Canim pazartesi olmus bugunde olursa kacirmamis olursunay canım ağzından bal damlıyor bak eşim de uzakta ya nasıl üzülüyorum kaçırdık diye bu akşamı değerlendireceğim inş :)
Canim büyük geçmiş olsun , bende atlattım... Ce çoğu kadın yasiyor bunu.. sağlıksız bebeğin kendi kendini vücuttan atmasi, Rabbimin izniyle... Velhasıl kimyasaldan sonra kolay hamile.kalınır diye okudum çok... Sonuç itibariyle hamile kalinabiliyor.. ve kürtaj gerektirmiyor...Rabbim.sağlıklı bebisler versinherkese...Öyle canım Allah herkesin kaldırabileceği yükü veriyor sanırım bizde bu kadarıyla imtihan edildik.
Ayın 3 de kan tahlili yaptırdım. Tesadüf eseri doktor gebelik testide yapınca hamilelik şüphesi var dedi kadın doğuma yönlendirdi. Ayın 5'de tekrar kan tahlili yapıldı ve 'değerler gebe olduğunu gösteriyor ama emin olmak için tekrar bakalım' diye bir kan testi daha yapıldı.Dünde 'değerler düşük maalesef düşük yapacaksın' dedi. Fakat altısında bende kahve rengi akıntılar başlamıştı ara ara lekelenme şeklinde oluyordu. Dün akşamda kan gelmeye başladı bu arada adet tarihim ayın 12-14 nde normal şartlar altında.
Doktora tekrar gitmem gerekiyor ama hiç kimseye söyleyemediğim için işten izinde alamadım.Anlayacağın durum bu
HSG ne kızlar?
ay hadi inş canımCanim pazartesi olmus bugunde olursa kacirmamis olursun
AYYY ÇOK GÜLDÜM 35 İ UNUTMUŞUM İŞTE KASIĞIM AĞRIYOR YUMURTA ÇATLIYOR DEMİ KIZ
bende en son pazartesi yaptım denemeyi eşim daha bugün akşam gelecek canım tutar mı sence yaaa
evet bebemmkızlar şimdi 16.günümü yaptım sonuç bu ben şimdi mi yumurtlamış oluyorum
canm pazartesi çalışma yaptın içerde bebiş adayın doldu dimi dün çalışma olmadı ama yine de dirençli bebişler içerde yaşıyor bugun de eşin gelir gelmez kapıda atla üstüne al alacağını yumuşuna yetişsin spermlerbende en son pazartesi yaptım denemeyi eşim daha bugün akşam gelecek canım tutar mı sence yaaa
geldim geldim, hsg yi de atlattım çok şükür,sonuçları dr. a gösteremedim yarına randevu aldım ama filmi çeken eğer beni yanıltmadıysa ilaç geçtiğini gördüm dedi, inşallah doğrudur.
öncelikle herbirinize ayrı ayrı desteklerinizden dolayı çok çok teşekkür ederim, bebiş yolunda Rabbim tez vakitte kucaklarınızı doldursun.Allah hepinizden razı olsun.
beklediğim gibi adet ağrısından biraz fazlacaydı. önce vajinal ultrasound ile baktılar gene. sonra o elimdeki kağıtla hsg ye gönderdi. düz bir masaya yatırdılar ameliyat eteği giydirip. işin açığı ne spekulum u ne de kanülü gördüm. gözlerimi kapadım. işlemi yapacak olana vajinismus geçmişim var dedim, anlayışla karşıladı. ne spekulumu takarken ne de kanülü çok çok az hissettim. ama ilacı verirken çok fazla ağrım oldum, sedyenin kenarlarına tutundum, 2. kez ilaç verdiğindede sedyeyi sıktığımı hatırlıyorum, sonra filmin çıkıp çıkmadığını görmek için içeri gitti, ben öylece 3-4 dk kadar sanırsam spekulumla yattım masada. geldi.şimdi aleti çıkarıcam dedi, çok yavaş davrandı.ilacı verdiğinde çok hafif baş dönmem ve azıcıkta sanırım heyecandan midem bulandı.
