- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
lovely ben mayıstan beri günü gününe regl oluyorum hatta kürajım bile regl olduğum güne denk gelmişti eskide 5 gün gecikirdim ama ben bugün koyu çizgileri görücem eminimKuzum son 3 adet tarihini alt alta girilen siteler var ya oraya yazsana. Onlar en güzelini veriyor.
sabahlari daha düsük oluyo ilerleyen saatlerde yükseliyo galiba vücut isisi bayanlardaYumurta catladiktan sonra ates yukselmeye baslar hamilelik varsa yukselme devrinde kalir yoksa eger adet olacagin gunden bir gun oncede yada gununde bi snda dusus olur insaAllah hamissindir:)[/
canım o hesabı kaapdım sonra yeni üyelik açtım çok geçmiş olsun sana merak etme rabbim büyük daha sağlıklı günler olacaktırGiz senin kullanıcı kimliğin mi değişti
Sağol canım gelişiyle gidişi bir oldu bizimkinin
lovely ben mayıstan beri günü gününe regl oluyorum hatta kürajım bile regl olduğum güne denk gelmişti eskide 5 gün gecikirdim ama ben bugün koyu çizgileri görücem eminim
canım ben evlendim mayıstan sonra hamile kaldım temmuz sonu bebeğimin kalbi durdu operasyon geçirdim alındı doktor korunmayın dedi ama ağustosta korunduk şimdi allahın takdiri ol derse olacaktır inşallahZaten tesadüf eseri öğrenmiştim. Kendimi kaptırmamaya çalışsam da 1,5 günlük anne olmak bile yetti.
Kısmet artık bekliyorum. Sen ne zamandan beri düşünüyorsun?
akşam atarım sıkılmadın demi kız benden dan dan hergün aynı saattte ünlü kadın doğumcu lovelye mesaja tıyorum :))))))Bende eminim canım görüceksin testini merakla bekliyorum.
Çok üzgünüm gerçekten haberim olmadı.canım ben evlendim mayıstan sonra hamile kaldım temmuz sonu bebeğimin kalbi durdu operasyon geçirdim alındı doktor korunmayın dedi ama ağustosta korunduk şimdi allahın takdiri ol derse olacaktır inşallah
kısmet canımcım inan herşey kısmet hakkımzda hayırlısı olsun inşallah zorlu bir süreçÇok üzgünüm gerçekten haberim olmadı.
Demekki bu kadar yaklaştığına göre olma olasılığı yüksek
bence bu doktorla devam et digeri sacmalamis o gitsin kendine kürtaj yapsin bence senin bebegin saglikli bekle gör derim zaten yanlis giden bisey olsa vücut kepkisini verir atar disari.sen sabret ve dua et allahin herseye gücü yeter.Dün akşam başka bi kadın doğum dr gittim hiç sıkıntımdan bahsetmedim ultrasona geçmeden önce hadi bakalım artık canlılık görmemiz gerek dedi ultrasona geçtik sen şu an 5+5sin kesen 16mm dedi sat a göre 1 hafta geri kesen dedi kese 20mm olmadan canlılık görmeyi bekleyemeyiz o yüzden alttanda bakmıycam dedi bhcg değerlerinle kesenin gelişimi uyumlu dedi bebek görünmüyo ama haftaya görücez inş dedi zerre olumsuz bişey konuşmadı ama diğer dr ısrarla görmem gerekirdi diyo kese var bebek var kalp atışı yok diyo ben kime inanayım şimdi ama ilk drun dediği doğru olsa bile davranışı yanlış bu kadında kesin görcez demiyo ama olumsuz konuşup kürtaj yapcamda demiyo. Haftaya salı dünkü dr.a gidicem tekrar inş canlılığını görücem bebeğimin
kızlar ya alakasız olacak ama forumda özel mesaj nasıl atılıyor tya yenisinden hiçbişi anlamadım
cnm eşimide anlamaya calışıyorm sağolsn beni çok düşünür tüpte kadınlara çok hormon veriyolar sürekli narkoz altında yumurta topla yerleştir zorlu bi süreç o da benim bunları yaşamamamı istiyor ama 8 aydır bekliyorz bu ay 15i yum günü ama bn adet oldm o sperm testi için perhiz yaptı derken snr bnm hsg ilişki bile olmadı dahagerçi dün aksam sorup duruyodu hsgden snr kaç gün beklicz diye ama ilişki olsa da artık normal yolla olmıcak diye ilişki olsn olmasn takmıyorm ama yine de o günlerin boş geçmesini istemiyorm inş cuma günü bnm dr pzts onunkinin diyecekleri bize yol gösterir
Canım beni de ekle diyeceğim ama şu anda kimyasal gebelikten düşük yaptığım için kestiremiyorum tarihi
geldim geldim, hsg yi de atlattım çok şükür,sonuçları dr. a gösteremedim yarına randevu aldım ama filmi çeken eğer beni yanıltmadıysa ilaç geçtiğini gördüm dedi, inşallah doğrudur.sekerpancari tatlim nerdesin daha gelmedin mi hastaneden
Şu doktorlar gerçekten çok gicik oluyorlar .. hepsinin hakkını yiyemem ama geneli oyle..sanırsın bur tek onlar doktor... Sen kendi bildiğin doktoruna goster tatlim... Geçmiş olsun, insaAllah yakında hamis haberi verirsin...:)Eşimle gittik ürologa verdik sperm sonucunu adam ucundan baktı ve elimize tutuşturdu bu test eksik bi daha yaptırın dedi... Tövbe tövbe...ulan bi bak be... Kendi doktoruma göstereceğim eğer o gerek görürse tekrar yaptıracağız sperm testini... Yahu şöyle doktorlara UYUZ OLUYORUM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?