inşallah kuzum... eşine söyle iyi odaklansınOna cesaret edemıyorum canım benım ama dedıgı gıbı bugun ılıskı olur canım o zaman anlarım ınsallah ucsuz bır bosluk hıssedrız benden cok esım hıssedıyor zaten
inşallah kuzum... eşine söyle iyi odaklansın
düzeltiyim mi listedeSagol canım o zaman benım bat 14 eylul degıl canım tam 28. gunum 12 eylul oluyor
birşey daha öğrenmiş oldum sağolun kızlar bu sefer kontrol etçem bakalım inşallah hamile kalırımda :)
düzeltiyim mi listede
aboooww bu da varmış demek kiadete doğru sok parmağını içeri... parmak ucuna burnuna dokunduğun gibi sert bişey gelirse bil ki rahim aşağı inmiş adet olacaksın... boşluk hissedersen rahim yukarıdadır ve gebelik ihtimalin vardır
Ben hiç sormadım bizim herife bu olayı... merak ettim şimdi bizimkinin hissettiklerinisanırım gayet ıyı odaklanıyor canım gecen yumurtlama donemınde yasadıgımız ılıskıde bana dedıkı budefa cok farklıydı bır bosluga bosaldım sankı yollar acıktı kesın gıttı bu defa dedı dıgerlerınde sankı prezatıfe boslaıyor gıbı kasıyordu sankı dedım
evet canım hemen hafta başında da testini yaparsın p.tesi salı gibi çift çizgiyle miniğini görürsün inş.Evet cnım az kaldı bakalım hayırlı sonuc olur ınsallah zaten cuma veya cumartesı olmazsam umudum artar bugunku ılıskıdede baskıyı hıssetmezsek ınsallah daha cok umutlanırım senınde azalıyor canım ama test yapsaydın keske canım daha erken cunku
Ben hiç sormadım bizim herife bu olayı... merak ettim şimdi bizimkinin hissettiklerini
yaklaşık 1 hafta kala ... ama sen 4 gün kala falan yap... aslında adete bir hafta kaladan sonra hergün elini iyice temizleyip yapabilirsin iki dakikalık olayaboooww bu da varmış demek kişimdi bunu adete ne kadar zaman kala yapmak doğru olur bende bi deniyim bakiim yapabilecekmiyim
evet canım hemen hafta başında da testini yaparsın p.tesi salı gibi çift çizgiyle miniğini görürsün inş.testi yaptım üzüldüm aslında ama rahatladım zaman geçmek bilmezdi öteki türlü :) şimdi rahatladım canım reglim geçerse anca yaparım bi test daha
o vakit böyle kalsın... hem hamişliğin tescillendiğinde erken öğrenmiş gibi olursun....Olur canım sencede hangısı daha mantıklıysa oyle yapalım canım sen daha ıyısın bu konularda
o vakit böyle kalsın... hem hamişliğin tescillendiğinde erken öğrenmiş gibi olursun....
pazartesi sabah yaparsın inş pozitifi görürsün kandada güzel bi değer görürsün akşama da taze babaya süprizi yaaparsıınnBen bu ay rahatım ogrenmek ıstıyorum merak edıyorum ama rahatım sankı boyle sonucu bılıyormus gıbı ama ınsallah hayal kırıklıgına ugramam pazartesı sabah yaparım canım testı kısmet olursa hemen saglık ocagına gıderım kan tetsını verırım hemen sonuc cıkarsa aksamada esıme soylerım inşallah bu defa cıft cızgıyı gormek nasıp olur canım bana sana hepımıze bencede cnım gunun gecmesını bekle
Canim adetime yakin bende sordum esime baski falan hissediyormusun diye yok dedi anlamadi niye sordun dedi bende hic dedimbende sormadım canım direk kendısı soyledı demekkı farklı geldı bende sasırdım yum donemınde sor bakalım canım
o vakit böyle kalsın... hem hamişliğin tescillendiğinde erken öğrenmiş gibi olursun....
inşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhTamam canım nasıl dersen pazartesi inşallah listde benım için değişiklik yaparda hamiş yazarsın
pazartesi sabah yaparsın inş pozitifi görürsün kandada güzel bi değer görürsün akşama da taze babaya süprizi yaaparsıınnbende peşinden gelebilirim inş. hala umutluyum
Canim adetime yakin bende sordum esime baski falan hissediyormusun diye yok dedi anlamadi niye sordun dedi bende hic dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?