- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
yok ya iki gecedir koca yok bugün geliyor yaaa off canım sıkıldı bu durumaevet canımcım bence sen yumurtlamışsın günlerini değerlendirdiğini sanıyorum
Ben tesekkur ederim tatlim icim rahatladi insallah gerek kalmaz hsg ye gerek olursada cekilirim anestezisiz artik hayirlisiyla gelsin bebislerimizteşekkürler wuslt cım, inşallah gerek kalmaz hsg ye falanda sen hamiş olursun hem klomenede başladın,inşallah faydasını göreceksin, gelsin göbüşe bebiş sonra Allah ın izniyle inşallah :) prl içinde büyük mücadele veriyorum, hayıt tohumu ve tabiki ilacımı düzenli kullanıyorum. birde kefire başladım zaten çok severimde , faydası var her bir doğal ürünün...
bende en son pazartesi yaptım denemeyi eşim daha bugün akşam gelecek canım tutar mı sence yaaaAMAN ALLHIM BUGÜN SEN BÖLEYSEN BENDE BÖLE OLUCAM VE BEN DÜN BİŞİ YAPMADIM PAZARTESİ OLDU BİDE HEPSİNİ ÇÖPE ATTTIM :))))) AYYY HEMEN EVE GİTMEM LAZIM MERAKTAN ÇATLIYORUM
KEŞKE YANIMA TEST ALSAYDIM OLACAĞI VARSA OLACAKTIR SIKMA CANINI BEN SABAH YAZARIM Kİ BİZ DÜN DENEMEDİK PAZARTESİ DENEDİK ÜDN BOŞ GEÇTİK BUGÜN DENİCEZ EEE YARINDA GEÇ GELİR PAZAR KV DEYİZ DERKEN OOOOOOyok ya iki gecedir koca yok bugün geliyor yaaa off canım sıkıldı bu durumaakşama kadar yaşar mı bari yumurta
tatlım çok çok teşekkür ederim bir tanem ağzından bal damlıyor her zamanki gibi :) inşallah olmasın bir daha hsgler... ekim annesi olmak... kulağa ne kadar hoş geliyor...
VALLLA DENEYELİM BUNLAR BİLE AYNI NE DİYİM Kİ :))))bende en son pazartesi yaptım denemeyi eşim daha bugün akşam gelecek canım tutar mı sence yaaa
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SEVİNDİM İYİ GEÇMESİNEhımmm darısı başımıza inşallah, ağlayacak ne varmış, 2. de kız olur hem :)
Ah kuzum bende buralarda aktif olmak istiyorum...bir fırsat bulamadik iş güçten...:) siz neler konuşuyorsunuz cook merak ediyorum...bağlatın yaaaa sensiz olmuyor buralar hiç :)
Öyle canım Allah herkesin kaldırabileceği yükü veriyor sanırım bizde bu kadarıyla imtihan edildik.kısmet canımcım inan herşey kısmet hakkımzda hayırlısı olsun inşallah zorlu bir süreç
Ayın 3 de kan tahlili yaptırdım. Tesadüf eseri doktor gebelik testide yapınca hamilelik şüphesi var dedi kadın doğuma yönlendirdi. Ayın 5'de tekrar kan tahlili yapıldı ve 'değerler gebe olduğunu gösteriyor ama emin olmak için tekrar bakalım' diye bir kan testi daha yapıldı.Dünde 'değerler düşük maalesef düşük yapacaksın' dedi. Fakat altısında bende kahve rengi akıntılar başlamıştı ara ara lekelenme şeklinde oluyordu. Dün akşamda kan gelmeye başladı bu arada adet tarihim ayın 12-14 nde normal şartlar altında.geçmiş olsunkimyasalın ne zaman oldu? birde ne kadar ara veriyorsunuz?
HSG ne kızlar?Ohhh canim içim rahatladı...sende atlattın şükürler olsun hsgyi...
