- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Ohhh canim içim rahatladı...sende atlattın şükürler olsun hsgyi...geldim geldim, hsg yi de atlattım çok şükür,sonuçları dr. a gösteremedim yarına randevu aldım ama filmi çeken eğer beni yanıltmadıysa ilaç geçtiğini gördüm dedi, inşallah doğrudur.
öncelikle herbirinize ayrı ayrı desteklerinizden dolayı çok çok teşekkür ederim, bebiş yolunda Rabbim tez vakitte kucaklarınızı doldursun.Allah hepinizden razı olsun.
beklediğim gibi adet ağrısından biraz fazlacaydı. önce vajinal ultrasound ile baktılar gene. sonra o elimdeki kağıtla hsg ye gönderdi. düz bir masaya yatırdılar ameliyat eteği giydirip. işin açığı ne spekulum u ne de kanülü gördüm. gözlerimi kapadım. işlemi yapacak olana vajinismus geçmişim var dedim, anlayışla karşıladı. ne spekulumu takarken ne de kanülü çok çok az hissettim. ama ilacı verirken çok fazla ağrım oldum, sedyenin kenarlarına tutundum, 2. kez ilaç verdiğindede sedyeyi sıktığımı hatırlıyorum, sonra filmin çıkıp çıkmadığını görmek için içeri gitti, ben öylece 3-4 dk kadar sanırsam spekulumla yattım masada. geldi.şimdi aleti çıkarıcam dedi, çok yavaş davrandı.ilacı verdiğinde çok hafif baş dönmem ve azıcıkta sanırım heyecandan midem bulandı.
şimdi ilacın geçtiği yerler sanırım ağrıyor, kanamam yok ama belki ileriki saatlerde olur bilemiyorum, inşallah yarın tüpler açık derde doktor. sadece yumurtalarımın kalitesi ve prolaktin ile uğraşırım. belkide aşılamaya gideriz bilmiyorum. bugünümede çok şükür. yani evet ağrım gerçekten oldu ama boşa anesteziye gerek yok, oraya gelen her kadın çok çok korkuyor aynı bizim gibi.insan destek oldukça azalıyor korkularda.
canımın içi arkadaşlarım iyi ki varsınız, siz olmasaydınız sanırım bunada cesaret edemezdim gibime geliyor. hepinizi çok ça ve de kocaman öperim.
geldim geldim, hsg yi de atlattım çok şükür,sonuçları dr. a gösteremedim yarına randevu aldım ama filmi çeken eğer beni yanıltmadıysa ilaç geçtiğini gördüm dedi, inşallah doğrudur.
öncelikle herbirinize ayrı ayrı desteklerinizden dolayı çok çok teşekkür ederim, bebiş yolunda Rabbim tez vakitte kucaklarınızı doldursun.Allah hepinizden razı olsun.
beklediğim gibi adet ağrısından biraz fazlacaydı. önce vajinal ultrasound ile baktılar gene. sonra o elimdeki kağıtla hsg ye gönderdi. düz bir masaya yatırdılar ameliyat eteği giydirip. işin açığı ne spekulum u ne de kanülü gördüm. gözlerimi kapadım. işlemi yapacak olana vajinismus geçmişim var dedim, anlayışla karşıladı. ne spekulumu takarken ne de kanülü çok çok az hissettim. ama ilacı verirken çok fazla ağrım oldum, sedyenin kenarlarına tutundum, 2. kez ilaç verdiğindede sedyeyi sıktığımı hatırlıyorum, sonra filmin çıkıp çıkmadığını görmek için içeri gitti, ben öylece 3-4 dk kadar sanırsam spekulumla yattım masada. geldi.şimdi aleti çıkarıcam dedi, çok yavaş davrandı.ilacı verdiğinde çok hafif baş dönmem ve azıcıkta sanırım heyecandan midem bulandı.
şimdi ilacın geçtiği yerler sanırım ağrıyor, kanamam yok ama belki ileriki saatlerde olur bilemiyorum, inşallah yarın tüpler açık derde doktor. sadece yumurtalarımın kalitesi ve prolaktin ile uğraşırım. belkide aşılamaya gideriz bilmiyorum. bugünümede çok şükür. yani evet ağrım gerçekten oldu ama boşa anesteziye gerek yok, oraya gelen her kadın çok çok korkuyor aynı bizim gibi.insan destek oldukça azalıyor korkularda.
canımın içi arkadaşlarım iyi ki varsınız, siz olmasaydınız sanırım bunada cesaret edemezdim gibime geliyor. hepinizi çok ça ve de kocaman öperim.
Kaygılıcim nasılsın. Giremiyorum pek, sağolsun Kocis internet paketimin çoğunu yedi, umarım bir an evvel eve neti baglatiriz...geçmiş olsunkimyasalın ne zaman oldu? birde ne kadar ara veriyorsunuz?
çok şükür tatlım atlattım sonuçlarımda iyi olursa artık Rabbim ne zaman verirse bekleyeceğim sabırla ve dua ile :)Ohhh canim içim rahatladı...sende atlattın şükürler olsun hsgyi...
