İnsallah canim pozitifi gorursun acile gidersen 1 satte cikar sonuc erkekleri durdurmak zor bizimkide soyler herhaldeBende pazartesı sabah 7 gıbı uyanırıyoruz 7 gıbı yaparım eger pozıtıf cıkarsa hemen telden gırer sıze yazarım canım kan testı sonucu ne zmana cıkar bılmıyor hemende kn vermeye gıtmeyı duusnuyorum aksamda esıme soylerım ama kalp atısını duymadan bede kımseye soylemek ıstemıyorum esımı durdurmaya calıscagım ama ne kadar durur bılmıyorum
İnsallah canim pozitifi gorursun acile gidersen 1 satte cikar sonuc erkekleri durdurmak zor bizimkide soyler herhalde
Bizimkilerde oyle cok istiyorlar ilk torun olacak hayaller kuruyorlar kayinbabam kiz olursa uzerime alirim diyor butun masraflari bana ait diyor olsun canim pozitif olsunda bekleriz biz kan testiniEvet canım annesı cok ıstıyor cunku bıran once soylemek ısteyecek ınsallah gorurum canım ıs yerımın yakında saglık ocagı var oraya gıdecegım canım hastahane uzakta
Bizimkilerde oyle cok istiyorlar ilk torun olacak hayaller kuruyorlar kayinbabam kiz olursa uzerime alirim diyor butun masraflari bana ait diyor olsun canim pozitif olsunda bekleriz biz kan testini
Eşimle gittik ürologa verdik sperm sonucunu adam ucundan baktı ve elimize tutuşturdu bu test eksik bi daha yaptırın dedi... Tövbe tövbe...ulan bi bak be... Kendi doktoruma göstereceğim eğer o gerek görürse tekrar yaptıracağız sperm testini... Yahu şöyle doktorlara UYUZ OLUYORUM...
arkadaşlar slm.. benim BAT 14-15 gibi.. aslında cuma günü test yapacaktım ama elimin altında olunca dayanamadım dün predictor yaptım.. sonuç Negatif. acaba erken olduğundan dolayı varsa bile çıkmama olasılığı var mıhiç bir belirtimde yok ne adete ne bebeğe dair.. tek belirtim her zaman adete 1 hafta kala rahimin aşağı indiğini hissediyodum ilişkilerimde. ama şuan onu hissedemedim henüz tam olarak..
Evet alirlar bakarlar canim evlat findik kabugu torunda findik ici derler ya torun daha kiymetli olur sevilirevet canım beklerım kan testını yeterkı hayırlısıyla ıdrar tetsınde pozıtıfı goreyım ben kayınbabamla hıc o konuları konusmuyoruz bırsy demıyor oda kayınvalıdemde öyle bırsey demedı ama destek cıkar zaten kendısı bakacak bır eksıgını gordugunde alır yardımcı olurlar dıye dusunuyorum
kızlar yaa moralim çoook bozuk bnm dün aksam eşimle tam olarak konusamadk söylediğimiz herşey birbirmize battı sanki cuma dr a gidicz tüp bebek merkezine yönlendircek dedim hem gidelm diyo hem hemen tüp mü denicz diyo ne yapcz dedim ilaç kullanıyorm bitsin belki asılama yapılck kdr sayı artar diyo sen baska dr a git ilaç kulllandm sayı düştü de dedim neyse ona ikna oldu pzts ye randevu aldık ama tüp için bilgi alcz ama sanırım bikaç ay beklicz gibi
Mogami yeni bat 8 ekim
Evet maalesef geldi hayırlısı canım inşallahgeldi mi o sevimsiz renk :) hayırlısı olsun canım ekimde gelsin bebiş :)
o da bişi mi doktorun birine boğazım da faranşitim var diye gittim bana kanser muamelesi yapıp sacma sapan ilaçlar verdi boğazım aynı duruyo bu doktorlar üniverstede dersten kaçan cinsten kuzumEşimle gittik ürologa verdik sperm sonucunu adam ucundan baktı ve elimize tutuşturdu bu test eksik bi daha yaptırın dedi... Tövbe tövbe...ulan bi bak be... Kendi doktoruma göstereceğim eğer o gerek görürse tekrar yaptıracağız sperm testini... Yahu şöyle doktorlara UYUZ OLUYORUM...
