2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnsallah canim pozitifi gorursun acile gidersen 1 satte cikar sonuc erkekleri durdurmak zor bizimkide soyler herhalde

İnsallah canim pozitifi gorursun acile gidersen 1 satte cikar sonuc erkekleri durdurmak zor bizimkide soyler herhalde

Evet canım annesı cok ıstıyor cunku bıran once soylemek ısteyecek ınsallah gorurum canım ıs yerımın yakında saglık ocagı var oraya gıdecegım canım hastahane uzakta

Evet canım annesı cok ıstıyor cunku bıran once soylemek ısteyecek ınsallah gorurum canım ıs yerımın yakında saglık ocagı var oraya gıdecegım canım hastahane uzakta
Bizimkilerde oyle cok istiyorlar ilk torun olacak hayaller kuruyorlar kayinbabam kiz olursa uzerime alirim diyor butun masraflari bana ait diyor olsun canim pozitif olsunda bekleriz biz kan testini

Bizimkilerde oyle cok istiyorlar ilk torun olacak hayaller kuruyorlar kayinbabam kiz olursa uzerime alirim diyor butun masraflari bana ait diyor olsun canim pozitif olsunda bekleriz biz kan testini

evet canım beklerım kan testını yeterkı hayırlısıyla ıdrar tetsınde pozıtıfı goreyım ben kayınbabamla hıc o konuları konusmuyoruz bırsy demıyor oda kayınvalıdemde öyle bırsey demedı ama destek cıkar zaten kendısı bakacak bır eksıgını gordugunde alır yardımcı olurlar dıye dusunuyorum

sanki her an işi gücü yok yapılabilir bi şey eksiği neymiş bencede kendi doktoruna göster gerekli görürsen yaptırın canım

kızlar yaa moralim çoook bozuk bnm dün aksam eşimle tam olarak konusamadk söylediğimiz herşey birbirmize battı sanki cuma dr a gidicz tüp bebek merkezine yönlendircek dedim hem gidelm diyo hem hemen tüp mü denicz diyo ne yapcz dedim ilaç kullanıyorm bitsin belki asılama yapılck kdr sayı artar diyo sen baska dr a git ilaç kulllandm sayı düştü de dedim neyse ona ikna oldu pzts ye randevu aldık ama tüp için bilgi alcz ama sanırım bikaç ay beklicz gibi

canım henüz erken günün geçince bir daha yaparsın hayırlısı olsun

Evet alirlar bakarlar canim evlat findik kabugu torunda findik ici derler ya torun daha kiymetli olur sevilir

canım erkekler farklı gurur meselesi yapabilir sakın olaki kırma ümitsizliğe düşer hem aranız düzelmez sonra güzellikle ifade etmeye çalış fazla sabırlı olması seni kızdırıyo olabilir ama oda tüp e gerek kalmadan olsun istiyor belliki bence ikinizinde tamam artık yapacak bi şey yok bizde tüp deneyelim dediğiniz an gidin bunu eşinde istesin yani evet biz sorunları çözdük ama olmadı karımda üzülüyor artık tüp bebek deneyelim desin. rabbim onlara gerek kalmadan hayırlısıyla bir bebiş verecektir inşallah size biraz bi süre boşverin derim ben ilişkinizi ilişki için zevkine yaşayın :)

o da bişi mi doktorun birine boğazım da faranşitim var diye gittim bana kanser muamelesi yapıp sacma sapan ilaçlar verdi boğazım aynı duruyo bu doktorlar üniverstede dersten kaçan cinsten kuzum

Canim kaygiliya katiliyorum esinde isteyince gidin insallah gerek kalmadan hamile olursun

cnm eşimide anlamaya calışıyorm sağolsn beni çok düşünür tüpte kadınlara çok hormon veriyolar sürekli narkoz altında yumurta topla yerleştir zorlu bi süreç o da benim bunları yaşamamamı istiyor ama 8 aydır bekliyorz bu ay 15i yum günü ama bn adet oldm o sperm testi için perhiz yaptı derken snr bnm hsg ilişki bile olmadı daha gerçi dün aksam sorup duruyodu hsgden snr kaç gün beklicz diye ama ilişki olsa da artık normal yolla olmıcak diye ilişki olsn olmasn takmıyorm ama yine de o günlerin boş geçmesini istemiyorm inş cuma günü bnm dr pzts onunkinin diyecekleri bize yol gösterir

Canim kaygiliya katiliyorum esinde isteyince gidin insallah gerek kalmadan hamile olursun
cnm yaa eşim aslında bnden daha çok fazla istiyo bebiş olsn diye ama dediğim gibi bnm bu süreçte yıpranacağimdan korkuyo işte ev alma planlarımız vardı eğer tüp deneyecek olursak nasıl oluck ALLAH bilir cünkü 5-10bin arasındaymıs tüpbebek

Canım beni de ekle diyeceğim ama şu anda kimyasal gebelikten düşük yaptığım için kestiremiyorum tarihi

Canim insallah gerek kalmaz tupe esinde seni dusunuyormus ne guzel bi dr a daha gidin bakalim o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…