2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim büyük geçmiş olsun , bende atlattım... Ce çoğu kadın yasiyor bunu.. sağlıksız bebeğin kendi kendini vücuttan atmasi, Rabbimin izniyle... Velhasıl kimyasaldan sonra kolay hamile.kalınır diye okudum çok... Sonuç itibariyle hamile kalinabiliyor.. ve kürtaj gerektirmiyor...Rabbim.sağlıklı bebisler versinherkese...
Hsg yi çektiren kızlar daha ayrıntıli anlatır...lakin ilac vererek rahime yollanıyor...yollar tupler açık mi diye bakılıyor..:)

kızlar şimdi 16.günümü yaptım sonuç bu ben şimdi mi yumurtlamış oluyorum
evet bebemm

bende en son pazartesi yaptım denemeyi eşim daha bugün akşam gelecek canım tutar mı sence yaaa
canm pazartesi çalışma yaptın içerde bebiş adayın doldu dimi dün çalışma olmadı ama yine de dirençli bebişler içerde yaşıyor bugun de eşin gelir gelmez kapıda atla üstüne al alacağını yumuşuna yetişsin spermler

Canım çok sevındım kolay bır sekılde atlattıgına engellerı tek tek asıyorsun ınsallah enkısa zamanda bebısın gelecek burda hep beraer sevıncını yasayacagız

Sizin yaptığınız test ne gebelik haricinde de mi test yapılıyor?
Sanırım bir süre sayfaya girmeyince ve iş değişince beynim sıfırlandı.
Olayların ucunuz yakalayamadığımdan anlamakta güçlük çekiyorum.

O zaman bizim yaptırmamıza gerek yok değil mi?
Doktor bana bir sürü test yaptı ama adını sormadım bile şimdi ne ne için geçmiş yazıları okuyarak anlıyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Kuzum son 3 adet tarihini alt alta girilen siteler var ya oraya yazsana. Onlar en güzelini veriyor.

Canım o bana yanlıs gelıyor su yuzden ben hep normalde 28 gunde bır olurum ama korunmayı bıraktıgım ay 4 gun gecıktı sonrakı ay normale bındı 28 gunde oldu o ıstısnaı durumu bazalarak hesaplıyor benım dongumu 30 gun olarak hesaplıyor o yuzden 14 dıyor ama benım dongum 28 bende o yuzden 12 sı dıyorum :)

SirriEyvan canım merhaba nasılsın nerelerdesın özlettın kendını :)
Canim benim vallahi bende ozledim..
Dün kadın doğuma gittim bütün gün hastanedeydim... Her şeyim temiz çıktı hormonlar yumurtalıklar. Şükür Rabbime...sonra akşam geldim ki o da ne kocam sinsi sinsi internet paketimi yemiş..çok az var şimdi gittiği yere kadar...cuma nasipse artık baglatacagiz neti böyle olmuyor, ancak sinir oluyorum
Senin bebis geliyor insaaallah bitanem, keşke bi test yapsan denemelik şöyleeee belki erkenden çıkar

Evet bizim ofisteki diğer hamile arkadaşın da bebeği 1 hafta önden gidiyor canım onun 3-4 haftası kaldı doğuma başından beri öyle. Doktor satında oynama yapmıştı öyle çıktığı için normal bir durum ve bence iyi de bir durum gelişimi güzel demekki.

İnsaAllah tatlimm , dualarimiz seninleee ve countryrose la
İnsaAllah gelir bebisleriniiiz
ay sizler çok kıymetli oldunuz valla benim için keşke aynı şehirlerde olabilsek valla bebişler gelsin bi devam edelim hep farklı topiklerde düğünlerine kadar çocukların sonra tansiyon şeker devam ederiz sohbete

İyiyim kuzucum...Ohhh başlasin tabiii
Benim reglimin 4.günü bugün tatlim... 8 gün sürer benimki. Daha beklemedeyiz, hasretle bakıyoruz birbirimize
Himm anladim canim benimde 6 gun surer adet bitsin baslarsiniz calismalara insallah hayielisiyla gelecek bebislerimiz

ay canım ne güzel temiz çıkmış hadi bakalım gelsin yumurcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…