şimdi ilacın geçtiği yerler sanırım ağrıyor, kanamam yok ama belki ileriki saatlerde olur bilemiyorum, inşallah yarın tüpler açık derde doktor. sadece yumurtalarımın kalitesi ve prolaktin ile uğraşırım. belkide aşılamaya gideriz bilmiyorum. bugünümede çok şükür. yani evet ağrım gerçekten oldu ama boşa anesteziye gerek yok, oraya gelen her kadın çok çok korkuyor aynı bizim gibi.insan destek oldukça azalıyor korkularda.
canımın içi arkadaşlarım iyi ki varsınız, siz olmasaydınız sanırım bunada cesaret edemezdim gibime geliyor. hepinizi çok ça ve de kocaman öperim.
İnsaAllah tatlimm , dualarimiz seninleee veay canım ağzından bal damlıyor bak eşim de uzakta ya nasıl üzülüyorum kaçırdık diye bu akşamı değerlendireceğim inş :)
İyiyim kuzucum...Ohhh başlasin tabiiiCanim nasilsin calismalar basladimi biz dun basladik
bu gidişle sanırım beklemediğimiz anda gelecek bunlar baksana nasıl bekliyoz bişey yokBen en son cts yapmıştım ya bu bebiş bu ay gelirse sürprizin sürprizi olur bana yeminle.
Sizin yaptığınız test ne gebelik haricinde de mi test yapılıyor?ay kaygılı öldürdün gülmekten beni yaaavalla çift çizgiyi görsem bende panik olurum tabi gebelik bekliyoruz hepimiz beni siz alıştırdınız ovulasyona napim ama en son pazartesi ilişki oldu bi de bu akşam olacak canımıniçi sence ne olacak içine ne doğuyor
O zaman bizim yaptırmamıza gerek yok değil mi?Canim büyük geçmiş olsun , bende atlattım... Ce çoğu kadın yasiyor bunu.. sağlıksız bebeğin kendi kendini vücuttan atmasi, Rabbimin izniyle... Velhasıl kimyasaldan sonra kolay hamile.kalınır diye okudum çok... Sonuç itibariyle hamile kalinabiliyor.. ve kürtaj gerektirmiyor...Rabbim.sağlıklı bebisler versinherkese...
Hsg yi çektiren kızlar daha ayrıntıli anlatır...lakin ilac vererek rahime yollanıyor...yollar tupler açık mi diye bakılıyor..:)
Kuzum son 3 adet tarihini alt alta girilen siteler var ya oraya yazsana. Onlar en güzelini veriyor.
Canim benim vallahi bende ozledim..
Hadi ya... Benim de arkadasim 11.haftada doktor ufacık pipisi belirdi demiş... Arkadaşım da kız 'olacak diyordu... Benim içime doğansa hep erkekti.. sanırım birazcık hayal kirikligi oluyor kendini oyle sartlandirmak...:)
Bu arada lovely benim arkadaşin bebeği sürekli haftasından büyük çıkıyor... Arkadaş da doktor bile şaşırıyor diyor..duydun mu sen bu durumu hic?
ay sizler çok kıymetli oldunuz valla benim için keşke aynı şehirlerde olabilsek valla bebişler gelsin bi devam edelim hep farklı topiklerde düğünlerine kadar çocukların
Himm anladim canim benimde 6 gun surer adet bitsin baslarsiniz calismalara insallah hayielisiyla gelecek bebislerimizİyiyim kuzucum...Ohhh başlasin tabiii
Benim reglimin 4.günü bugün tatlim... 8 gün sürer benimki. Daha beklemedeyiz, hasretle bakıyoruz birbirimize
ay canım ne güzel temiz çıkmış hadi bakalım gelsin yumurcakCanim benim vallahi bende ozledim..
Dün kadın doğuma gittim bütün gün hastanedeydim... Her şeyim temiz çıktı hormonlar yumurtalıklar. Şükür Rabbime...sonra akşam geldim ki o da ne kocam sinsi sinsi internet paketimi yemiş..çok az var şimdi gittiği yere kadar...cuma nasipse artık baglatacagiz neti böyle olmuyor, ancak sinir oluyorum
Senin bebis geliyor insaaallah bitanem, keşke bi test yapsan denemelik şöyleeee belki erkenden çıkar
YAVRUMBenimde hafif sol kasığım ağrıyor ama ben bu ay ovulasyonda koyuyu göremedim bugün 15. gün eşimde akşam arkadaşıyla sinemaye gidecekmiş of buldu bugünü ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?