Canim kaygiliya katiliyorum esinde isteyince gidin insallah gerek kalmadan hamile olursunkızlar yaa moralim çoook bozuk bnm dün aksam eşimle tam olarak konusamadk söylediğimiz herşey birbirmize battı sanki cuma dr a gidicz tüp bebek merkezine yönlendircek dedim hem gidelm diyo hem hemen tüp mü denicz diyo ne yapcz dedim ilaç kullanıyorm bitsin belki asılama yapılck kdr sayı artar diyo sen baska dr a git ilaç kulllandm sayı düştü de dedim neyse ona ikna oldu pzts ye randevu aldık ama tüp için bilgi alcz ama sanırım bikaç ay beklicz gibi
cnm eşimide anlamaya calışıyorm sağolsn beni çok düşünür tüpte kadınlara çok hormon veriyolar sürekli narkoz altında yumurta topla yerleştir zorlu bi süreç o da benim bunları yaşamamamı istiyor ama 8 aydır bekliyorz bu ay 15i yum günü ama bn adet oldm o sperm testi için perhiz yaptı derken snr bnm hsg ilişki bile olmadı dahacanım erkekler farklı gurur meselesi yapabilir sakın olaki kırma ümitsizliğe düşer hem aranız düzelmez sonra güzellikle ifade etmeye çalış fazla sabırlı olması seni kızdırıyo olabilir ama oda tüp e gerek kalmadan olsun istiyor belliki bence ikinizinde tamam artık yapacak bi şey yok bizde tüp deneyelim dediğiniz an gidin bunu eşinde istesinyani evet biz sorunları çözdük ama olmadı karımda üzülüyor artık tüp bebek deneyelim desin. rabbim onlara gerek kalmadan hayırlısıyla bir bebiş verecektir inşallah size biraz bi süre boşverin derim ben ilişkinizi ilişki için zevkine yaşayın :)
cnm yaa eşim aslında bnden daha çok fazla istiyo bebiş olsn diye ama dediğim gibi bnm bu süreçte yıpranacağimdan korkuyo işte ev alma planlarımız vardı eğer tüp deneyecek olursak nasıl oluck ALLAH bilir cünkü 5-10bin arasındaymıs tüpbebekCanim kaygiliya katiliyorum esinde isteyince gidin insallah gerek kalmadan hamile olursun
Canım beni de ekle diyeceğim ama şu anda kimyasal gebelikten düşük yaptığım için kestiremiyorum tarihiArkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
Goca (Ofaskmıacaba) ------> 7 Temmuz ------> 6. deneme ------> HAMİŞ
EYLÜL BAT
Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme ------------->
Neslli -----------------------> 2 Eylül ----------> 3. deneme -------------->
April28 ---------------------> 3 Eylül ----------> 2. deneme ------------->
Şekerpancari -------------> 3 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Nenu ------------------------> 4 Eylül ---------> 48. deneme ------------->
Mogami --------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme -------------->
Candy_88 -----------------> 4 Eylül ----------> 3. deneme ----------------> HAMİŞ
Meemure ------------------> 4 Eylül ----------> 2. deneme -------------->
9661 ------------------------> 7 Eylül -----------> 3. deneme -------------->
Nazligamzelim -----------> 8 Eylül ----------> 6. deneme
Betiboop -------------------> 8 Eylül ----------> 4. deneme -------------->
Golyayla -------------------> 8 Eylül ----------> 19. deneme ------------->
Yfrks ------------------------> 9 Eylül ----------> 8. deneme
Esra51 ----------------------> 9 Eylül ----------> 7. deneme
Afrodit ---------------------> 10 Eylül ----------> 3. deneme
Kocamlaben --------------> 13 Eylül ----------> 3. deneme
Leylaaras ------------------> 13 Eylül ----------> 5. deneme
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Elisa -------------------------> 14 Eylül ---------> 3. deneme
Larsson --------------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Burcunaz1 -----------------> 15 Eylül ---------> 4. deneme
Tospaa ----------------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Kilislielos ------------------> 16 Eylül ---------> 15. deneme
Oceanshine ----------------> 16 Eylül ---------> 12. deneme
Meleğim66 -----------------> 16 Eylül ---------> 3. deneme
Elifbade06 -----------------> 17 Eylül ----------> 7. deneme
Hanfendi25 ----------------> 19 Eylül ---------> 4. deneme
FatmaSA --------------------> 20 Eylül ---------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 20 Eylül --------> 12. deneme
Deminos --------------------> 21 Eylül ---------> 6. deneme
Mgul -------------------------> 22 Eylül ---------> 3. deneme
Sekme -----------------------> 23 Eylül ---------> 5. deneme
Hilal1653 -------------------> 23 Eylül ---------> 3. deneme
Aysemutlu ------------------> 23 Eylül ---------> 4. deneme
Hyb77 -----------------------> 23 Eylül ----------> 1. deneme
Lovely35 --------------------> 25 Eylül----------> 3. deneme
Şekerpancari --------------> 28 Eylül ----------> 5. deneme
Abcdefcd -------------------> 30 Eylül ----------> 9. deneme
Neslli ------------------------> 30 Eylül ----------> 4. deneme
Xxxsindelxxx -------------> 30 Eylül -----------> 2. deneme
9661 -------------------------> 30 Eylül -----------> 4. deneme
EKİM BAT
Wuslt -----------------> 2 Ekim ------------> 6. deneme
Nenu ------------------> 2 Ekim ------------> 49. deneme
Afrodit26 ------------> 2 Ekim ------------> 3. deneme
Mogami --------------> 3 Ekim ------------> 6. deneme
Sirrieyvan -----------> 7 Ekim ------------> 2. deneme
Golyayla -------------> 8 Ekim -----------> 20. deneme
Zzzzynpppp ---------> 9 Ekim -----------> 6. deneme
Betiboop -------------> 13 Ekim ----------> 5. deneme
Meemure ------------> 15 Ekim -----------> 3. deneme
Kaygılı ----------------> 31 Ekim ----------> 3. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Sagol canım o zaman benım bat 14 eylul degıl canım tam 28. gunum 12 eylul oluyor
Canim insallah gerek kalmaz tupe esinde seni dusunuyormus ne guzel bi dr a daha gidin bakalim o ne diyecekcnm yaa eşim aslında bnden daha çok fazla istiyo bebiş olsn diye ama dediğim gibi bnm bu süreçte yıpranacağimdan korkuyo işte ev alma planlarımız vardı eğer tüp deneyecek olursak nasıl oluck ALLAH bilir cünkü 5-10bin arasındaymıs tüpbebek
aaaa hatice canım geçmiş olsun ben giz :)))))) bende buraya yazıyorumCanım beni de ekle diyeceğim ama şu anda kimyasal gebelikten düşük yaptığım için kestiremiyorum tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?