Şimdi bir güzel ilaçlarini kullan ve bebisimiz yola çıksın... Rabbim hayırlı zamanda versin tatlim...:)
Sende iyiki varsın... Hepimiz birimiz için
inş. geçer günüm cnm 4. ay oldu her ay sabırsızlığım daha da artıyorcanım henüz erken günün geçince bir daha yaparsın hayırlısı olsun
kızlar şimdi 16.günümü yaptım sonuç bu ben şimdi mi yumurtlamış oluyorum
Hadi ya... Benim de arkadasim 11.haftada doktor ufacık pipisi belirdi demiş... Arkadaşım da kız 'olacak diyordu... Benim içime doğansa hep erkekti.. sanırım birazcık hayal kirikligi oluyor kendini oyle sartlandirmak...:)Ay bebeğim ne sıkılması ya hayırlısıyla gelsinde şu bebişler. Bir katkım olursa ne ala.
Bir arkadaş vardı bizim ofisten hamile olan 12. haftada cinsiyet öğrendi biraz önce geldi oğlu olcakmış ama ağlıyor üzgün çok kız istiyordu ilk bebeği bir de ama adam şov yapmış resmen ilk ekran görüntüsü olarak tabak gibi bebeğinin pipisini göstermiş cinsiyeti sormaya fırsat bırakmamış bunlara.
Bende ozledim kuzucum... Bir ara gördüm...babydoll maceraları varmış..sonraki aya hazırlık maçlarıiyiyimç ok sağol sen nasılsın asıl ? evet bende senin yazdığını görünce bi tuhaf oldum özlemişim sanırım :) ahhh bu erkeklerrrrr her şeye zararlarrrinşallah paket bir an önce gelir :)
Bugün siliklestiyse geceyi degerlendir bitanem... Ben çok okudum siliklestigi gün ve ertesi gün birliktelik olup hamile kalanı...:)yok ya iki gecedir koca yok bugün geliyor yaaa off canım sıkıldı bu durumaakşama kadar yaşar mı bari yumurta
ay kaygılı öldürdün gülmekten beni yaaasen böyle şeyleri paylaş bende sayfanın ortasında bi an onu göreyim acaba kimin testi diye heyecan yapıyım bi bakıyım ki ov testiymiş off offf bak sen beni bu hallere sokup çift çizgili bir gebelik testi göstermezsen 14 gün sonra bende sana na na yapıcammm :) o yumylere söyle çatlasın patlasın bebişimizi getirsinler pleasee:))
ay valla ilişkilerde aynı gün saysan hesaplasan olmaz yani ovulasyonu yap merak ettim bende söyle bana tamamVALLLA DENEYELİM BUNLAR BİLE AYNI NE DİYİM Kİ :))))
ay canım ağzından bal damlıyor bak eşim de uzakta ya nasıl üzülüyorum kaçırdık diye bu akşamı değerlendireceğim inş :)Bugün siliklestiyse geceyi degerlendir bitanem... Ben çok okudum siliklestigi gün ve ertesi gün birliktelik olup hamile kalanı...:)
Canim nasilsin calismalar basladimi biz dun basladikBende ozledim kuzucum... Bir ara gördüm...babydoll maceraları varmış..sonraki aya hazırlık maçları
bugün bizim için çok önemliKEŞKE YANIMA TEST ALSAYDIM OLACAĞI VARSA OLACAKTIR SIKMA CANINI BEN SABAH YAZARIM Kİ BİZ DÜN DENEMEDİK PAZARTESİ DENEDİK ÜDN BOŞ GEÇTİK BUGÜN DENİCEZ EEE YARINDA GEÇ GELİR PAZAR KV DEYİZ DERKEN OOOOOO
AAA O KALAN KIZMI ÇOK ERKEN BENMLE HAMİŞ KALANLAR 16. HAFTAYA GİRCEK YAKIONDA ANCA O ZAMAN ÖĞRENECEKLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?