Şimdi bir güzel ilaçlarini kullan ve bebisimiz yola çıksın... Rabbim hayırlı zamanda versin tatlim...:)
Sende iyiki varsın... Hepimiz birimiz için
TEŞEKKÜRLER CANIMÖzel mesaj atmak istediğin kişinin soldaki profil fotosuna tıkla, seçeneklerin arasında özel mesaj at var cnm, ordan.
tatlım çok çok teşekkür ederim bir tanem ağzından bal damlıyor her zamanki gibi :) inşallah olmasın bir daha hsgler... ekim annesi olmak... kulağa ne kadar hoş geliyor...geçmişşş olsunnn şekerpancarımmm :):):) bir daha da hsgler olmasınnn sonuçlarında güzel gelecek inşallah üstüne de bebiş gelecek :) aferinn sana tebriklerr ne güzel dayandın ve kanallar tamamen açıldı süperr artık gönlünü ferah tut pro da gitgide düşüyor ohh ekim annesi yapıcaz senide inşallah:)
ah canım senle ben karambole geldik benim iki gün koyuydu bugün silik dur atıyorumCANIM DÜN EŞİT GİBİYDİLER AMA T BUGÜN KOYULAŞICAK LOVELYE ANI ANINI WHASAPTAN ATIYORUM DA :))))))) PERŞEMBE GECESİ EŞİM GEÇ GELCEK EN OLMADI GELDİĞİNDE OLUR DÜN BİŞİ YAPMADIK BAKALIM BUGÜNE KISMET
SENİN NASIL
cok sevindim tatlim iyi gecmesine sonucunda iyidir canim ceken kisi ilacin gectigini gormus o zaman tupler aciktir tatlim bende bu ay adet olursam cektirecegim demekki anlattiklari kadar cok acili degilmis bende once anestezi istiyordum sizin yorumlari gorunce anestezisiz yaptiracagim prolaktini de dert etme canim ilacla duser bende burdaki herkesi cok seviyorumgeldim geldim, hsg yi de atlattım çok şükür,sonuçları dr. a gösteremedim yarına randevu aldım ama filmi çeken eğer beni yanıltmadıysa ilaç geçtiğini gördüm dedi, inşallah doğrudur.
akşam atarım sıkılmadın demi kız benden dan dan hergün aynı saattte ünlü kadın doğumcu lovelye mesaja tıyorum :))))))
teşekkürler wuslt cım, inşallah gerek kalmaz hsg ye falanda sen hamiş olursun hem klomenede başladın,inşallah faydasını göreceksin, gelsin göbüşe bebiş sonra Allah ın izniyle inşallah :) prl içinde büyük mücadele veriyorum, hayıt tohumu ve tabiki ilacımı düzenli kullanıyorum. birde kefire başladım zaten çok severimde , faydası var her bir doğal ürünün...cok sevindim tatlim iyi gecmesine sonucunda iyidir canim ceken kisi ilacin gectigini gormus o zaman tupler aciktir tatlim bende bu ay adet olursam cektirecegim demekki anlattiklari kadar cok acili degilmis bende once anestezi istiyordum sizin yorumlari gorunce anestezisiz yaptiracagim prolaktini de dert etme canim ilacla duser bende burdaki herkesi cok seviyorum
bağlatın yaaaa sensiz olmuyor buralar hiç :)Kaygılıcim nasılsın. Giremiyorum pek, sağolsun Kocis internet paketimin çoğunu yedi, umarım bir an evvel eve neti baglatiriz...
akşam atarım sıkılmadın demi kız benden dan dan hergün aynı saattte ünlü kadın doğumcu lovelye mesaja tıyorum :))))))
evet canımcım bence sen yumurtlamışsın günlerini değerlendirdiğini sanıyorumkızlar şimdi 16.günümü yaptım sonuç bu ben şimdi mi yumurtlamış oluyorum
@lovely bu yazı taktiğini ilk kez deniyorum @ koyunca instagram gibi yani
neyse işte lovely sol kasığımda sancı var ve yürürken herşey batıyor bana bilgilerine sunarım yumyyyy
AAA O KALAN KIZMI ÇOK ERKEN BENMLE HAMİŞ KALANLAR 16. HAFTAYA GİRCEK YAKIONDA ANCA O ZAMAN ÖĞRENECEKLERAy bebeğim ne sıkılması ya hayırlısıyla gelsinde şu bebişler. Bir katkım olursa ne ala.
Bir arkadaş vardı bizm ofisten hamile olan 12. haftada cinsiyet öğrendi biraz önce geldi oğlu olcakmış ama ağlıyor üzgün çok kız istiyordu ilk bebeği bir de ama adam şov yapmış resmen ilk ekran görüntüsü olarak tabak gibi bebeğimin pipisini göstermiş cinsiyeti sormaya fırsat bırakmamış bunlara.
AYYY ÇOK GÜLDÜM 35 İ UNUTMUŞUM İŞTE KASIĞIM AĞRIYOR YUMURTA ÇATLIYOR DEMİ KIZLeynnn olmamış ki bu lovely diye başka birini etiketlemişsin kızım.
Lovely35'i seçmen lazımdı hiç benziyor mu o bana?
hımmm darısı başımıza inşallah, ağlayacak ne varmış, 2. de kız olur hem :)Ay bebeğim ne sıkılması ya hayırlısıyla gelsinde şu bebişler. Bir katkım olursa ne ala.
Bir arkadaş vardı bizim ofisten hamile olan 12. haftada cinsiyet öğrendi biraz önce geldi oğlu olcakmış ama ağlıyor üzgün çok kız istiyordu ilk bebeği bir de ama adam şov yapmış resmen ilk ekran görüntüsü olarak tabak gibi bebeğinin pipisini göstermiş cinsiyeti sormaya fırsat bırakmamış bunlara.
AMAN ALLHIM BUGÜN SEN BÖLEYSEN BENDE BÖLE OLUCAM VE BEN DÜN BİŞİ YAPMADIM PAZARTESİ OLDU BİDE HEPSİNİ ÇÖPE ATTTIM :))))) AYYY HEMEN EVE GİTMEM LAZIM MERAKTAN ÇATLIYORUMkızlar şimdi 16.günümü yaptım sonuç bu ben şimdi mi yumurtlamış oluyorum
Kaygılıcim nasılsın. Giremiyorum pek, sağolsun Kocis internet paketimin çoğunu yedi, umarım bir an evvel eve neti baglatiriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?