2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

mogamicim yaa parmağınla kontrol ettiğinde ne kadar ilerlediğinde hissediyosun.. mesela ben işaret parmağımı sadece yarısına kadar ilerletebildim yeterli midir kuzum
valla sokabildiğim kadar sokuyorum... rahim ağzına değince duruyorum

Oyyyy ne güzel söylemişssin canım benim inşalalh inşllah taze baba ne yapacak cok merak edıyorum tabıkı umudunu yıtırme canım daha batına var ve kırmızıları gormeden umut kesmek yok
mutluluktan uçacak sonra herkesee söylemeye başlayacak heyecanlanacakkk hayaller kuracakkk kız olursa ana kız beni batırırsınız siz elinizden çekeceğim var diyecekkkk ayy ne hoşş inş gerçek olur hepsii

valla sokabildiğim kadar sokuyorum... rahim ağzına değince duruyorum
hmmm anladım canımm ya sanırım ben anlayamıyorum bu işi. ilk yaptığımda elimde sanki kemik gibi bişey hisseder gibi oldum ikinci yaptığımda hiç bişey hissedemedim neyse artık 3 4 güne belli olur ak koyun kara koyun

mutluluktan uçacak sonra herkesee söylemeye başlayacak heyecanlanacakkk hayaller kuracakkk kız olursa ana kız beni batırırsınız siz elinizden çekeceğim var diyecekkkk ayy ne hoşş inş gerçek olur hepsii

İnşallah canım benım evet emınım ogrendıgınde hemen annesıne soylemek ısteyecek bende durdurmaya calısacagım ama benı dınlemeyecek bana bakıp bakıp gulecek inşallah bugunlerı hepımız yasarız canım

yaklaşık 1 hafta kala ... ama sen 4 gün kala falan yap... aslında adete bir hafta kaladan sonra hergün elini iyice temizleyip yapabilirsin iki dakikalık olay
ok denicem bakalım bu arada eczaneden ruşeym buğday yağı diye bir vitamin aldım sürekli gittiğim eczacı verdi eşin sabah akşam sen sabah iç dedi başladık kullanmaya araştırdım kullanan çok bende bir etki olursa tavsiye edicem sizede :)

inş. kuzum dualarımız kabul olur iinş.. Allahhhımm duyar sesimizii :) :)

inşallah gebe çıkarsın da sevindirirsin bizi

Bende ogrendigimde ilk burda paylasacagim sonra esime soyleyecegim kalp atisini duyana kadarda kimseye soylemeyecegim

neye yarıyormuş ki bacım

Masallah canim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..ya canim sen kalp atisini ne zaman duydun :)

neye yarıyormuş ki bacım
kadında ve erkekte yumurta ve spermin gelişmesi için destek amaçlı kullanılıyor daha iki gündür alıyoruz pre seed almak için gittim bunu verdi bide su bazlı başka bir kayganlaştırıcı gelişmelerden haberdar ederim sizi

sende mi kayganlaştırıcı kullanıyorsun kuzum... su bazlı da olsa kullanmamaya çalış en azından yumoş günleri... Bende kullandım ama bebek olmadı.. bu ay kullanmayı bıraktım nihayet

fiyatı ne bu yağın

Bende ogrendigimde ilk burda paylasacagim sonra esime soyleyecegim kalp atisini duyana kadarda kimseye soylemeyecegim

Bende pazartesı sabah 7 gıbı uyanırıyoruz 7 gıbı yaparım eger pozıtıf cıkarsa hemen telden gırer sıze yazarım canım kan testı sonucu ne zmana cıkar bılmıyor hemende kn vermeye gıtmeyı duusnuyorum aksamda esıme soylerım ama kalp atısını duymadan bede kımseye soylemek ıstemıyorum esımı durdurmaya calıscagım ama ne kadar durur bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…