2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben tesekkur ederim tatlim icim rahatladi insallah gerek kalmaz hsg ye gerek olursada cekilirim anestezisiz artik hayirlisiyla gelsin bebislerimiz
 
AMAN ALLHIM BUGÜN SEN BÖLEYSEN BENDE BÖLE OLUCAM VE BEN DÜN BİŞİ YAPMADIM PAZARTESİ OLDU BİDE HEPSİNİ ÇÖPE ATTTIM :))))) AYYY HEMEN EVE GİTMEM LAZIM MERAKTAN ÇATLIYORUM
bende en son pazartesi yaptım denemeyi eşim daha bugün akşam gelecek canım tutar mı sence yaaa
 
yok ya iki gecedir koca yok bugün geliyor yaaa off canım sıkıldı bu duruma akşama kadar yaşar mı bari yumurta
KEŞKE YANIMA TEST ALSAYDIM OLACAĞI VARSA OLACAKTIR SIKMA CANINI BEN SABAH YAZARIM Kİ BİZ DÜN DENEMEDİK PAZARTESİ DENEDİK ÜDN BOŞ GEÇTİK BUGÜN DENİCEZ EEE YARINDA GEÇ GELİR PAZAR KV DEYİZ DERKEN OOOOOO
 
tatlım çok çok teşekkür ederim bir tanem ağzından bal damlıyor her zamanki gibi :) inşallah olmasın bir daha hsgler... ekim annesi olmak... kulağa ne kadar hoş geliyor...

ben korkmuştum fazla düşündüğün için kötü geçecek diye ama şükür bu şekilde atlattın. kulağa hoş gelecek şeyleri bundan sonra sen diyeceksin inşallah:) problemler var gibi görünüyor ama bak işte biri geçti diğeride bi aya geçer kısmetse sonra gelsin çift çizgili testleri görme heyecanı :)
 
kısmet canımcım inan herşey kısmet hakkımzda hayırlısı olsun inşallah zorlu bir süreç
Öyle canım Allah herkesin kaldırabileceği yükü veriyor sanırım bizde bu kadarıyla imtihan edildik.
geçmiş olsun kimyasalın ne zaman oldu? birde ne kadar ara veriyorsunuz?
Ayın 3 de kan tahlili yaptırdım. Tesadüf eseri doktor gebelik testide yapınca hamilelik şüphesi var dedi kadın doğuma yönlendirdi. Ayın 5'de tekrar kan tahlili yapıldı ve 'değerler gebe olduğunu gösteriyor ama emin olmak için tekrar bakalım' diye bir kan testi daha yapıldı.Dünde 'değerler düşük maalesef düşük yapacaksın' dedi. Fakat altısında bende kahve rengi akıntılar başlamıştı ara ara lekelenme şeklinde oluyordu. Dün akşamda kan gelmeye başladı bu arada adet tarihim ayın 12-14 nde normal şartlar altında.

Doktora tekrar gitmem gerekiyor ama hiç kimseye söyleyemediğim için işten izinde alamadım.Anlayacağın durum bu

HSG ne kızlar?
 
kızlar şimdi 16.günümü yaptım sonuç bu ben şimdi mi yumurtlamış oluyorum

sen böyle şeyleri paylaş bende sayfanın ortasında bi an onu göreyim acaba kimin testi diye heyecan yapıyım bi bakıyım ki ov testiymiş off offf bak sen beni bu hallere sokup çift çizgili bir gebelik testi göstermezsen 14 gün sonra bende sana na na yapıcammm :) o yumylere söyle çatlasın patlasın bebişimizi getirsinler pleasee:))
 
Hadi ya... Benim de arkadasim 11.haftada doktor ufacık pipisi belirdi demiş... Arkadaşım da kız 'olacak diyordu... Benim içime doğansa hep erkekti.. sanırım birazcık hayal kirikligi oluyor kendini oyle sartlandirmak...:)
Bu arada lovely benim arkadaşin bebeği sürekli haftasından büyük çıkıyor... Arkadaş da doktor bile şaşırıyor diyor..duydun mu sen bu durumu hic?
 
iyiyimç ok sağol sen nasılsın asıl ? evet bende senin yazdığını görünce bi tuhaf oldum özlemişim sanırım :) ahhh bu erkeklerrrrr her şeye zararlarrr inşallah paket bir an önce gelir :)
Bende ozledim kuzucum... Bir ara gördüm...babydoll maceraları varmış..sonraki aya hazırlık maçları
 
ay kaygılı öldürdün gülmekten beni yaaa valla çift çizgiyi görsem bende panik olurum tabi gebelik bekliyoruz hepimiz beni siz alıştırdınız ovulasyona napim ama en son pazartesi ilişki oldu bi de bu akşam olacak canımıniçi sence ne olacak içine ne doğuyor
 
Bugün siliklestiyse geceyi degerlendir bitanem... Ben çok okudum siliklestigi gün ve ertesi gün birliktelik olup hamile kalanı...:)
ay canım ağzından bal damlıyor bak eşim de uzakta ya nasıl üzülüyorum kaçırdık diye bu akşamı değerlendireceğim inş :)
 
galiba
bugün bizim için çok önemli
 
AAA O KALAN KIZMI ÇOK ERKEN BENMLE HAMİŞ KALANLAR 16. HAFTAYA GİRCEK YAKIONDA ANCA O ZAMAN ÖĞRENECEKLER

Evet valla o ilaçla regl oluyordu 3 ayda bir ve sürpriz bir şekilde hamile kaldı hemde eşinin geri çekmesine rağmen. 11. haftayı yeni doldurdu daha ben hiç beklemiyordum ama elinde pipili ultrason fotolarıyla geldi hemde öyle belli ki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…