kuzum o kadar yorum okudum ve ortak nokta göğüs sızısı... ama şu da var hiç belirtisi olmayanda çok insan var...ben pazartesiye kadar beklememen gerektiğini düşünüyorum bata 4 kalmış bence yarın ya da öbür gün bi test yapmalısın... sen bilirsin yine de... ben senin hamile olduğunu düşünüyorumMogamıcım bıldıgın gıbı hamılelıgın ılk belırtısı goguslermıs ben bunu yasıyorum yumurtlama donemım gectıgınden berı ve batım yaklastıkca artıyor hassıyet agrı ve bır sure dun kasık sancısı cektım tek taraflı umutluyum ama bazen dıyorum bu kadar az hamıellık belırtısımı olur ama gogsum yandıkca sızladıkca olur olur dıyorum ınsalah pazartesı test yapmak nasıp olurda sabah sabah guzel haberler verebılırım
umuyorum erken olduğundan negatiftir... sen rahim kontrolünü yap eğer aşağıya inmeye başladıysa adet olacaksındır canım... bu ay bende o kontrolü yaptım hemen elime geldi ertesi günde adet oldumarkadaşlar slm.. benim BAT 14-15 gibi.. aslında cuma günü test yapacaktım ama elimin altında olunca dayanamadım dün predictor yaptım.. sonuç Negatif. acaba erken olduğundan dolayı varsa bile çıkmama olasılığı var mıhiç bir belirtimde yok ne adete ne bebeğe dair.. tek belirtim her zaman adete 1 hafta kala rahimin aşağı indiğini hissediyodum ilişkilerimde. ama şuan onu hissedemedim henüz tam olarak..
Amin bugün tahmini yumurtlama günüm :) bugünden sonra geri sayım başlıycak bakalım inşallah allah daha fazla aratmaz bizide bebeklerimize kavuşuruz.İnşallah canım allah hepimize versin.
kuzum o kadar yorum okudum ve ortak nokta göğüs sızısı... ama şu da var hiç belirtisi olmayanda çok insan var...ben pazartesiye kadar beklememen gerektiğini düşünüyorum bata 4 kalmış bence yarın ya da öbür gün bi test yapmalısın... sen bilirsin yine de... ben senin hamile olduğunu düşünüyorum
umuyorum erken olduğundan negatiftir... sen rahim kontrolünü yap eğer aşağıya inmeye başladıysa adet olacaksındır canım... bu ay bende o kontrolü yaptım hemen elime geldi ertesi günde adet oldum
umuyorum erken olduğundan negatiftir... sen rahim kontrolünü yap eğer aşağıya inmeye başladıysa adet olacaksındır canım... bu ay bende o kontrolü yaptım hemen elime geldi ertesi günde adet oldum
umarım gerek kalmaz doktora ama hamilelik yoksa gidin tabi doktorunuz uygun bi yol çizer sizeyaa aslında ilişkilerimde anlıyodum baskı yapıyodu bişeyler ama anlayamadım henüz.. kendi kendime de 2 kere kontrol etmek istedim pek beceremiyorum sanırım bi seferinde sanki elime geldi bi seferinde boşluk vardı gibi hissettim.. pek anlayamadım canım. inş. erken olduğundan negatifdir.. zaten bu ay olmazsa dr a gidicez eşimde bende görünelim istiyoruz
böyle doktorlar yüzünden hastane fobisi var bende zatenEşimle gittik ürologa verdik sperm sonucunu adam ucundan baktı ve elimize tutuşturdu bu test eksik bi daha yaptırın dedi... Tövbe tövbe...ulan bi bak be... Kendi doktoruma göstereceğim eğer o gerek görürse tekrar yaptıracağız sperm testini... Yahu şöyle doktorlara UYUZ OLUYORUM...
şimdiye inmiştir canım gebelik yoksa... adete yaklaşık bir hafta kala inmeye başlıyo... aslında elini sokabilsen anlarsınMogamıcım kac gun once rahım asagı ınıyor bende ılıskılerımde hıssedıyordum ama sur bır kac gundur ılıskı olmadıgı ıcın hıssedemeıdm ama bugun olur batım yaklastıgı ıcın adet olcaksam ınmesı lazım dımı canım hıssederım
indiyse mumkunse ınmemıs olsunda :)
indiyse şuan hissedersin kesin canım az kaldı BAT a senin 2 güncük :)Mogamıcım kac gun once rahım asagı ınıyor bende ılıskılerımde hıssedıyordum ama sur bır kac gundur ılıskı olmadıgı ıcın hıssedemeıdm ama bugun olur batım yaklastıgı ıcın adet olcaksam ınmesı lazım dımı canım hıssederım
rahim inmesini nasıl hissediyorsunuz ben hiç öyle birşeyi dikkat etmemişimMogamıcım kac gun once rahım asagı ınıyor bende ılıskılerımde hıssedıyordum ama sur bır kac gundur ılıskı olmadıgı ıcın hıssedemeıdm ama bugun olur batım yaklastıgı ıcın adet olcaksam ınmesı lazım dımı canım hıssederım
Allah böylelerinin eline düşürmesin canım... İyi doktor bulmak şartböyle doktorlar yüzünden hastane fobisi var bende zaten
şimdiye inmiştir canım gebelik yoksa... adete yaklaşık bir hafta kala inmeye başlıyo... aslında elini sokabilsen anlarsın
rahim inmesini nasıl hissediyorsunuz ben hiç öyle birşeyi dikkat etmemişim
evet canım en azından içimiz rahatlasın diyoruz umarım bebiş vardır :)umarım gerek kalmaz doktora ama hamilelik yoksa gidin tabi doktorunuz uygun bi yol çizer size
16 sını baz al kuzum ben ilk leke ne zaman geldiyse o güne göre hareket ederim... bugüne kadarda yanıltmadı beni zaten...Hım anladım canım bende öyle dusunuyorum canım benım bata daha az kaldıgını dusunuyorum ben daha oncede yazmıstım okudunmu bılmıyorum ben tam 28. gunumde adet oldum ve 16 ılk lekem geldı aksam gecede sokulmusum 16 baz aldıgımda cuma gunu benım 28. gunum hesaplayıclar 14 gosterıyordu bende 14 soyledım batı o yuzden dıyorum pazartesıye kadarbekleyım en azından bırkac gunde olsa gunum gecmıs olsun dıyorum sence benım batım hangısı canım bence cuma
indiyse şuan hissedersin kesin canım az kaldı BAT a senin 2 güncük :)
adete doğru sok parmağını içeri... parmak ucuna burnuna dokunduğun gibi sert bişey gelirse bil ki rahim aşağı inmiş adet olacaksın... boşluk hissedersen rahim yukarıdadır ve gebelik ihtimalin vardırrahim inmesini nasıl hissediyorsunuz ben hiç öyle birşeyi dikkat etmemişim
16 sını baz al kuzum ben ilk leke ne zaman geldiyse o güne göre hareket ederim... bugüne kadarda yanıltmadı beni zaten...
birşey daha öğrenmiş oldum sağolun kızlar bu sefer kontrol etçem bakalım inşallah hamile kalırımda :)İlişki sırasında baskı yapıyor benım esım cok hıssedıyor bırsey ıteklıyor baskı yapıyor sankı bana dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?