2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kuzum o kadar yorum okudum ve ortak nokta göğüs sızısı... ama şu da var hiç belirtisi olmayanda çok insan var...ben pazartesiye kadar beklememen gerektiğini düşünüyorum bata 4 kalmış bence yarın ya da öbür gün bi test yapmalısın... sen bilirsin yine de... ben senin hamile olduğunu düşünüyorum

umuyorum erken olduğundan negatiftir... sen rahim kontrolünü yap eğer aşağıya inmeye başladıysa adet olacaksındır canım... bu ay bende o kontrolü yaptım hemen elime geldi ertesi günde adet oldum

Hım anladım canım bende öyle dusunuyorum canım benım bata daha az kaldıgını dusunuyorum ben daha oncede yazmıstım okudunmu bılmıyorum ben tam 28. gunumde adet oldum ve 16 ılk lekem geldı aksam gecede sokulmusum 16 baz aldıgımda cuma gunu benım 28. gunum hesaplayıclar 14 gosterıyordu bende 14 soyledım batı o yuzden dıyorum pazartesıye kadarbekleyım en azından bırkac gunde olsa gunum gecmıs olsun dıyorum sence benım batım hangısı canım bence cuma

umuyorum erken olduğundan negatiftir... sen rahim kontrolünü yap eğer aşağıya inmeye başladıysa adet olacaksındır canım... bu ay bende o kontrolü yaptım hemen elime geldi ertesi günde adet oldum

yaa aslında ilişkilerimde anlıyodum baskı yapıyodu bişeyler ama anlayamadım henüz.. kendi kendime de 2 kere kontrol etmek istedim pek beceremiyorum sanırım bi seferinde sanki elime geldi bi seferinde boşluk vardı gibi hissettim.. pek anlayamadım canım. inş. erken olduğundan negatifdir.. zaten bu ay olmazsa dr a gidicez eşimde bende görünelim istiyoruz

Mogamıcım kac gun once rahım asagı ınıyor bende ılıskılerımde hıssedıyordum ama sur bır kac gundur ılıskı olmadıgı ıcın hıssedemeıdm ama bugun olur batım yaklastıgı ıcın adet olcaksam ınmesı lazım dımı canım hıssederım
indiyse mumkunse ınmemıs olsunda :)

umarım gerek kalmaz doktora ama hamilelik yoksa gidin tabi doktorunuz uygun bi yol çizer size

böyle doktorlar yüzünden hastane fobisi var bende zaten

şimdiye inmiştir canım gebelik yoksa... adete yaklaşık bir hafta kala inmeye başlıyo... aslında elini sokabilsen anlarsın

indiyse şuan hissedersin kesin canım az kaldı BAT a senin 2 güncük :)

rahim inmesini nasıl hissediyorsunuz ben hiç öyle birşeyi dikkat etmemişim

şimdiye inmiştir canım gebelik yoksa... adete yaklaşık bir hafta kala inmeye başlıyo... aslında elini sokabilsen anlarsın

Ona cesaret edemıyorum canım benım ama dedıgı gıbı bugun ılıskı olur canım o zaman anlarım ınsallah ucsuz bır bosluk hıssedrız benden cok esım hıssedıyor zaten

16 sını baz al kuzum ben ilk leke ne zaman geldiyse o güne göre hareket ederim... bugüne kadarda yanıltmadı beni zaten...

indiyse şuan hissedersin kesin canım az kaldı BAT a senin 2 güncük :)

Evet cnım az kaldı bakalım hayırlı sonuc olur ınsallah zaten cuma veya cumartesı olmazsam umudum artar bugunku ılıskıdede baskıyı hıssetmezsek ınsallah daha cok umutlanırım senınde azalıyor canım ama test yapsaydın keske canım daha erken cunku

rahim inmesini nasıl hissediyorsunuz ben hiç öyle birşeyi dikkat etmemişim
adete doğru sok parmağını içeri... parmak ucuna burnuna dokunduğun gibi sert bişey gelirse bil ki rahim aşağı inmiş adet olacaksın... boşluk hissedersen rahim yukarıdadır ve gebelik ihtimalin vardır

16 sını baz al kuzum ben ilk leke ne zaman geldiyse o güne göre hareket ederim... bugüne kadarda yanıltmadı beni zaten...

Sagol canım o zaman benım bat 14 eylul degıl canım tam 28. gunum 12 eylul oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…