2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzum son 3 adet tarihini alt alta girilen siteler var ya oraya yazsana. Onlar en güzelini veriyor.
lovely ben mayıstan beri günü gününe regl oluyorum hatta kürajım bile regl olduğum güne denk gelmişti eskide 5 gün gecikirdim ama ben bugün koyu çizgileri görücem eminim

Giz senin kullanıcı kimliğin mi değişti
Sağol canım gelişiyle gidişi bir oldu bizimkinin

Yumurta catladiktan sonra ates yukselmeye baslar hamilelik varsa yukselme devrinde kalir yoksa eger adet olacagin gunden bir gun oncede yada gununde bi snda dusus olur insaAllah hamissindir:)[/
sabahlari daha düsük oluyo ilerleyen saatlerde yükseliyo galiba vücut isisi bayanlarda

Zaten tesadüf eseri öğrenmiştim. Kendimi kaptırmamaya çalışsam da 1,5 günlük anne olmak bile yetti.
Kısmet artık bekliyorum. Sen ne zamandan beri düşünüyorsun?

Zaten tesadüf eseri öğrenmiştim. Kendimi kaptırmamaya çalışsam da 1,5 günlük anne olmak bile yetti.
Kısmet artık bekliyorum. Sen ne zamandan beri düşünüyorsun?
canım ben evlendim mayıstan sonra hamile kaldım temmuz sonu bebeğimin kalbi durdu operasyon geçirdim alındı doktor korunmayın dedi ama ağustosta korunduk şimdi allahın takdiri ol derse olacaktır inşallah

Kızlarrrr karnım ağrıyooooo, sinir oldum yaa adetse gelsin değilse belli olsun

canım ben evlendim mayıstan sonra hamile kaldım temmuz sonu bebeğimin kalbi durdu operasyon geçirdim alındı doktor korunmayın dedi ama ağustosta korunduk şimdi allahın takdiri ol derse olacaktır inşallah
Çok üzgünüm gerçekten haberim olmadı.
Demekki bu kadar yaklaştığına göre olma olasılığı yüksek

L lovely bu yazı taktiğini ilk kez deniyorum @ koyunca instagram gibi yani

neyse işte lovely sol kasığımda sancı var ve yürürken herşey batıyor bana bilgilerine sunarım yumyyyy

bence bu doktorla devam et digeri sacmalamis o gitsin kendine kürtaj yapsin bence senin bebegin saglikli bekle gör derim zaten yanlis giden bisey olsa vücut kepkisini verir atar disari.sen sabret ve dua et allahin herseye gücü yeter.

kızlar ya alakasız olacak ama forumda özel mesaj nasıl atılıyor tya yenisinden hiçbişi anlamadım

canım hsg yeni çekildi normal şartlardada 1 sene deneyin diyorlar bende siz 3 ay daha çalışın güzelce o aylardan birinde ki bence inşallah olacaktır olmazsa tüp bebek deneyin amaaaaaaaaaaaaa senin aklında olmayacak diye şartlanmanı kır bak hsg oldu tüm yollar açık ov gününü de kaçırma eşinde ilaç etkisinden kurtulacak sayılar yükselecek sonra inşallah bebiş gelecek olumlu bak her şey yolunda tüp bebek için direk sizin normal yolla mümkün değil denmesi gerek ve size öyle bir şey denmedi çok şükür o yüzden rabbimden hayırlısıyla bebişini iste verecektir inşallah tez zamanda kafanı ra hat tu tu yor sun !!! hadi ben inanıyorum ve trilyonlarca sperm değil sadece birine ihtiyaç var hadi bakalım :)

sekerpancari tatlim nerdesin daha gelmedin mi hastaneden
geldim geldim, hsg yi de atlattım çok şükür,sonuçları dr. a gösteremedim yarına randevu aldım ama filmi çeken eğer beni yanıltmadıysa ilaç geçtiğini gördüm dedi, inşallah doğrudur.

öncelikle herbirinize ayrı ayrı desteklerinizden dolayı çok çok teşekkür ederim, bebiş yolunda Rabbim tez vakitte kucaklarınızı doldursun.Allah hepinizden razı olsun.

beklediğim gibi adet ağrısından biraz fazlacaydı. önce vajinal ultrasound ile baktılar gene. sonra o elimdeki kağıtla hsg ye gönderdi. düz bir masaya yatırdılar ameliyat eteği giydirip. işin açığı ne spekulum u ne de kanülü gördüm. gözlerimi kapadım. işlemi yapacak olana vajinismus geçmişim var dedim, anlayışla karşıladı. ne spekulumu takarken ne de kanülü çok çok az hissettim. ama ilacı verirken çok fazla ağrım oldum, sedyenin kenarlarına tutundum, 2. kez ilaç verdiğindede sedyeyi sıktığımı hatırlıyorum, sonra filmin çıkıp çıkmadığını görmek için içeri gitti, ben öylece 3-4 dk kadar sanırsam spekulumla yattım masada. geldi.şimdi aleti çıkarıcam dedi, çok yavaş davrandı.ilacı verdiğinde çok hafif baş dönmem ve azıcıkta sanırım heyecandan midem bulandı.

şimdi ilacın geçtiği yerler sanırım ağrıyor, kanamam yok ama belki ileriki saatlerde olur bilemiyorum, inşallah yarın tüpler açık derde doktor. sadece yumurtalarımın kalitesi ve prolaktin ile uğraşırım. belkide aşılamaya gideriz bilmiyorum. bugünümede çok şükür. yani evet ağrım gerçekten oldu ama boşa anesteziye gerek yok, oraya gelen her kadın çok çok korkuyor aynı bizim gibi.insan destek oldukça azalıyor korkularda.

canımın içi arkadaşlarım iyi ki varsınız, siz olmasaydınız sanırım bunada cesaret edemezdim gibime geliyor. hepinizi çok ça ve de kocaman öperim.

Şu doktorlar gerçekten çok gicik oluyorlar .. hepsinin hakkını yiyemem ama geneli oyle..sanırsın bur tek onlar doktor... Sen kendi bildiğin doktoruna goster tatlim... Geçmiş olsun, insaAllah yakında hamis haberi verirsin...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…