2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ohhh canim içim rahatladı...sende atlattın şükürler olsun hsgyi...
Şimdi bir güzel ilaçlarini kullan ve bebisimiz yola çıksın... Rabbim hayırlı zamanda versin tatlim...:)
Sende iyiki varsın... Hepimiz birimiz için

geçmişşş olsunnn şekerpancarımmm :):):) bir daha da hsgler olmasınnn sonuçlarında güzel gelecek inşallah üstüne de bebiş gelecek :) aferinn sana tebriklerr ne güzel dayandın ve kanallar tamamen açıldı süperr artık gönlünü ferah tut pro da gitgide düşüyor ohh ekim annesi yapıcaz senide inşallah:)

çok şükür tatlım atlattım sonuçlarımda iyi olursa artık Rabbim ne zaman verirse bekleyeceğim sabırla ve dua ile :)

tatlım çok çok teşekkür ederim bir tanem ağzından bal damlıyor her zamanki gibi :) inşallah olmasın bir daha hsgler... ekim annesi olmak... kulağa ne kadar hoş geliyor...

ah canım senle ben karambole geldik benim iki gün koyuydu bugün silik dur atıyorum

cok sevindim tatlim iyi gecmesine sonucunda iyidir canim ceken kisi ilacin gectigini gormus o zaman tupler aciktir tatlim bende bu ay adet olursam cektirecegim demekki anlattiklari kadar cok acili degilmis bende once anestezi istiyordum sizin yorumlari gorunce anestezisiz yaptiracagim prolaktini de dert etme canim ilacla duser bende burdaki herkesi cok seviyorum

kızlar şimdi 16.günümü yaptım sonuç bu ben şimdi mi yumurtlamış oluyorum

Eklentiler

• 2014-09-10 14.13.52.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 51
teşekkürler wuslt cım, inşallah gerek kalmaz hsg ye falanda sen hamiş olursun hem klomenede başladın,inşallah faydasını göreceksin, gelsin göbüşe bebiş sonra Allah ın izniyle inşallah :) prl içinde büyük mücadele veriyorum, hayıt tohumu ve tabiki ilacımı düzenli kullanıyorum. birde kefire başladım zaten çok severimde , faydası var her bir doğal ürünün...

akşam atarım sıkılmadın demi kız benden dan dan hergün aynı saattte ünlü kadın doğumcu lovelye mesaja tıyorum :))))))

Ay bebeğim ne sıkılması ya hayırlısıyla gelsinde şu bebişler. Bir katkım olursa ne ala.

Bir arkadaş vardı bizim ofisten hamile olan 12. haftada cinsiyet öğrendi biraz önce geldi oğlu olcakmış ama ağlıyor üzgün çok kız istiyordu ilk bebeği bir de ama adam şov yapmış resmen ilk ekran görüntüsü olarak tabak gibi bebeğinin pipisini göstermiş cinsiyeti sormaya fırsat bırakmamış bunlara.

@lovely bu yazı taktiğini ilk kez deniyorum @ koyunca instagram gibi yani

neyse işte lovely sol kasığımda sancı var ve yürürken herşey batıyor bana bilgilerine sunarım yumyyyy

Leynnn olmamış ki bu lovely diye başka birini etiketlemişsin kızım.

Lovely35'i seçmen lazımdı hiç benziyor mu o bana?

AAA O KALAN KIZMI ÇOK ERKEN BENMLE HAMİŞ KALANLAR 16. HAFTAYA GİRCEK YAKIONDA ANCA O ZAMAN ÖĞRENECEKLER

hımmm darısı başımıza inşallah, ağlayacak ne varmış, 2. de kız olur hem :)

Kaygılıcim nasılsın. Giremiyorum pek, sağolsun Kocis internet paketimin çoğunu yedi, umarım bir an evvel eve neti baglatiriz...

iyiyimç ok sağol sen nasılsın asıl ? evet bende senin yazdığını görünce bi tuhaf oldum özlemişim sanırım :) ahhh bu erkeklerrrrr her şeye zararlarrr inşallah paket bir an önce gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…