var, inşallah sonuçlar temiz çıkar,sanırım öğlene görüşürüz Allah ın izniyle öperim hepinizide
ah kuzum geçmiş olsunCanim sabaha kadar agladim agridan..karanfil koydum ise yaramadi sonrada disimi fircalaya fircalaya uyustu simdi biraz daha iyiyim
çooook sevindim bu habere umuyorum o kadın haklı çıkar ki bana öyle geliyo... eğer miniği görürseniz tavsiyem bi daha kendi doktoruna gitmeDün akşam başka bi kadın doğum dr gittim hiç sıkıntımdan bahsetmedim ultrasona geçmeden önce hadi bakalım artık canlılık görmemiz gerek dedi ultrasona geçtik sen şu an 5+5sin kesen 16mm dedi sat a göre 1 hafta geri kesen dedi kese 20mm olmadan canlılık görmeyi bekleyemeyiz o yüzden alttanda bakmıycam dedi bhcg değerlerinle kesenin gelişimi uyumlu dedi bebek görünmüyo ama haftaya görücez inş dedi zerre olumsuz bişey konuşmadı ama diğer dr ısrarla görmem gerekirdi diyo kese var bebek var kalp atışı yok diyo ben kime inanayım şimdi ama ilk drun dediği doğru olsa bile davranışı yanlış bu kadında kesin görcez demiyo ama olumsuz konuşup kürtaj yapcamda demiyo. Haftaya salı dünkü dr.a gidicem tekrar inş canlılığını görücem bebeğimin
sweetamber dı canım... ben inat ettim yap yap diye ve 25 te gördü pozitifi dolayısıyla batı da ileri attı... ama hamiş çıktı o ay... sende yapmaya devam et ama elinden geldikçe saatlere uymaya çalışKızlar ben maalesef ovulasyonu bilmeme rağmen yanlış saatlerde yapabiliyorum bu hafta hep dışardayız 23:0-24:00'lerde ovulasyon yapıyorum o kadar silikki çizgi ya buna bağlıcam ya da bu ay benim yumurtam çatlamadı daha ama atıyorum ben 25. gün gördüm pozitifi burda adete kadar bırakmayıp yapıp hamile kalan biri vardı olduda bende gördüm adete yakın ama tutmadı bizim taaa 14 gün sonra mı adet olacağım yani 25+14 mü olacak çünkü yumurtanın çatlamasıyla adet arasında tam 14 gün olurmuş o hiç şaşmazmış ama bu durum benim kafamı karıştırıyor...
benimki beni boşasa haklı demek adam 82 almışsın daha ne alacaktın acaba kendi girsin bakim kaç alıyo allah allah ne yapalım şimdi atama yoksa öle meslekler varki 99 alsan nafile ...sinirlendim kusura bakmayınKızlar çok kötüyümeşim kpss puanları açıklandığından beri bendwn uzaklaşıyo. Bişey soruyorum yüzüme bakmıyo fikirlerimi dikkate almıyo. Hem sınava hazırlandım hem evimi aksatmadım 82 aldım ama branş sıram 400 lerde. Muallaktayım yani. Neymiş beni öğretmenim diye almış falan tartıştık ağladım o da üzüldü maçı vardı bugün maça gitti zorla gönderdim sakinleşeyim diye kızlar başka şehre geldim burda kimsem yokadam akıllı ondan başka ben ne yapayım tekrar sınava hazırlanmaya başladım aile huzurum çok saçma ama cidden huzurum atanmama bağlı
Arkadaşlar klomen yan etkisi yüzünden en son çareniz olsunhmmm anladım kuzum 8-9 gün sonra kendi doktoruma gösteririm bende bakalım ne diyecek olmadı bende klomen isterim
nasıl bi yan etki canım...Arkadaşlar klomen yan etkisi yüzünden en son çareniz olsun
Arkadaşlar klomen yan etkisi yüzünden en son çareniz olsun
Eşimle gittik ürologa verdik sperm sonucunu adam ucundan baktı ve elimize tutuşturdu bu test eksik bi daha yaptırın dedi... Tövbe tövbe...ulan bi bak be... Kendi doktoruma göstereceğim eğer o gerek görürse tekrar yaptıracağız sperm testini... Yahu şöyle doktorlara UYUZ OLUYORUM...
inşallah kuzum... golyayla biraz ferahlattı beni, bi de kendi doktoruma göstereyim bakalım o ne diyecek bu iltihap olayına...Aynen canım çok sinir bozucu doktorlar var bakıp ıncelemeden nerden anlıyorlarsa bozuk oldugunu Allah'tan içlerinden iyileri çıkıyor hayırlı sonuclar cıkar inşallah
inşallah kuzum... golyayla biraz ferahlattı beni, bi de kendi doktoruma göstereyim bakalım o ne diyecek bu iltihap olayına...
fistık müjdeyi sizden bekliyorum demek istedim :) kuru kuru tebrik kabul etmem ben müjde vermeniz lazımmutlu yaşlar kuzucum...hayırlı olsun yiğenin... sağlıkla hayırla gelsin
Benden geçti kuzum ama Elisadan çok ümitliyiz ondan bi müjde alırsın...21 inde de senden bekliyoruz müjde... Bak liste çok sönük.. Sen bari güzel haberler ver bize bu ayfistık müjdeyi sizden bekliyorum demek istedim :) kuru kuru tebrik kabul etmem ben müjde vermeniz lazım
Benden geçti kuzum ama Elisadan çok ümitliyiz ondan bi müjde alırsın...21 inde de senden bekliyoruz müjde... Bak liste çok sönük.. Sen bari güzel haberler ver bize bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?